The Week

Under veckan som varit har jag tagit hand om Linus och hemmet, då mamma och pappa varit i Grekland på semester, och det har gått jättebra! I tisdags blev det bowling istället för minigolfen som var stängd, men jag tycker nästan det är roligare! Sen gick veckan, och i fredags fick Linus sova hos en kompis, medan jag åkte hem till Malin och förfestade, innan vi gick ut på Allstar. Var typ tomt på dansgolvet, men vi dansade hela kvällen ändå haha. Vi kan det där!! xD På lördagen hade Hanna syrran planerat att ha fest här hemma, och eftersom att mamma och pappa skulle komma hem tidigt på söndag morgon och ville träffa alla, så var Linus tvungen att stanna hemma och vara med, vilket han tyckte var jättekul. Det tyckte jag med och det blev en väldigt lyckad kväll som avslutades på Allstar (Linus gick och la sig). Sen i söndags firade vi mors dag, och idag har jag varit hos jobbcoachen, tränat och solat :)
 
Bilden ovanför är från idag då jag tränade ute på gården med högtalaren i mitt fönster. Nemo kom och ville vara med på slutet hehe
Egentligen är jag emot hunden på Snapchat eftersom alla använder den, men den här gången fick den vara med haha :D Den är ju väldigt söt ändå måste jag erkänna. Även en "blundbild" (misslyckad) på mig får vara med här i collaget

We don't have to...

Love love

Lovely days

Igår träffade jag min bästis från låg-och mellanstadiet, och som jag inte träffat sedan sjuan! Det var jätteroligt! Vi hade så otroligt mycket att prata om såklart, alla minnen och det vi gjort sedan högstadiet. Ojoj. Vi satt mestadels ute på hennes altan och njöt av supervärmen. Åt även jättegod glass. Imorgon ska vi eventuellt träffas igen och ta en liten fotopromenad faktiskt, vilket ska bli väldigt kul :)
 
Igår på kvällen gick jag och Hanna-syrran på Gif-match. Jag skjutsade henne på min cykel, och eftersom min lillebror hade lånat den tidigare och inte justerat tillbaka sadeln, så fick jag cykla på den lägsta nivån hela vägen haha, med superböjda ben! xD. Men det gick bra! Idag blir det minigolf i Boulongen med Mimmi, Eric och eventuellt Linus (brorsan). Sen ikväll ska vi hem till mormor och bli bjudna på middag. Jättemysigt och roligt alltihop! 
Var underbart väder igår, och jag hade bara linne under hela Gif-matchen!!

I like

   
SÅÅ bra låtar!!
 

Veckan

I tisdags och i onsdags jobbade jag 13.30-21 och 15.00-20.00, och det gick jättebra. Jag trivs! :) I torsdags åt mamma och jag supergod lunch som vanligt på Gavlerinken (mitt favoritmatställe måste det vara!) och sen gjorde jag faktiskt ett fat av lera på eftermiddagen, vilket var jätteroligt. Det är ju mammas nya hobby så jag fick låna hennes lera och alla tillbehör. På kvällen gick jag och föräldrarna på Gif-match, och de förlorade - igen :( Så himla tråkigt, jag vill verkligen att de vänder den här onda spiralen nu!
 
Igår skjutsade jag mamma till hennes sommarjobb på Lido och kom sedan en timme för tidigt till jobbcoachen, så då passade jag på att gå ett varv i spåret med den fina naturen omkring mig. Också satte jag mig på en bänk med vattnet framför mig och solade och bara njöt. Så mysigt att bara sitta. Idag har jag tränat, skjutsat lillebrorsan till en kompis, åkt ut till Valbo och köpt lite välbehövliga saker, och nu bara sitter jag här framför datorn i vardagsrummet och ska nog äta lite müsli snart. Sen ikväll ska jag spela biljard med Mimmi. Ska bli riktigt kul! :D No alcohol tonight, haha.
 

Elhörning

Den här helgen har varit så otroligt super-megabra och rolig! Vi har gjort så himla många saker och skrattat flera ton. Alltifrån stan, jobbcoach, brevskrivande, drickande och tacos, till Allstar, massa dans, efterfest hos några nyfunna kompisar, Fängelsemuséet (även med dessa personer), kalas hos min kusin, förfest med samma kompisar, utgång på Allstar igen, efterfest, Periscope, fiske med lillebrorsan i Oslättsfors, biljard på Interpool med killarna, massa mera Periscope, godis, mys och lite utspårade konversationer på en finrestaurang. Haha. Helt underbart <3 
 
Julia fick testa ro och var rätt duktig på det! Även fast det tog typ 15 timmar att ta sig fem meter, men ändå. Men sen fick lillebrorsan ta över igen och då gick det undan! Haha. Och just det, när vi var på farfars brygga i Oslättsfors blåste Linus fiskelåda ner i vattnet, så det är därför vi har kratta och spadei händerna - räddningspatrullen kan man säga (tyvärr fick vi inte upp den, men grannen fixade det med en hov som tur var!) xD

Taggad

Det känns så himla bra just nu! I måndags, igår och idag har jag haft introduktionsdagar på äldreboendet här i Stigslund, och det är så mysigt! Så nu fram till sommaren ska jag extrajobba lite och sen i sommar får jag köra stenhårt som vikarie, vilket ska bli väldigt kul. Som det känns nu så trivs jag verkligen där, och en av de bästa sakerna är att jag kan dit. Tar typ bara fem minuter :D Underbart med jobb!
 
Något annat som känns så himla roligt just nu är att Julia från Göteborg kommer hit på torsdag natt och stannar till på måndag! :D Vi har nästan fullspäckat schema och det ser helt fantastiskt ut. Vi ska bland annat gå till Fängelsemuséet, göra en musikvideo, spela Badminton, gå ut på krogen, fota människor på stan, gå på min kusins kalas, äta god vegetarisk mat och ha picknick. Såå kul! Och imorgon ska jag, Mimmi och Eric spela årets första minigolf (blir den första på två år för mig faktiskt!), och det ska också bli så otroligt roligt! 

Bästa

Vilka underbara dagar det har varit hittills på veckan! Över 20 grader ute och jag har gjort massa saker! I tisdags kväll åt jag och Malin jordgubbar och grädde på hennes balkong medan vi tittade ut på solnedgången. Sååå mysigt och gott! Igår hade jag en jättebra föreläsning hos jobbcoachen på förmiddagen och på eftermiddagen bowlade jag med Mimmi och Eric, vilket var superroligt, och åt årets första kulglass. Mmmmm. Sen på kvällen träffades jag och Mimmi på stan igen och gick till Söderhielmska (uteservering) och drack en varsin Falken. Fantastisk god som vanligt och så himla mysigt att kunna sitta ute! Sen gick vi över till Interpool och pratade, köpte en cider och hade det jättetrevligt! Idag har jag solat hela dagen förutom när jag åkte till Willys och storhandlade och när jag lagade mat. Har även borstat båda katterna ute i solen. Så gosigt <3 Och ikväll väntas ju dans!
 
Sommarkänsla!!

My Mimmi and I

Dessa kläder provade vi inför vår brännbollsturnering på studentveckan då vi hade "hippie-tema". Tänk att det var fyra år sen nu! Wow. Längesedan! Visst var vi ganska lik varann? Haha :D Min bästa Mimmi <3

It's all about you

I fredags kväll bjöd lillebrorsan på en jättegod hamburgertallrik :) Sen skyndade familjen iväg till kära morfar för att fira hans födelsedag. På lördag åkte jag och Malin buss till Amanda där vi förfestade lite, innan vi gick in till stan och Allstar (som det brukar bli) för att dansa lite. Kul! Det enda som varit/är lite jobbigt är att jag är/och har varit så förkyld. Men jag har vilat mycket, druckit mycket te, snytit ihop en rejäl hög papper och proppat i mig ett x antal halstabetter, så det känns rätt okej ändå. Haha xD
 
Idag är det 21 grader ute! :D Hur härligt som helst! Har varit på en liten promenad och suttit i solen ett tag <3 Ikväll ska jag vara med Malin, och imorgon ska jag, Mimmi och hennes kompis Eric bowla! Ska bli SÅ kul :D Sen på torsdag ska jag och Mimmi på ett danspass på Friskis & svettis (:D) och på fredag ska jag eventuellt till Uppsala och träffa en kompis. Och på lördag blir det kanske fest igen hos Malin! Fullt upp alltså och mycket att se fram emot just nu! :D Nästa vecka väntas jobb!!! Berättar mer om det senare :)
 
Många selfisar haha