Busy week

Man har så otroligt mycket man vill dela med sig av från det som händer på dagarna men tiden räcker inte till! Särskilt lite tid har jag haft den här veckan då jag har jobbat ännu mera än vad jag brukar (vilket är hiimlaans mycket). I tisdags till exempel åkte jag runt och fotade på tre olika förskolor! Alltså in och upp och ned och ut igen med utrustningen TRE gånger samma dag. Puh alltså... men jag klarade det. Nästa dag satt jag placerad på en liten röd barnstol och fotade porträtt från 9.30 till 18.00. Men jag klarade det också och det var roligt. Barn är ju bara så himla söta!! 
 
Jag hade en aning ont i rumpan efter de där timmarna hahaha
 
Men efter dessa fullspäckade dagar kunde jag igår efter jobbet åka hem till August och bara ha en lugn och mysig kväll tillsammans med honom. Vi gick en liten promenad vid Gävle strand och tog en riktig lyxfika på Coffee house efter den :) Och imorse fick jag sova ända till 8.05! Längsta sovmorgonen på detta jobb. Tyvärr hade jag nåt fel i halsen så jag sov inte direkt den bästa sömnen haha, men nu är det i alla fall bättre. Imorse kom jag dessutom på att jag glömt sminket hemma, så August gjorde två (även de) jättelyxiga mackor till mig som jag sedan åt på vägen hem för att hinna. SÅ supergulligt av honom ^^ Sen fotade jag bara en gruppbild på Engelska skolan idag och slutade efter det, så det gick smidigt och snabbt och jag var hemma redan vid 10.30. Sedan dess har jag bockat av massa viktiga saker från min "göra lista" och nu återstår bara städning av rummet, dusch och matlagning innan jag senare ikväll ska åka iväg till tågstationen och hämta Elin som kommer ända från Kalmar för att träffa mig!! :D Det ska bli sååå kul! Sen imorgon ska vi till Mall of scandinavia, Stockholms stad och sova på hotell och bara ha det superbra. Lääängtar.
 
Mmmm
Tänk att gå på förskolan här ovanför som har Öregrunds hamn som utsikt! (till höger, den andra bilden är från Gävle strand)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo