Beautiful

Här ser ni mina första seriösa porträtt som fick upp mitt intresse för modefotografering! Bilderna är från första uppgiften på Gotland. Saknar verkligen skolan och att fotografera andra! Eleonora var den jag fotade mest. Hon var som min egna lilla modell hehe. SÅ FIN.
 

Yeay

Under dagarna som varit har jag bland annat shoppat med lillesyrran i Valbo, gått långa promenader och lyssnat på musik, ätit jättegod tacos, gått i skolan, beställt studiematerial för 1500kr (!), tittat när mamma och pappa målat fönster (och samtidigt solat, haha), ätit brunch på Ikea och varit på fest. Och om bara några timmar väntar fotbollsmatch på tv:n :D Jag bara älskar när GIF spelar!! 
 
Jag visar senare vad jag har köpt
Just nu har vi bara lite plast som fönster hehe. Ganska snyggt ändå ;)

De godaste pannkakorna

Dessa pannkakor är hur goda som helst, och även mycket nyttigare än vanliga!
 
Det man behöver till 1-2 personer är: 2 ägg, 3 dl mjölk, 1/2 dl vetemjöl, 3/4 dl rågmjöl, 1/2 dl havregryn, 1 tsk vaniljsocker och 1 tsk honung (om man vill ha dem lite sötare). Blanda alla ingredienserna och stek som vanliga pannkakor/plättar. Servera med vaniljsocker och kanske bär, eller ät dem som de är. Är supergott vilket som! :)

Love this

Dagen i Furuvik var underbart mysig. Det härligaste vädret, god picknick som vi åt på en brygga medan vi solade, söta djur att titta på och en toppkonsert på kvällen med publikrekord på över 14 000 personer! 
 
 
Gif-matchen igår var också riktigt bra! Men tyvärr förlorade de i slutminuten :(( Men flera matcher kommer som tur är och nästa vinner de förhoppningsvis :) - Mobilbilder

F.r.e.d.a.g

Idag var första skoldagen, och ja, hittills verkar det bra och som att jag kommer kunna komma någon vart med det här :) Känns hoppfullt att se var jag tar vägen i alla fall...
 
Nu har jag nyss varit och ätit den godaste svampstuvningen med familjen hos mormor och skjutsat Linus till en kompis. Så nu väntas film eller serie och kanske lite godis ;)
 
Imorgon ska vi till Furuvik och gå på årets sista konsert :D Tomas Ledin blir det, hehe. Det ska bli jättekul faktiskt! Han har ju massa bra låtar, och det var såå längesedan jag såg någon uppträda. Också ska vi även på kalas hos vår farbror som fyller 40. Då ska vi även passa på att träffa faster Titti och kusinen Jonathan som nu bor i Umeå med Tittis nya man och hans son som troligen också kommer. Ska bli super att träffa dem igen! :D Och sen på söndag är det Gif-match, och även det ska såklart bli roligt. Looking forward to it :) 
 
 
Bild från när jag var vid Victoria-sjön

No one's watching

En låt jag bara hört någon gång ibland på radion, men inte lagt någon större vikt på är den här låten av Molly Sandén. Men nu när jag såg musikvideon på youtube, fick den en helt ny mening för mig. Jag gillar den verkligen! Videon är så himla glad och inspirerande.
 
Om jag ska vara ärlig, så är det sådär jag brukar göra när jag är ute och går ibland, fast när ingen ser (troligtvis), haha. Så lite skillnad ändå ;) Plus att jag mimar också! 
 
 
Hon är så fin också!

Red hair

 
 

Mot något nytt!

På fredag börjar jag en starta eget/entreprenörsutbildning här på komvux i Gävle. Ska bli så spännande! Då får jag se om det blir att starta en egen fotostudio eller något annat skoj i framtiden :D Eller om det här med att starta eget inte alls är något för mig. Det återstår att se!
 
 

I'm not a model but I like to pose

När man inte har några frivilliga modeller, får man ta det man har. Vilket vill säga sig själv, haha. Visst tycker jag det är roligt att stå framför kameran (ibland), men jag föredrar verkligen att vara bakom! Då har man som bäst kontroll! Är det någon av er som vill vara modell? Hör bara av er! :) 
 
Svartvita eller färg? Det är frågan

Lugn dag

Efter att idag ha tittat på Ego på förmiddagen, gjort och ätit mina "nyttiga" pannkakor, tagit min vanliga promenadsträcka och tittat på Studentfesten, är det snart dags för Idol! Är så roligt att det är tillbaka :D Alltid lika roligt med dem som tror att de kan sjunga, men att det låter allt annat än bra!
 
En av alla bilderna jag tog i förrgår

Favoritfilmer

Det absolut roligaste att få hem i brevlådan: paket!! Nu är nästan alla filmer här, väntar endast på The first time, som är en av dem bästa bästa <3 Att ha riktiga DVD-filmer- det är något speciellt med det...
 
 
 
 
 
Studentfesten är inte en favoritfilm, men jag köpte med den ändå för att den var billig och för att den är rätt bra ;)

Självporträtt

Älskar motljusbilder! Måste ut en kväll också för att få det där speciella och mjuka solljuset! Men jag tycker det här funkade väldigt bra det också. Även fast de är tagna runt 10 på morgonen :)
 

Kräftskiva

Det var en trevlig kväll i fredags när vi firade mormor med den årliga kräftskivan! Förutom det vanliga, blev det en lek som arrangerades av mig - "varuhuset", som jag lärde mig den sista kvällen med klassen på Gotland :) Den uppskattades... av samtliga. Haha.
 
 
 
Hos morbror Micke och kusinerna Hampus och Viktor :)

Selfie

Idag blev det två fototillfällen - ett på förmiddagen och ett ganska sent på eftermiddagen. Resultatet blev några hundra bilder som jag inte riktigt vet hur jag ska visa upp här än. Men det kommer. Här får ni en i alla fall :)
 
 
 

Tre bilder

Jag hade egentligen planerat för ett inlägg med MASSA bilder, men så blir det inte för nu ska jag iväg på kräftkalas för att fira mormor! Trevligt :) Men här kommer tre bilder i alla fall som jag tog imorse. Jumpsuit från Lookbookstore <3 Redigerade lite annorlunda den här gången. Gillar det. 

Mysiga dagar

Igår bakade Linus och jag chokladbollar. Det var något jag viljat göra hur länge som helst, så äntligen blev det av, och de blev hur goda som helst! Faktiskt uteslutade vi kakao på hälften av bollarna, och mmmm, vilken hit det blev! Smakade som havrebollar <3 Prova!
 
Fatet jag gjorde. Olika storlekar och former
 
Sen på kvällen gick jag på Gif-match, och mötte sedan upp Mimmi på Söderhielmska för att prata och ha det jättetrevligt och mysigt! Var så himla roligt att träffa henne igen! Också testade vi en ny drink (en av sakerna på min bucket list ;)), och den var hur god som helst. Smakade ungefär som milkshake med vanilj- och päronsmak, fast med alkohol också såklart. 
 
Det började verkligen spöregna när vi satt och drack :D Myyys. Bilden till höger gjorde jag idag :)
 
Den här dagen har mestadels spenderats hemma, men jag gick även en timmes promenad med Linus som cyklade bredvid på eftermiddagen. Jag har gjort det ganska många dagar i rad nu, så det känns jättebra. Men också ritade vi faktiskt lite. Det var längesedan det med. Också fick jag hem en av mina favoritfilmer i brevlådan - The best of me. Nu väntar jag bara på resten av dem jag beställt! :)
 
 
Har även testat denna. Var jättegod, och jag ville testa något jag aldrig smakat tidigare, så nu har jag gjort det också. Men jag föredrar originalet- som oftast ;)

Kind of a Bucket list

Jag bara älskar att göra listor, och här är många av mina mål och drömmar här i livet! (De flesta av bilderna är från Weheartit <3)

Gamla stan

Idag var en väldigt bra dag, förutom något jättetråkigt, men det går jag inte in på nu! Hela morgonen/förmiddagen satt jag och lillebrorsan och tittade på tv. Sen gjorde jag mat, och vid klockan 13.00 cyklade jag ned på stan för att träffa Linnéa (från rapatac). Jag blev lite tidig, så innan hon kom, hann jag köpa presenter till Vilgot och Alicia som jag ska vara barnvakt åt imorgon :) Också gick jag en sväng till tågstationen för att se om man kunde åka till något roligt ställe någon dag, och det roligaste var nog Örebro - inte många tåg som passerar Gävle egentligen, måste åka och byta i Stockholm om man ska längre bort typ. Men det är ett alternativ i alla fall :)
 
Sen fortsatte jag till Gamla stan, och ååh, där vill jag bo nån dag eller öppna ett litet fik eller nåt! ^^ Det känns som att man är i en annan värld när man går där. Så mysig är dett!! Sen träffade jag Linnéa och det var jättekul. Vi åt på ett litet fik och satt och pratade i några timmar, innan jag sedan gick och jobbade. Vid 19.30 cyklade jag hem igen och kände mig glad :) 
 
Mobilbild

Böcker

Dagarna går och jag har lite dåligt samvete för att jag inte bloggar så mycket, men jag har inte känt för det. Funderar även på att ta en liten bloggpaus...
 
I alla fall, dessa dagar har jag bland annat: gått på promenader, lyssnat på musik, sprungit i spåret, lagat lite mat, tittat på fotbollsmatch, firat Hannas 20-års-dag, solat, tittat färdigt på massa serier, börjat titta på några nya serier och försökt komma fram till vad jag ska göra nu i framtiden. Fullt upp alltså. Nästan. Haha. Vi får se hur det blir med allt :) Jag gillar inte att inte veta, men så är det ju ibland!
 
 
De här två böckerna fick jag hem i brevlådan förra veckan :) Fortsättningen på min favoritbok The summer I turned pretty