Uppsala

Måste ju bara berätta om att jag träffade kära Mimmi i Uppsala igår! :D Var supermysigt och roligt och vi hann med vädigt mycket. Vi gick runt på stan och shoppade, åt på ett supermysigt fik (Årummet), åkte hem och tittade på hennes och sambosens fina lägenhet, och fortsatte sedan till Gränby centrum som ligger nära där de bor och fortsatte med ytterligare shopping. Underbart väder var det också, sol och vaaarmt :)
 
Med shampo, blasam och en handkräm åkte jag sedan hem igen. Det roligaste på dagen var när vi var inne på en inredningsbutik och gick in i rummet där all rea fanns och det var kolsvart. Då fick vi leta lampknappar och tända på lagret mm., hahaha! 
 
"Gammal" bild från San Francisco och hotellet Fitz gerald, haha vilket namn alltså! (Tog tyvärr inga bilder igår... Varför inte kan man ju undra)

Training

I helgen har jag inte tränat eller ansträngt benen på något sätt eftersom låren har gjort ont vid minsta ansträngning. Men imorse kände jag ändå att jag var redo och att jag "läkt", så det blev en timmes promenad igen. Det gick jättebra och smärtfritt tills de sista 20 minuterna då det började kännas och göra ont igen tyvärr, så nu får jag väl vila lite till antar jag. För övrigt var det en härlig promenad med toppenbra musik och solsken :)
 
Några låtar jag la till på Spotify-listan idag: Boom clap - The Madison Letter (acoustic cover), Can't feel my face - The weekend, Stiches - Travis-Atreo (också cover). Sååå bra! 
 
Självporträtt från augusti (med mitt finaste vita linne som är borta!!!)

Det var kalas!

Med sex sorters kakor (inklusive budapestrullarna), sex st gäster och bra humör, firade vi Linus med kalas. Roligt och trevligt! Och på kvällen åkte jag och Hanna ut till Viktoriasjön och fotade, eller rättare sagt jag fotade ;)
 
Det var gott!

Bullar i fokus

I skolan imorse fick vi gå runt på en arbetsmässa där på Komvux och ta reda på hur olika företag marknadsför sig mm. Riktigt roligt faktiskt, och jag kom hem med bl.a. en tandborste och ett läppsyl :) Haha, mässor är bra. Sen efter skolan åkte jag hem och bakade med mamma. Först gjorde vi chokladrutor och sedan bullar. Bullar alltså... har inte bakat det sedan jag var liten och älskade att baka. Var superkul i alla fall, och imorgon ska vi fortsätta med budapestrullar, och sedan väntas kalas för lillebrorsan.
 
I tisdagskväll träffade jag bästa Mimmi förresten! Vi tog en promenad och pratade. Och som vanligt var det jättehärligt att träffa henne! :) Annars har det inte hänt något speciellt sedan sist jag skrev (tror jag). Trevlig helg till alla nu!
 
 
 
Bullarna på bilden i mitten är mammas. Såg lite godare ut än mina faktiskt. Haha

White and blue sky

"Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram." 

Bio, lördag, söndag

Bion i fredags var rätt så bra, jag är i alla fall glad att jag såg den! Det var premiär, men gissa hur många som var där förutom jag och mamma? Två stycken! Haha :D 
   Gårdagen spenderades med en kompis. På morgonen/förmiddagen åkte vi till Hagaström för att se hennes lillebror spela fotbollscup (faktiskt varmt och skönt väder!), sen fortsatte vi till Owes (en butik för er som inte vet), Valbo och åt en macka på Wayne's, Ikea, och så avslutade vi med att åka till hennes kusin och hälsa på i Villastan. Bra dag :)
 
Idag började jag dagen med en långpromenad. Skönt men aj vad ont jag har i låret nu. Började känna att det gjorde ont i fredags och nu gör det alltså ondare. Jag tror jag är överansträngd, så nu ska jag nog ta det lite lugnt i någon/några dagar och vila. 
   Senare idag på eftermiddagen, gick jag, mamma och pappa (som vanligt) på GIF-match. Och de vann! Igen :)) Åååh vad glad jag är för det. En av dem bästa känslorna i världen är när GIF gör mål och vinner <3 Jag skojar inte :p
 
Mobilbilder :)

Ibland måste man skapa sitt eget solsken

Idag var stod det entreprenörskap på schemat och det var som vanligt intressant. Hade dessutom en "föreläsare" på besök :) Sen nu på eftermiddagen ska mamma och jag på bio! Hittade en film igår som jag ville se och som har premiär idag :) "Min lilla syster" heter den. Hoppas den är bra! Och ikväll är det Idol och fredagsmys ;) Fredag- bästa dagen i veckan!

Bakom kulisserna

Här ser ni lite bilder som jag tog under inspelningarna från första programmet (mobilbilder). Bakelsen längst upp till höger fick jag ta hem ;) God! I bilden nere till vänster ser ni två av alla fem kameror som var med och filmade olika vinklar! Ikväll kommer nästa avsnitt! 

True

"Oavsett hur många misstag du gör på vägen, eller hur långsamt du går fram, så är du långt före dom som inte ens försöker."
 

Överraskning

I fredags eftermiddag tittade mamma och jag runt på stan i hopp om att jag skulle hitta ett läppstift. Vi provade i stort sett alla, och tillslut hittade jag en färg jag tyckte om, dock var det var ett läppglans. Men jag köpte det i alla fall eftersom det såg ut att vara rätt nyans när jag målade på handen. Men tyvärr var det inte alls det, och jag ångrade mig direkt efteråt. Färgen på handen (som jag egentligen ville ha), liknade läppstiftet mamma hade provat på läpparna och det såg riktigt fint ut, så jag ångrade att jag inte köpte det istället!  
 
Men då i lördags, fick jag en jätteöverraskning när mamma knackade på dörren till mitt rum, och kom in med ett gulligt litet paket! Och det var såklart läppstiftet. Gud vad glad jag blev! Har aldrig varit så nöjd med en färg heller, så det känns toppen att jag äntligen har ett som passar mig. Tusen tack till mamma <3 Verkligen en överraskning.
 
 
Jag får visa det på någon gång! Peach passion heter den :)

Birthday boy

 
 
 
 
Igår fyllde denna cooling TRETTON år! Min kära lillebror <3<3<3 Det firades dels på morgonen med presenter (bland annat klockan på bilden), GIF-match (och de vann!!! :D), budapestrulle som jag bakat tidigare på dagen och Heja Sverige, som har blivit en ny favorit på tv:n för framförallt Linus och mig, hehe. Det var en riktigt lyckad dag! 

Söndagskväll

Igår kväll åkte jag hem till Nathalie för att umgås och även hälsa på hennes lilla bebis som kom förrförra veckan! Hon var så grymt söt! Melissa, såå fint namn också! Ååh, vad jag längtar tills även jag får barn ^^
 
Med mig hade jag presenten till vänster som innehöll en vit gosedjurskanin och en body. Presenten till höger var till lillebror som fyller år idag :D

Lipstick on

Åååh, jag vill så gärna köpa ett läppstift som jag passar bra i! Ett sånt som är ganska neutralt men som ändå syns. Som det på bilden här nedaför ungefär. När jag var i USA, köpte jag ett som jag gillade såå mycket, men som jag på något sätt råkat tappa bort och inte får tag på igen. Jag vet nämligen inte vilken nyans det var. Men nu, efter lite sökande på Google, har jag i alla fall äntligen hittat märket! Så nu ska jag bara hitta rätt färg (lättare sagt än gjort, hehe). Revlon colorburst lip butter, heter de i alla fall. Recommends!
 
Egentligen har jag inget läppstift på bilden, utan jag har fixat det på Picmonkey

Müsli

Som många av er säkert inte vet, så kallas jag för müsli ibland. Och det finns faktiskt en enkel anledning till det; Jag äter det typ jämt. Haha. Till mellanmål, kvällsmål och ibland även till frukost. Fil & müsli. Det är typ det godaste som finns. Vardagslyx <33
 
Detta är favoriten just nu! Finns bara på Ica, så där blir det många besök. Går åt minst ett paket per vecka haha

Lev i tiden

Igår var det båt på havet som gällde (Eckerölinjen). Jag och mormor åkte hemifrån 7.30 och gick på båten kl. 10.00. Sen gungade båten så otroligt mycket att jag blev rejält åksjuk, frös och mådde pyton hela resan. Haha. Jag som hade längtat... 8-12 m/s var det, så inte konstigt att jag blev som jag blev. Nu känner jag seriöst att jag aldrig mer vill åka båt! Få se när det bryts, OM det gör det ;)
 
Idag däremot har jag haft en bra dag i skolan, med bland annat grupparbete och mentorsamtal med ena läraren. Känns riktigt bra. Jag gillar min affärsidé :) Nu ska jag sätta igång en maskin tvätt och ikväll väntar Idol på tv:n. Kul! 
 
Tre av mina fyra böcker som jag fick hem för några dagar sedan. Väldigt bra!

Power break

Smakade denna för första gången nån gång förra veckan, och WOW, den var verkligen hur god som helst! Ny favorit helt klart. Det var som att äta en godis som bestod av allt; bland annat Sport, Taragona, Plopp och vanlig mjölkchoklad. Mmmmm. Nu behöver jag inte välja mellan alla goda längre, utan det räcker med denna :D
 

Photographer

Eftermiddagen blev inte alls som jag tänkt mig, för efter att jag handlat müsli mm., plingade det på dörren, och min barndomskompis pappa stod där utanför. Han är, lika som jag, väldigt fotointresserad, så då frågade han mig om jag ville följa med till Ockelbo och titta på en utställning av Henry Diltz (rockfotograf, som jag inte kände till hehe). Det lät jätteroligt, så det gjorde jag :)
 
Det var väldigt trevligt och det var en riktigt fin utställning!  
 
Mobilbilder

House

Igår hade jag en väldigt långtråkig dag och allt gick inte som jag ville, men den räddades upp med lite god mat (klyftpotatis, vegetariska "bullar" och lite bea-sås), Sverige-match, jättebra film och lite Marabou på kvällen. Mmmm. Filmen hette Gone missing och jag rekommenderar den verkligen! Även denna som jag såg i fredags rekommenderar jag - The love punch
 
Idag har jag hittills ätit god frukost, gjort färdigt mina två skoluppgifter, läst lite bloggar och nyss ätit lunch. Snart ska jag gå iväg till Konsum och skicka iväg ett brev till CSN, och sedan fortsätta till Ica och köpa müsli. Den bästa! Måste fota och visa någon gång ;)
 
Här utanför har det lagts plattor hela förra veckan, och det är snart klart :)

In school

Idag var jag i skolan från 9-12 och lektionen vi hade handlade framförallt om entreprenörskap. Det är så otroligt roligt och intressant på lektionerna och eftersom vi även läser psykologi så blir det att man tänker väldigt mycket och fascineras av hjärnan. 
 
Just nu håller vi på att komma fram till en varsin affärsidé (för att senare kunna göra en affärsplan), och jag är bara såå taggad! Jag har massa idéer, men tror jag har en jag ska satsa fullt ut på. Blir så spännande att se om man verkligen startar detta i framtiden.
 
Och idag är det fredag och helg! :D

Hela Sverige bakar

Jag tröttnade aldrig på miljön och tältet där borta i Taxinge. Den var så härlig och mysig! Så här är återigen lite bilder från inspelningsdagarna. På den tredje bilden ser ni även lite "behind the scenes". Det var där vi höll till mestadels under tiden :) Visst är det fint?! 
 
 
 
 
 
 
Var även tvungen att ta med en bild på Birgitta också, som ställde upp sig så fint när jag sa att jag ville fota henne :) Hehe

This view

 
Två bilder från när jag bodde i Stockholm nu i juni :) Saknar verkligen den här utsikten! Trivdes så bra

Första september

Idag är vädret inte på topp, men är det bara jag som tycker det är lite skönt? Man kan ju stanna inne och mysa hela dagen och slippa det dåliga samvetet för att inte gå ut och njuta av solen! Så ser jag på det i alla fall just nu. Så idag blir det att först och främst titta på Frozen (mysiiigt) :) Sen tänkte jag pyssla lite, läsa, kanske baka och titta på ännu flera filmer :D Låter som en perfekt mysdag. Imorgon är det dags för skola igen och det ska bli kul!