Brist

Igår ringde läkaren och sa att jag hade järnbrist, eller järnbristanemi om man ska vara exakt. Inte så förvånande med tanke på att alla symtom stämmer in på mig: trött och orkeslös (ofta), yr, blir lätt andfådd, huvudvärk (ibland), öronsus och hjärtklappning (känt någon gång). Detta tyder dessutom på att jag haft det under en längre tid, vilket inte är så konstigt då jag knappt äter kött överhuvudtaget. Det enda jag äter är någon kycklingfilé typ en gång i månaden :P Men så nu har jag järntabletter här hemma som jag ska ta i tre månader. Det blir spännande att se om jag känner någon skillnad då! Eftersom jag haft dessa symtom i något år nu och vant mig vid detta, så ser jag fram emot en förändring :) 
 
För tillfället känner jag lite såhär - trött och ont i huvudet. Men har tagit en tablett så det blir bättre snart ;)


Åh, järnbrist är jobbigt. Har haft det flera gånger i livet, även när jag åt kött. Ganska vanligt som kvinna, tyvärr! Sådan tur att det går att åtgärda med tabletter då :) krya!

Svar: Ja det är det faktiskt, har också haft det en gång när jag var yngre. Ja, det är tur! Tack så jättemycket och hoppas du inte får tillbaka det :)
Daniela Frost

2016-02-19 | 22:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo