USA- here I come!

Jaaa, nu är det äntligen äntligen klart! Jag har matchat med en familj och jag är så himla glad! :D Familjen bor en halvtimme utanför Chicago- i Glenview, superfint :) Det blir mycket jobb för det är fyra barn, men jag är vääldigt redo! Familjen har även en nanny, så jag kommer inte att vara ensam med alla fyra barnen så ofta. Ååå vad det här ska firas! Bio i kväll blir första steget ;) Nästa vecka måste jag åka till ambassaden för att få visumet.
 
Jag ska även gå på college när jag är där och jag har redan hittat kurser som passar prefekt för mig! Precis vad jag vill, så hoppas jag får möjlighet att gå på dem. Det är Graphic design/digital imaging och photography jag helst vill gå. Här kan ni se en video på the college ;)
 
 

Today

Idag började dagen med lernia. Klockan nio började det och idag var vi bara 13 stycken, och jag var ensam tonårstjej, haha :) Lite senare idag väntar stan med en kompis och imorgon eller på torsdag blir det äntligen Ego på bio :) Men just nu ska jag titta på lite flera filmer från när vi var små och sedan titta på det senaste avsnittet av Plain Jane! Och titta färdigt på Familjen annorlunda ;) I kväll blir det även mat hemma hos mormor, gott! :)
 
Gjorde ett collage av bilder från när Diva var kattunge och Nemo kanske två år, såå söta <3  På första bilden håller hon om brorsan :)
 
 
 
 
 

Världens sötaste lillebror! <3

Hela eftermiddagen har jag suttit och tittat på filmer och bilder från när vi var små och det är såå roligt! Linus är ju bara för söt! <3 Måste bara visa några bilder. Jag funderar på att göra en fotobok om honom :)
 

Åå vad jag längtar!

Jag längtar till (just nu) :
 
* USA
* Plain Jane (i kväll)
* Familjen annorlunda! (som börjar imorgon) :)
* Att nya huset blir renoverat och vi kan flytta in
* Idol!
* Ego på bio                                                                 
* Stockholm med bästa Mimmi
* Min första fotoutställning
* Eget jobb
* Ny svensk ungdoms/tonårs-film
* Färja med mormor
* Utbildning inom grafisk design
* Kärleken
* Top model
  (Med mera...)
 
STORT RÖTT HJÄRTA <3

Forma dina ögonbryn enkelt & smärtfritt!

 
Måste bara säga att dessa är hur bra som helst! Om man vill slippa smärtan när man noppar ögonbrynen så använd en sådan här! Det är som ett litet rakblad som man kan köpa tex. på Kicks och Ica-maxi :) Definitivt värt pengarna! Ca 80 kr.
 
 

Liten uppdatering...

Det blev ingen bio i fredags tyvärr! Anledningen är att vi tog fel på tiden en timme! Vi kom dit en timme försent! Haha, men som tur var fick vi tillbaka pengarna så det får bli en annan dag istället :) Men gud vilken tabbe! Jaja...
 
Igår tog jag bussen ut till pappa och hjälpte till med flyttningen. Det är såå mycket att göra... Skåp, hyllor, rum och möbler måste rensas och flyttas. Och snart flyttar ju alla in här, så då får jag inte bo ensam någon helg längre och snart blir det slut på tystnaden :( Haha.
 
Idag skjutsade jag ut mamma till pappa och på vägen hem hörde jag en ny låt som var ganska bra; Impossible. Då när jag kom hem letade jag upp låten på youtube för att jag ville veta vem det var som sjöng, och då såg jag att det var en kille från X-factor in the UK. Och det var så lustigt för när mamma och jag var i Edinburgh förra året, tittade vi på X-factor på hotellrummet och då såg vi hans audition och tyckte han var jättebra! Och nu hade han vunnit hela X-factor... Coolt! Här kan ni se hans audition :) Även denna audition är hur bra som helst, önskar den fanns på Spotify! En tolkning av Save the world :)
 
 

24:e januari

Igår gick jag upp klockan kvart över fem på morgonen! Varför? Jo, jag skulle prata med en värdmamma på Skype :) Jag har inte skrivit detta tidigare, men jag ska åka iväg till USA för att jobba som au pair! Det ser jag fram emot såå himla mycket, men nu måste jag bara hitta rätt familj :D Jag hoppas verkligen att det blir snart och det kan faktiskt vara på gång med denna familj, intervjun gick jättebra i alla fall :) Men jag tar inte ut något i förskott eftersom att det kanske inte blir så.
 
Idag gjorde jag en ansiktsmask av tomat- och limesaft och huden blev faktiskt jättebra! :) Fler tips kan du ju se under länken: Tips för den som vill bli sötare.
 
Snart ska jag nog gå till affären och köpa ägg och vaniljyoughurt och titta på Trinny och Susannah stylar om Sverige på tv4play. Imorgon ska jag se Ego på bio! Ska bli jätteroligt :)
 
Dagens mellanmål blir nog youghurt, hallon och blåbär:
 
 
 

God & bra mat...

I fredags kväll åt vi hemmagjord sallad (precis som jag gjort på stan) och det var jättegott, och idag åt vi lax. Jag måste bara skriva hur man tillagar den, det är så enkelt och det blir så himla gott! Plus att det är nyttigt... :)
 
Man tar laxfiléerna och saltar och peppar, lägger på lite lök och en liten smörklick på varje (t ex. lätta), sen lägger man in dem i aluminiumfolie och stoppar in i ugnen i ca. 20 minuter på 200*C. (Längre tid om de inte är upptinade). Sen är de färdiga! Easy peasy.
 
Nu ska jag snart prata med någon på andra sidan Atlanten på Skype, hoppas det går bra! Sedan blir det nog Familjen Holstein-Gottorp och Kontoret på TV! Ska bli såå roligt! :D Imorgon ska jag ta spruta mot livmoderhalscancern, usch jag gillar inte sprutor! Hahah.
 
Ha det super! :)
 

Lång och tråkig dag

Istället för långtråkig skrev jag lång och tråkig dag, för det var precis som dagen var... (I alla fall tills nu :)) Men som alltid när jag har tråkigt och inte känner för att göra någonting alls så tittade jag på en film och då blev jag verkligen på bättre humör. Så nu är jag glad igen. Det roliga är att det alltid funkar, även om man absolut inte vill se någon film. Prova :)
 
Nu sitter jag framför datorn med en tallrik fil och müsli (nyttigt godis ;)) och letar efter en film som vi kan se när mamma, Linus och ev. pappa kommer hem. De har varit på Linus fotbollskupp hela dagen... Hoppas jag hittar någon! En thriller ska jag hitta tror jag :)
 
Ha det så bra ni! :)
 

Hahah... pinsamt!

Idag började dagen med lernia, klockan nio började det. Sen träffade jag mormor på stan som planerat, vi skulle äta sallad. Så då när vi var påväg mot salladen på nian, vinkade en "kompis" till mormor så de sa några ord medan vi fortfarande gick sakta framåt. Då plötsligt sa "kompisen" typ "akta!" medan hon tittade på mig, och precis då såg jag någon väldigt liten person precis ungefär en cm framför mig- en liten pojke som kanske var ett eller två år. Så då för att inte killen skulle ramla skyndade jag mig åt sidan och då var golvet så halkigt så att jag ramlade framåt några meter. Hahah, men vad gör man inte för att rädda ett småbarn? ;) Såhär i efterhand kändes det som att jag kastade mig åt sidan och flög fram! Men shit vad ont jag har i knäskålarna! Att gå i trappor är typ omöjligt för det gör så himla ont när jag böjer benen! Men jaja... det får gå ändå haha :) Nu ska jag åka till willys och handla med mamma.
 
Ha en superbra helg! :)
 

Tips för den som vill bli sötare

Superbra tips som jag har tagit från en modetidning som jag köpte i Edinburgh :)
 
För klar hy, ät och prova:
 
* Mörk choklad- parerar (förhindrar) rodnad, skyddar huden från UV- strålar och hjälper till mot trötthet
* Sötmandlar- ger extra starka ben och ger dig en vacker ansiktsbehandlingsglöd
* Tomater. Tips: gör en blandning av tomatjuice och lime och använd det som en ansiktsmask. Skölj bort efter 10 minuter (A- och C vitaminer)
 
För fylliga läppar, ät:
 
* Ingefära och peppar!
 
För vitare, mer gnistrande tänder, ät:
 
* Jordgubbar- krossa och gnugga dem på tänderna, då kommer surheten att bidra till nedbrytning av plack, samt att avsägsna gula fläckar.
 
För blankt, tjockt hår, som växer fortare, ät:
 
* Ägg (Innehåller mycket protein och omega-3) Får jättestarkt, tjockt och glansigare hår som dessutom kommer att växa fortare
* Morötter (A-vitamin. Förhindrar håravfall) Ät två till tre om dagen för att få håret att bli extra tjockt och växa fort
* Fet fisk, som lax, sardiner och makrill- ät minst en gång i veckan och du ser att mjäll, torr och flagnande hud klarnar upp på nolltid
 
Hoppas att du gillade tipsen!
 
Själv äter jag morötter varje dag och äter ganska mycket ägg, tomater och lax. Men jag ska nog testa allt detta :)
 
 

Mode på tv:n

Roligt nu när alla modeprogram börjar igen :) Jag ser verkligen fram emot Topmodel Sverige som har premiär nästa måndag!
 
Topmodel Sverige
Projekt runway
Trinny och Susannah stylar om Sverige
Plain Jane
 
Ja, vissa program har ju finare mode än andra, men allt är roligt att se!
 
Mina bilder :)
 

Filmmaraton

Ja, igår hade jag filmmaraton här hemma. Jag hann med två och en halv film och idag ska jag fortsätta. Igår var temat svenska och jag tror jag ska fortsätta på det, även om det inte alltid är det bästa ;) Jag tittade på bl.a. Fjorton suger och Fucking Åmål- båda funkar. Jag älskar att vara typ ledig och få gå upp när jag vill och göra vad jag vill om dagarna! Man får verkligen passa på för såhär kommer det inte fortsätta för alltid...
 
Igår var jag även till Ikea och Valbo, jag mötte mamma där efter hennes jobb i Sandviken. Vi åt, tittade i affärer och handlade mat. Det var superlite folk där så det var nästan lite ensamt. Jag köpte i alla fall en mascara- den nya Maybelline New York: Smoky eyes. Den kostade bara 99 på h&m, hoppas den är bra! :)
 
Nu ska jag fortsätta med filmerna, men jag måste bara säga en sak först: en svensk serie som är väääldigt superbrabra är Portkod 1321! Om ni inte har sett den så gör det! Såå realistisk och bra!! Här kan ni se trailern :) (Man kan se hela serien på Youtube).
 
Ha det toppen!
 
 
 
 
 
 

Skoldax, typ

Idag ska jag och Mimmi återvända till skolan. Hahha, men som tur är så ska vi bara hälsa på :) Ska bli ganska roligt att träffa lärarna och se om saker har förändrats. När man börjar tänka på skolan nu så känns det som att man bara har haft ett litet längre lov men att man snart ska tillbaka. Konstigt det där. Hoppas i alla fall att lärarna blir glada :)
 
Efter skolan ska jag hem och titta på Plain Jane! Såå roligt :) Och ikväll när jag har lagt mig ska jag nog titta färdigt på Den bästa sommaren :) Jag började titta på den igår kväll och den är ju faktiskt superbra, fast den är några år nu. Det är faktiskt väldigt mysigt att titta på film i sängen precis innan man somnar. Kanske blir en ny vana :)
 
Ha det så bra!

Oj oj oj, haha!

Ja, igår hände något... Jag hade nästan precis stoppat in potatis, morötter och några vitlökar i ugnen när mamma kom hem. Hon sa att det luktade gott- vitlök.
 
Tiden gick o jag tittade in i ugnen då och då, och plötsligt såg jag att vitlökarna började bli svarta. Då sa jag det till mamma och kom på att vi kunde ta ut bara dem. Mamma skämtade och sa: "vågar du låta mig göra det?" Dagen innan åt vi ju också typ sån här mat och då råkade hon spilla ut lite på golvet. Men i alla fall så fiskade hon ut de fyra vitlöksklyftorna med hjälp av en gaffel och en grytlapp och stängde sedan igen luckan. Efter ca. fem minuter tyckte jag att vi kunde ta ut dem och mamma höll med. Då öppnade hon luckan och då kom världens rök ut! Då stängde hon direkt och jag sa: "Fort, larmet kommer gå" också satte jag på fläkten på högsta effekten och sprang in i vardagsrummet och öppnade balkongdörren och sedan köksfönstret, medan mamma sprang ut med brandvarnaren in till Hannas rum. Sen möttes vi i köket och mamma skulle ta ut maten. Då såg jag rökorsaken- grytlappen! Hahah, den låg där i botten på ugnen och rykte som bara den. Mamma hade alltså råkat lägga den där när hon hade tagit ur vitlökarna! I alla fall så fick mamma på något sätt fick ut den och vi sköljde den med mycket kallt vatten.
   Snacka om att vi agerade! Inte för en sekund tänkte vi att vi kanske borde ha gått ut... Men efter det där kände vi båda hur vi hade andats in den där röken och det kändes inte bra. Det gjorde ont i halsen och i bröstkorgen och så. Det luktade otroligt mycket, och det gör det faktiskt fortfarande (inte mycket, men ändå). Men alltså tänk om den där hade börjat brinna! Usch!
 
I alla fall, efter det där åt vi och vi kände båda att vi hade varit lite uppskakade, men vi skrattade mycket om hur vi hade gjort o så.
 
För att slippa andas in farlig rök, åkte vi till Ica Maxi, fast klockan var ungefär halv åtta. Där gick vi läänge. Vi tittade på allt smink och sedan på böcker och inredningssaker och sånt. Mamma köpte även lite saker till mig som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, såå snällt :) Superfina saker! En bakskål och två små skålar. Jag älskar den stilen- färgerna!
 

Hello!

Nu känns allt ganska bra, jag och mamma ska på bio lite senare och jag känner mig ganska glad helt enkelt. Sune i Grekland väntar :) Imorse tränade jag och efter det målade jag naglarna. Sen bestämde jag mig för att åka och köpa tandborstar (haha), men jag hade faktiskt haft min ganska länge nu, också så skulle jag handla. Men oj vilket kaos det var där ute! Bilen var omringad av snö så det var bara att sätta igång att skotta med spadern som låg i baklunckan. För en sekund tänkte jag vända, men den här gången gav jag inte upp. Skönt att få hem lite saker sedan :)
 
Just nu ska jag gå och laga lite mat: Potatisskivor, zuccini och morötter i ugn- mmmm!
 

Duktig tjej

Idag gick jag upp halv nio och åt frukost med lillebrorsan som tydligen är lite sjuk idag. Sen gjorde jag mig i ordning och gjorde rent handfaten på båda toaletterna, tog reda på disken (som jag gör varje dag, men ändå) och dammsugade. Så nu är det nästan skinande rent här hemma och jag är redo för en film :) Kanske Titanic? Inte för att jag vill bli ledsen men den är ju så fin... Sen får jag väl hitta på något med Linus, kanske rita eller titta färdigt på Avatar som vi spelade in för någon vecka sedan eller spela nåt spel :) Jag ska även försöka byta ut headern här på bloggern, och egentligen gillar jag inte designen heller, inte typsnittet på texten i alla fall. Jag skulle vilja göra en helt egen. Någon som vet hur man gör? Alltså text, bakgrund, header o.s.v.  :)
 
Men usch vilket väder det är ute! Storm nästan. Flaggstången vi har här ute på området vickar fram och tillbaka, haha.
 
Ha en bra dag :)
 
View from my window
 
 
 

Hejsan!

Igår gick planerna som de skulle och vi åkte iväg till Uppsala och jag fick äntligen köpa tidningsstället :) Sen fortsatte vi till Enköping och köpte bilen. Det blev ingen tv dock, men det får bli idag istället. Jag spelade förstås in Hart of Dixie och de andra programmen jag ville se ;)
 
Idag ska jag åka till lernia och gå på
 
 föreläsning av en polis- hoppas det blir intressant :) Sen är jag ledig och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men någonting blir det väl i alla fall, haha :)
 
Ha det bra!
 
 
Jag har inte sattit upp tidningsstället än, men fototidningarna är i alla fall på plats!
 

Godmiddag!

Nu sitter jag här i mörkret och skriver. Snart ska jag åka iväg till Uppsala och köpa den där bilen (äntligen!). Också ska jag passa på att gå in på Ikea där och köpa tidningsstället <3 Jag lägger upp en bild på det sen, om det finns där men det måste det! :)
 
Ikväll blir det Hart of Dixie på tv:n <3 Kanske Sveriges mästerkock också :) Kul!
 
Ha det gott!
 

En bio-grej...

Jag bara älskar att gå på bio! Det är så mysigt och roligt att se en jättebra film i mörkret och känna stämningen :) Jag har gått på supermånga filmer genom åren och för några år sedan började jag spara biljetterna. För några veckor sedan kom jag på att jag kanske skulle göra något med dem, och då kom jag på att jag kunde sätta in dem i en ram :)
 
Så, välj de biljetter med filmerna du gillade bäst på och sätt in i någon slags ram. Ett tips är att man kan klistra fast dem på ett papper först så att de inte kan glida omkring.
 
Det blev ju ganska snyggt, eller hur? Haha... :)

Världens bästa serie och filmer!

Jag har redan skrivit mina favoritserier, men jag glömde en av de viktigaste! - Plain Jane :) Den går på MTV lite då och då (repriser), men de nyaste avsnitten går varje söndag klockan sju. Jag rekomenderar verkligen! Tv-tiderna kan ni hitta på tv.nu. "Det är en realityserie där den engelska mode-experten Louis Roe transformerar några kvinnor som känner sig osäkra och har svårt att hitta sin stil till sexiga, starka och självsäkra kvinnor. I varje avsnitt möter vi en ny "Jane" som desperat söker både förändring i vardagen och den stora kärleken."
 
De bästa filmerna:
Romantik, drama, ungdomsfilmer
 
* A walk to remember
* She's all that
* The notebook
* Titanic
* The vow
* Cyberbully (mest drama)
* Joe Black
* Chasing liberty
* Trust (drama)
* Beastly
 
Love love love love love love love love love love love love love love love love love love love <3

Färdig för dagen

Imorse ringde klockan 7.20 och jag kände bara att "nej jag orkar inte gå upp", därför låg jag kvar i sängen till 7.45. Då gick jag upp och stekte ett ägg och åt frukost. Sedan bytte jag om till sport-bh och träningsbyxor och gjorde ett träningspass (träningen finns på min gamla blogg: danielasbilder.n.nu). Fast denna gång sprang jag tio minuter i början och sedan gjorde jag alla övningar en gång istället för två, men det känns bra ändå- nästan lite mer konditionsträning den här gången :)
 
Nu ska jag strax skicka iväg ett mejl till Sts au pair och sedan så ska jag nog titta på en film och kanske rita lite.
 
Ha en bra dag!

Shoppa loss- dag!

Idag åkte mamma och jag ner till stan vid halv tolv och när affärerna öppnade var vi redo för att boka en klipptid till mamma. Planerna fungerade och efter en halvtimme fick hon klippa sig. Medan gick jag till H&M och provade byxor, och köpte en mascara till mamma. Hon blev jätteglad när hon fick den sen när vi skulle åka hem, men nu är den faktiskt bara helt borta tyvärr. Hoppas verkligen att den kommer fram snart! :)
 
Hon blev jättefin i håret i alla fall och efter det gick vi och åt sallad på nian- den bästa salladen som finns! Jag tog med kyckling, fetaost och vitlöksdressing :) Efter maten fortsatte vi och gick från affär till affär, tills jag hade så ont i fötterna att jag inte orkade gå mer, då gav vi oss och åkte hem och åt. Men oj vad mycket jag fick med mig hem, men superbra och välbehövliga saker i alla fall :) Det blev en puder, en kofta, ögonskuggor, nagellack, en handduk, heatprotection och ett linne.
 
Ögonskuggorna och nagellacket köpte jag på Lindex. 3 för 99kr (ögonskuggorna). Pudern (man behöver inte foundation när man har den, vilket är superbra) 145kr på Kicks. Handduk, rea 99kr på Hemtex. Linne från Bikbok- 75kr och heatprotection från frisören på nian, rea- 149kr.
 
Senare idag blir det nog en smoothie och film, mysigt... Och imorgonkväll ska vi eventuellt åka till Uppsala och köpa jobbarbilen- roligt, och på dagen får vi se vad jag hittar på :)
 
Ha det så bra!
 
 

Läppglanstest

Jag har testat några av mina läppglans, så här tänkte jag visa lite bilder och skriva var ni kan köpa dem. Hoppas ni gillar det! Avgör själva vilket/vilka ni tycker är finast. Sedan får ni väldigt gärna skriva det här! :)
 
De två översta och den fjärde och femte kommer från H&M och kostar 29 resp. 9.90
Den tredje kan man köpa på Cubus eller Lindex, kanske även någonannastans. Färg: 25, kostar 39kr
Det sjätte läppglanset- Isadora moisturizing, färg: 11 wild rose, kan man köpa på bl.a. Ica Maxi. Pris: 89 tror jag.
Det sjunde- Maybelline New York, colorsensational gloss, färg: 137 fabulous pink- kan man köpa på Kicks och Ica Maxi, kanske på något mer ställe (Kommer inte ihåg priset tyvärr).
 
Jag har kanske 12 fler läppglans, men jag orkar inte testa några fler nu, men jag tror väl också att dessa räcker, hoppas så :)
 
I just love lipgloss <3
 
 
 

Godmorgon!

Usch, inatt var det första gången någonsin av alla de gånger jag sovit ensam som jag önskade att någon var hemma. Jag drömde den värsta mardrömmen jag någonsin drömt- psykisk terror! Jag vill inte ens skriva om den, men det jag kan berätta var att den handlade om min lillebror, mamma och pappa och de såg hemska ut!
   Så när jag vaknade vid sex imorse var jag allvarligt talad livrädd och kunde inte släppa bilderna från drömmen. Jag vågade knappt gå upp (jag brukar aldrig ha några lampor tända i lägenheten när jag sover själv, så därför var det väldigt mörkt), men jag tände lampan i hallen tillslut och gick på toa, och när jag stod framför spegeln stod jag snett så att jag kunde se både bakom och framför mig. När jag kom in i mitt rum efter, drog jag upp persiennerna och tände ljusstaken och satte på tv:n. Så vid sex imorse var jag som ett litet barn- jag tittade på barnkanalen och var rädd för att jag hade drömt en mardröm.
 
Men tillslut somnade jag och när jag vaknade drog jag på mig morgonrocken, som jag tagit med från pappa (strl 146-152 haha), har inte använt den på kanske 10 år, om jag nu någonsin har använt den, men den var i alla fall jätteskön, och fin! Lite kort i ärmarna bara. Då var jag inte rädd längre i alla fall, utan bara jättetrött ;) Sen stekte jag ett ägg och la på en av mina två mackor och åt frukost.
 
Nu ska jag strax gå och köra ett träningspass i Hannas rum och sedan får vi se vad jag gör. Eventuellt hämta en bil till mamma och pappa i Stockholm, eller åka till Valbo eller hem till pappa och fortsätta rensa (det orkar jag egentligen inte idag, men jaja). Jag måste också bara säga att jag tittade på Cyberbully igår och den är ju bara så bra, och sorglig...
 
Ha det så bra!
 
                         

Ny vana? & myskväll

Smoothien som jag gjorde i förrgår, gjorde jag även igår. Men då hade jag i lite mera banan och det blev supergott! :) Jag ska nog börja äta det som mellanmål nu istället för filen och müslin som jag brukar äta ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hade typ inget fin-glas så det här fick duga, och det blev ju ganska bra :)
 
Nu ska jag gå och se om mina morötter är färdiga, de står i ugnen nu och det är så underbart gott med sådana morötter! Testa! Och så har man lite smör på dem och ganska mycket salt. Då blir det toppen :)
 
Efter maten blir det nog någon/några filmer också kanske ritar jag lite- kul. Jag får bestämma allting själv, för jag är ensam hemma ;) Det blir nog att jag tittar på Cuberbully, den är verkligen jättebra- drama, tonårsfilm som jag verkligen rekomenderar! Imorgon eller någon annan dag ska jag skriva flera filmtips :)
 
Ha det så gott!

Mascaratest!

Maybeline New York
 
Mascarorna här nedan har jag testat och de jag gillar allra bäst är de lila. De är lätta att applicera, det blir inga klumpar och man får långa fylliga fransar. Mina vinnare är de i mitten på översta raden och särkilt den till höger (den med bara turkos text) :)
 
 
Recension från vänster till höger (nedre delen på bilden här ovanför):
1. Böjd, stel, ganska smal borste. Lite jobbig att ta på men lätt att ta bort. Ganska bra resultat.
2. Borste med många täta, olika stora "strån". Inte jättelätt att ta på men det blir fint resultat- naturligt, fast tydligare och böjda fransar.
3. Rak, ganska tjock borste. Går ganska bra att ta på och det blir jättebra resultat med långa, kolsvarta, täta fransar. Men den är svår att få bort!
4. Mellanstor, böjd borste. Lätt att ta på och att skölja bort, och resultatet blir jättebra- långa, täta fransar. (Test längst ned på sidan).
5. Vattenfast! Ganska svår att ta på och det blir lite klumpar ibland. Rak, ganska stor borste. Inte bra enligt mig.
6. Lite böjd lång borste. Lätt att ta på och det blir bra resultat! Med lite separerade, många, raka och långa fransar. (Test nedan).
7. Ungefär samma borste som den tidigare (nr 6), men fransarna blir lite mer böjda och inte lika separerade. (Test nedan).
8. Rak, medelstor borste. Ganska mjuk och lätt att ta på och det blir ett bra resultat. En perfekt bas-mascara. Lätt att ta bort också. Kommer på andra plats enligt mig, om man ser till helheten i alla mascaror.
 
Mammas fina ögon! Ganska svåra ögonfransar har hon, men efter lite jobb blev det här resultatet :) (Bilderna längst upp hör ihop och lika så dem där nere).
 
Här har jag använt vinnaren :) (MEN här har inte fransarna hamnat i fokus när jag har tagit bilderna så det syns inte jättebra hur det egentligen ser ut).
 
Hoppas det var till någon hjälp! :)

2 januari

Idag har jag varit på Lernia (jobbcoachning) och det var faktiskt superkul idag! Vi skulle intervjua varann gruppvis och de jag var med var jätteroliga! Misha och tre till lite äldre :) Efter Lernia köpte jag busskort och åkte hem, hämtade bilden och åkte iväg till Willys och handlade. Minst 10 kilo vägde nog korgen så jag hämtade en till, haha ;) Hemma gjorde jag min första smoothie med blendern jag fick i julklapp. Den blev jättegod :) Lite blåbär, hallon, en halv banan och mild vaniljyoghurt använde jag. Mmm :)
 

Det bästa på tv!

Igår var en helt perfekt tv-kväll, Nyårskameller med Agneta Sjödin- jätteroligt och bra, men också mitt absoluta favoritprogram: Hart of Dixie! Det är alltid så hiimla bra! Mysigt och gulligt, I love it <3
 
Andra tv-program som också är bra och som jag rekomenderar är: Pretty little liars, Once upon a time, Revenge, och förstås Solsidan, superbra allihopa! :) Längtar så mycket till seriestarterna :) Man kan nog se de första säsongerna på Swefilmer.com - en sida som är hur bra som helst! (Man tittar på filmer och serier online där och det är gratis).
 
 

2013...

Gott nytt år allihopa! Hoppas att ni firade in det nya året på ett bra sätt.
 
Låt 2013 bli det bästa året hittils... Gör något nytt, förändra någonting, uppfyll dina drömmar, ta reda på vad du vill, ändra inställning, våga, ta tag i saker, bli självsäker, förstärk ditt självförtroende, tänk positivt!
Nytt år- nya möjligheter...