Oktoberdagar

Helgen har spenderats med fina August, familjen, hans familj och hans vänner. Riktigt roligt och mysigt! Dock tappade jag rösten så kunde knappt prata igår haha, men det gick ändå. Att viska funkade ;) I fredags började vi med myskväll och Idol hemma hos mig, och på lördagen åkte vi hem till hans familj i Strängnäs och hade det riktigt bra. Vi pratade med hans föräldrar och två äldre brorsor, gick en promenad, jag fick en guidad tur på det underbart fina området, huset och utsikten, bakade kladdkaka och blev bjudna på lax och goda tillbehör på kvällen. Sen fick vi alla "ungdomar" skjuts till August och hans brorsors kompisar som hade fest.
 
Där var det superkul och kvällen bestod bland annat av spel, drickande och bastning. Jag och August frös dock för mycket för att basta i badkläder så vi satt i "slussen" istället med mössor, yttekläder och lite dricka haha. Jag hade te just då eftersom rösten höll på att försvinna så blev ganska varmt kan man säga xD Så sent som 4.00 kom hans pappa och hämtade oss så det var bara att sova när vi kom hem till dem igen. Igår blev jag bjuden på frukost av August som hade gjort mackor med ägg, ost och färska kryddor. Mmmm. Han kan verkligen! Sen hjälpte vi hans pappa att fixa lite med grunden till det blivande garaget. och det var faktiskt roligt. Vi gick även ned på bryggan och hade det mysigt och lekte lite med hans söta hund ett tag. Sen började vi hemfärden vid 16.00 och åt på Buddy's här hemma i Gävle innan vi sa hejdå och jag åkte hem till mig och sov. Underbar helg <3
 
Blandade bilder från Strängnäs. Bastubilden är med haha och vi ser riktigt fulla ut :P Hade dock inte druckit såå mycketKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo