Valborgshelg

Morgondagens planer är lite oklara än så länge. Min tidigare plan om att vara med Julia från Göteborg blev tyvärr inställd. Men jag tror i alla fall att det blir utgång med några kompisar på kvällen och innan det, en mysig middag med familjen och brasa vid Högskolan. Jag hoppas på det i alla fall!
 

Rolig nyhet!

Jag vet inte om jag skrev det tidigare, men jag var i alla fall på anställningsintervju för ca två veckor sedan, och i tisdags fick jag ett beskedet om att jag fått jobbet! :D Jag ska alltså jobba som skolfotograf i höst!!! Yeeey! Det ska bli såå intressant och kul, äntligen ett riktigt fotojobb. Såklart är jag lite nervös, men det hör till. Plus att vi ska gå en liten utbildning innan också, så det kommer bli bra!
 
Mobile picture

Behind these hazel eyes

Det har varit en ganska lugn helg för min del, kanske lite behövligt ändå? :) I fredags blev det en mysig kväll med Let's dance på tv:n, och igår lämnade jag och mamma av Hanna (systern) på tågstationen för att hon nu ska åka och resa i en månad till Bali, Sri lanka och Dubai :D Roligt för henne och jag tycker det är så bra att hon nu får ta eget ansvar och lära sig att ta hand om sig själv ett tag! Haha, det behöver hon ;) Sen tittade vi förstås även på Gif-match. 
 
Idag har jag tränat, duschat, lyssnat på musik och ätit och nu snart ska jag iväg med mamma och ev. pappa till stan eller Valbo för att shoppa lite! Jag ska köpa örhängen, om jag hittar några fina :) 
 

Lyx en torsdagskväll

Kvällen igår var hur mysig och tevlig som helst! Jag och Mimmi började med att äta en god middag på stan, innan vi fortsatte in på Nian och köpte två cider var och lite choklad! Testade en ny cider med blåbärssmak, som jag verkligen kan rekommendera (ni ser den på bilderna här nere tillsammans med min andra favorit) :) Sen åkte vi hem till henne (här i Gävle nu) och tittade på den superrhärliga och roliga filmen Tammy medan vi åt och drack. Sen pratade vi massa, kollade runt på appar och lyssnade på toppmusik ända till över 22.00, då jag blev hämtad av syrran. Underbart mysigt med en sådan kväll med sin kära vän <3 Fick dessutom underbart gulliga presenter! 
 
 
Starbucksmugg, geléhjärtan och te som luktar ljuuuuvligt <33

Onsdag & today

Igår provjobbade jag på Malins jobb på Diléns saluhall och oj vad roligt det var! Och vilken otroligt fin butik! Det var saker att göra hela tiden och jag lärde mig jättemycket :D Vi gjorde bland annat örtsmör, beställde varor, rökte bacon, flyttade saker i butiken och packade in köttbitar. Jag fick även lära mig kassan och ta emot några kunder, plus att jag fick bjuda på korv till pensionärer som kommit dit med busslass :D Superkul! Nu får vi se om jag ska extrajobba där i sommar, vilket vore toppen!
 
Idag på eftermiddagen ska jag på en annan jobbintervju och sen träffa bästa Mimmi, vilket jag verkligen ser fram emot! <3
 
 
Malins mobilkamera är bara såå mycket bättre än min, haha

Two of my own

 
Här är bilderna jag pratade om att jag ritat :) Tycker det är extremt kul att göra olika mönster och bara leka med fantasin! Lyssna på bra musik och bara göra nåt. Vara kreativ helt enkelt!

Inspiration #17

Älskar Weheartit!

Överraskning

Förra fredagen när jag kom hem efter jobbcoachen hade mamma och Linus gjort det såhär fint och överraskat med middag! Både förrätt, varmrätt och efterrätt blev det. Mmmm. Så söta och så gulligt <3 Pappa fyllde ju år då och jag dagen efter, så det var till oss båda kan man säga. 
 
Fick även de vita tulpanerna ni ser där på bordet. Så himla fina! Jag bara älskar vita blommor!!!

Bak bland annat

Både igår och idag har jag bakat inför kalaset vi ska ha på lördag, och det har varit riktigt roligt faktiskt. Smakar bra gör det också, men vilket stök det blev igår! Det ser ni lite av här på första bilden. Massa saker som skulle diskas (nackdelen med att baka). Dagens havrebollar ställde inte till med lika mycket som tur var. Så det jag har bakat är: Silviakaka, brownies och havrebollar, såå gott :) På förmiddagen idag har jag även tränat och borstat katterna. Därför Diva är på sista bilden ;) 
 
Sötnosen på sin favoritplats

If I were...

Den här låten har väl alla hört antar jag, men jag tyckte det var jättekul att det fanns en video till :)

Saturday

På lördag morgon kom familjen in och sjöng för mig och jag fick ett GIF-kort i present. Såå bra! Jag är ju typ Gefle IF:s största fan haha! Sen åkte vi iväg till Valbo och fikade bland annat på Ikea, innan jag och Hanna blev avsläppta hos Malin där vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Sen fick vi skjuts av hennes styvpappa till Hannas kompis i Sandviken där festen var. Där grillade vi först och åt supergod mat, sen pratade vi, spelade kort och spel (beer pong bl.a. Första gången för mig och det gick bra, superkul haha!), också lyssnade vi på musik. Härlig fest med mycket folk! Sen tog vi bussen in till stan och avslutade kvällen på Allstar :)
 
Första bilden är från Gif-matchen igår, och resten från kvällen :) Bästa kvalitén på mobilbilderna. Ellerhur? Haha

Inspiration #16

Weheartit <333

I'm feeling 22

Jag kan inte fatta att jag fyller 23 på lördag! 23 år liksom... Blandade känslor och just nu har jag svårt att uttrycka och beskriva dem. Haha. Men det ska bli roligt att fira i alla fall :)

Senaste...

Jag har knappt suttit framför datorn alls sedan det senaste inlägget, så därför jag inte uppdaterat. Jag har gjort så mycket annat! Superroligt :) Jag har bland annat ätit på Asia garden med familjen, varit på årets första GIF-match, träffat och gått promenad med världens finaste Mimmi, köpt en ny vårjacka, förfestat och varit till Allstar med Malin, druckit den syrligaste drinken någonsin, gått på stan och ätit sallad med Amanda, sökt jobb (som vanligt), kollat på skräckfilm hos en kompis, ritat (visar sen), lyssnat på massa musik och tränat. Underbart att fylla dagarna med vänner, familjen och saker att göra <3
 
Nu ska jag och syrran strax åka iväg till Valbo och fixa present och lite annat till pappa som fyller år på fredag! :) På lördag är det min tur att fylla... :)
 
Några mobilbilder :)