Vernissagebilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Roligt hade vi det! :D

Pigg

Vernissagen igår gick väldigt bra och det var riktigt trevligt. I alla fall att gå runt och fota alla i klassen och dem som kom och tittade ;) Middagen med klassen senare var mycket roligare dock! Ååh vad tråkigt det ska bli att sluta sen :/ 
 
Vid 19.00 åkte vi därifrån och bort till festen. Det var en jättemysig fest med mycket att äta och dricka. Också träffade jag Rasmus igen :)
   Vid 01.30 var vi hemma hos honom och gick och la oss.
 
Imorse vaknade vi först vid sju, men somnade sedan om till 11.30! Haha, såå länge... Sen har vi bara ätit frukost och varit ute lite. 
 
 
Godaste pastan, från Joda!

Dags att åka

Gårdagen spenderades med att göra över 400 snittar som ska vara till vernissagen idag. Det var riktigt roligt att göra dem!!! Jag älskar att gå omkring och göra lite olika saker och pyssla lite ;)
 
Nu har jag precis gjort mig iordning och är nästan redo för att gå till frukosten och sedan åka till utställningen. Jag är inte särskilt nöjd med hur jag ser ut idag tyvärr, men det är som det är... Ikväll ska jag på festen och träffa Rasmus bland annat. Längtar <3 Nu knackar det på dörren så nu måste jag gå :) Ha en bra helg allihopa!
 

Top model

Jag och Elin var och köpte ett födelsedagskort till Lottie tidigare idag (Rasmus syrra som jag ska på fest hos på lördag kväll :)), och då fick vi en sån söt påse till - Top model, så den gick Elin så fint och bar på sedan, haha ;)
 
Kimonon jag har på den högra bilden fick jag av Elin som födelsedagspresent :) Jag är så nöjd med den! Hade kollat på den redan innan jul och ville ha den, men eftersom jag inte ville lägga pengar på kläder så kunde jag inte köpa den :/ Som tur var, visste hon hur mycket jag ville ha den, så nu (ca. två veckor sedan) fick jag den! :D 

En dag som denna

Såhär har dagen sett ut ungefär (med undantag för glass och städning/förberedelser inför imorgon då vi ska göra snittar till vernissagen som är på lördag): väldigt soligt, varmt, roligt och trevligt som vanligt :) Kommer sakna det!!
 
Bilden på Elin tog jag med min mobil, men bilden till höger tog Alex med go pro kameran. Hahaha vilken bild alltså! Elin fotar mig xD
Adde, Elin o jag

Kärlek är... att också vara bästa vänner

Eftersom jag och många andra i klassen blev färdiga med att hänga upp våra verk igår, så blev det en riktigt lugn dag idag. Det enda jag har gjort är att städa rummet, rensa hårddisken, skriva ut lite bilder, åka med Alex och Elin till Klintehamn för att äta glass vid vattnet, och sedan åka tillbaka till skolan för att sitta och sola i några timmar utanför foto :) Väldigt härligt och trevligt. 
 
Sen efter kvällsmaten fick jag dessa superdupersöta presenter av bästa Julia!! :D
 
 Så fina! <33
Alex, Elin och jag in action. Haha (Alex go pro-kamera). Ignorera min min ;D

En händig tjej?

Idag har jag och klassen varit på konstmuséet i Visby hela dagen för att hänga upp våra "verk" till slututställningen. Jag kan väl säga att det gick sådär, med tanke på att jag och Elin borrade på fel ställen i väggen haha och fick skruva ett nytt hål när vi upptäckte att en av bilderna hängde snett :P Men nu sitter de äntligen på plats och det känns såååå skönt att det är gjort! Också kan jag bara tillägga att jag faktiskt lärt mig en hel del idag: bland annat hur man borrar, sätter i plugg och skruvar med skruvdragare ;) Har nog aldrig gjort det förut, så nu är jag en rolig erfarenhet rikare! 
 
Underbart fin dag idag dessutom, och jag såg det första körsbärsträdet för i år :D

Sand mellan tårna

Igår var jag och Elin till Visby och köpte bland annat min andra ram till utställningen. Jag hittade förstås inga kläder jag tyckte om, bara för att jag hade tänkt köpa :P Som vanligt haha. Men i alla fall, när vi kom hem och hade ätit kvällsmat, gick jag iväg för att rama in mina bilder, och gissa vad som händer?! Ramen spricker!! Alltså åh vad stressad och ledsen jag blev. Men som tur var, kunde "andra" Julia skjutsa in mig till Visby idag, så då blev jag lugnare. Så idag har jag bytt ramen och nu känns det bra! Nu fattas bara att jag ramar in den, och det har jag tänkt göra imorgon efter frukosten. 
 
När den gick sönder förresten, blev jag så besviken att jag kände att jag ville ut och tänka på nåt annat, så därför åkte jag och Julia iväg och fotade där Sunes sommar spelas in (de tre översta bilderna). Så nu har jag varit där också! Jättekul haha :D Sen åkte vi även och fotade i Tofta - var såå fint. 
 
 
 
 
 
 
 

Lists and gifts

Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll. Då tog hjälp av min lista där jag checkade av grej för grej. Det är helt fantastiskt hur skönt det är när man får bocka av ytterligare en grej från den, man blir så glad! xD Haha, Elin säger hela tiden: "Du och dina listor". Men det är ju faktiskt en otroligt bra sak att göra när man har mycket att göra.
 
Det jag gjorde igår var bland annat: postade mitt kontrakt med Hela Sverige bakar, ringde runt till olika boenden här på Gotland, handlade mellanmål, skrev titel och text till mina bilder, tvättade, packade upp resväskan, bytte lakan, mejlade några personer, bloggade och till sist simmade med Elin. Lång dag, men väldigt bra!
 
Idag hade vi bara lektion på morgonen någon timme, och efter det har jag bara tagit det lugnt på rummet tills för några timmar sedan, då jag gick och gymmade i gympasalen med alla trevliga damer från skolan ;) Känns otroligt skönt att ha tränat just nu! 
 
Imorgon blir nog också en rätt lugn dag. Då ska jag och Elin åka in till Visby och jag ska troligen köpa något klädesplagg (för första gången på huuur länge som helst!!! Sen i julas tror jag!), så det ser jag fram emot. Jag ska även köpa en till ram till mina bilder som jag sedan ska montera. 
   På fredag ska jag provjobba på äldreboendet, så då ska jag vara där redan klockan 07:00 på morgonen. Det blir spännande!!
 
Några av de fina presenterna jag fick! Pengar, biokort och presentkort i kuverten, också mascaran och den jättesöta ugglan :)

Bakom scenen bland annat

Här kommer lite bilder från när jag fotade Emil :D Tanken var att han skulle göra kvinnliga poser, och jag tycker han gjorde det riktigt bra!! Det är alltså min idé till slututställningen ;) Får visa bilden jag valde till dess sen :)
 
Precis när vi kom dit (Hannas kompis var också med :))
Han försöker härma en bild vi nyss visat på mobilen ;)
En av mina favoriter
Haha
Gillar den här bilden också haha, ganska feminin ändå
Medan vi fotade, tränade Hanna på manliga poser :P

Helgen och dagen

Nu är jag tillbaka på skolan här borta, efter en riktigt härlig och mysig helg som bland annat har bestått av shopping med pojkvännen, kalas med släkten och bara mys där hemma <3
 
Idag har jag varit i skolan från kl. 9.00 till 20.00. På förmiddagen var jag ordförande på klassmötet, också pratade vi lite om utställningen och lyssnade på tre fotografpresentationer. Efter lunchen satt jag i datasalen till kvällsmaten - då jag äntligen var färdig med mitt urval och lite redigering av bilderna. Så sedan satt jag och Alex och skrev ut på den enorma skrivaren i nästan tre timmar. Snacka om att det tar lång tid med sånt där! Men det är i alla fall hur skönt som helst att det är färdigt nu :) 
 
Dukningen för festen ;)
Söta, som inte ville vara med på bild ;*
"Nya" soffan ;)
Linus-gubben <3
 
Kära rummet där hemma
Fick jättefina rosor av min älskade när han kom <3

Fokus födelsedagar

Ja, i onsdags fyllde ju pappa 50 år, så det firade vi med att hela familjen (även storebrorsan) åt lyxmiddag på Church street. Var hur gott som helst, och helt enorma portioner, haha! Riktigt trevligt ställe är det, går gärna dit igen :) Efter maten, åkte jag, mamma och pappa till Strömvallen för att se GIF spela sin första match för i år, och de vann! :D Snacka om lyckad födelsedag för pappa ;)
 
Igår var det min tur, så nu är jag 22 :) Först blev jag firad av mormor som bjöd på sallad på Nian - supergott som vanligt. Sen gick vi en stund på stan och på kvällen, åkte jag och familjen och åt på Buddy's, innan vi fortsatte hem och öppnade presenter och åt en jättegod fruktsallad :) Jag är supernöjd, fick jättefina och bra presenter! Tyvärr kan jag inte visa några bilder från kameran nu, så det får tyvärr bli mobilbilder igen. Men det får duga :)
 
Nu strax kommer Rasmus och jag längtar sååå mycket! <3 Imorgon är det kalas för släkten :) 
 

Photoshoot

I lördags efter en mysig påsklunch med familjen, åkte jag, Hanna och hennes kompis Emil iväg för att fota till mitt slutprojekt. Det var riktigt kallt ute och jag tyckte så synd om min modell då han endast fick posera i kalsonger, haha. Men det var väldigt roligt och jag är supernöjd med resultatet! Det enda tråkiga är att jag inte kan visa bilderna här nu, eftersom det är raw-filer, vilket innebär att de är för stora för att visa. Men när jag kommer tillbaka till skolan, får ni se några ;)
 
Nu ska jag strax ned till stan och träffa bästa Mimmi! Ska bli sååå mysigt <3
 

Follow your instincts, they're amazing

Jag har helt glömt bort att visa dessa bilder som jag tog för någon månad sedan. Tycker skålarna är så otroligt söta och fina, och bara helt min stil, så jag måste bara visa dem. De är köpta på en affär i Visby som heter Garage 1. Underbar affär.
 
 
10 kr styck :)

1 april 2015

Tänk att det redan är april! Det känns bra! Trots att det är lite stressigt inför slututställningen, men det är mycket att se fram emot just nu så det gör inget :)
 
Närmast är påsklunchen i skolan på torsdag och senare den kvällen ska jag och Julia på "dubbeldejt"/fest hos Rasmus, och det tror jag blir riktigt roligt! :D Sen åker jag hem till Gävle på fredag. Jag längtar, ska bli så mysigt och kul <3 Då blir det först lite påskfirande i helgen, och nästa onsdag fyller pappa 50 och på torsdagen dagen efter, fyller jag år, så då blir det lite kalas ;)
 
Bild från förrförra april då jag var i Chicago. Tröttnar aldrig på den här vyn <3