What a morning

Såhär häftigt var det ute när jag kom till skolan imorse. Ögongodis ungefär.

Just nu

Hej på er! Just nu ligger jag i sängen på ett hotell i Sala och halvlyssnar på tv:n medan jag skriver här och försöker hålla mig vaken. Det var inte planerat med hotell men det är skönt att redan vara här så att jag får sova någon extra timme på nätterna. Jag åkte hit redan igår kväll och ska vara kvar ända till torsdag. Bra då jag kan ta det lugnt efter jobbet och få dagarna att gå lite fortare. Jag längtar nämligen till på torsdag då jag ska träffa August igen också längtar jag såklart till helgen. Men just nu har jag det bra här! :) Idag fick jag sluta relativt tidigt så jag gick ned på stan och tittade en stund. sen avslutade jag stadsbesöket med en tidig middag som bestod av pasta och grönsaker. Mmm. Men nu ska jag strax sova. Godnatt!
 
Imorse nära skolan... Fint

Jag känner det i hela kroppen

I fredags festade jag med August och hans kompisar, sen gick vi en jättemysig promenad hem till honom och sov där, och nästa dag (igår) vaknade vi av hans väckarklocka redan 7.30 på morgonen. Hade alltså sovit ca 3 timmar haha xD Anledningen till så tidig morgon var att han skulle med ett tåg bara en timme senare. Så efter att vi gått tillsammans till stan och sagt hejdå tog jag bussen hem, sov lite till, åt lunch och skjutsade sedan mamma och pappa till busstationen. De skulle nämligen på kryssning över helgen :)
 
Så en halvtimme senare hade jag hämtat lillebrorsan från en hockey-cup och var påväg till Valbo för att shoppa lite. Och det var SÅÅÅ roligt! Jag var osäker på vilken väg som var snabbast därifrån vi var så jag frågade Linus om han hade någon aning, och det hade han. Jag själv var lite skeptisk mot den vägen men han sa att jag skulle lita på honom, så vi tog den och svängde upp på E4:an. Men då inser vi båda att det är den som går till Stockholm!! HAHAHAHA, och eftersom det inte finns någon vändplats på ett bra tag fick vi bara gilla läget och åka ända fram till Älvkarleby då vi äntligen kunde vända och köra tillbaka! Alltså hahaha vad kul det var. Vi skrattade från och till hela vägen. Honom kan man inte lita på igen när det gäller vägar xD Men sen hade vi det i alla fall riktigt roligt på shoppingrundan och jag hittade massa kläder som jag köpte och är så nöjd! Och sen på vägen hem stannade vi på Willys och handlade lite tacogrejer som vi sedan gjorde iordning där hemma och åt. Sen blev det att titta ikapp två avsnitt av Idol och bara mysa med lite godis :D Jag bara älskar helger... (Precis som de flesta andra haha).
Köpte allt på Lager 157 förutom den svarta v-ringade tröjan som jag köpte på Bik Bok. Jag älskar glasögon förresten! Jag tycker det är en jättesnygg accessoar :D
 
Idag gjorde jag massa småärenden på förmiddagen, sedan skjutsade jag Linus till en kompis och fortsatte ned på stan för att äta och prata med bästa Mimmi :) Efter det lämnade jag tillbaka en av tröjorna jag köpte igår och sen åkte jag hem och rensade mina kläder, lyssnade på musik och satte mig ute en stund och ritade. Och nu har jag precis ätit och ska strax ta en varm dusch innan jag ska hämta syrran på stan och sen titta lite på en serie. Innan helgen sa jag ju att det skulle bli en lugn helg med mycket serier, men det har varit typ tvärtom haha. 
 
Min outfit på fredagen till vänster och resten av bilderna från idag :) Mycket selfisar i inlägget här haha
 
I veckan som kommer ska jag fota på två olika skolor, gå på promenad med August någon dag, se Bridget Jones's baby på bio, gå på förskolekurs genom jobbet och sen äta och gå på fest med August på lördag <3 Sen får vi se vad det blir mer för roligt.

Ljusfallet & Namnlös väg

Redan torsdag och jag har hunnit med tre olika skolor den här veckan. En annan gymnasieskola här i Gävle (Polhem) och låg-och mellanstadie i både Hedemora och i Sala, och imorgon blir det återigen Sala. Jag har sagt det förr, men jag bara älskar mitt jobb! 
   Att gå upp vid 04.30 för att sedan åka en och en hav timme till jobbet på morgonen är faktiskt inte så jobbet. Det är snarare skönt! Man hinner verkligen ladda upp (och vakna), särskilt med musik, perfekt temperatur i bilen och fantastisk utsikt. Det enda jobbiga är att man ibland är så trött att man egentligen inte orkar köra... Men det brukar gå bra för det mesta. 
 
Efter jobbet imorgon väntas middag och sällskap med August, och resten av helgen ska jag bara ta det lugnt, kolla serier och filmer i mängder och eventuellt shoppa lite. Har varit så shoppingsugen ett bra tag nu! Ja ja, jag ser fram emot allt <3
 
Har även varit på GIF-match, åkt på en namnlös väg (haha, finns de ens?!) och blivit osynlig. Typ xD

Filmtips

 
 
 
 
Lättsamma, härliga, söta feel good filmer!!

There´s something

Igår åkte jag hem till August för första gången. Han blandade världens godaste drink till mig. Den smakade dumlekola, lite banan och grädde, mmmm <3 Sen blandade vi ytterligare lite dricka för att ta med till festen (typ Kalken som vi blandade i min jobbvattenflaska haha). Vi gick från honom vid 19 och kom fram till Malin runt 19.30. Sedan hade vi en riktigt trevlig och rolig kväll med alla. Superkul att Mimmi, Malin och alla där fick träffa honom och att han fick träffa dem! :) Efter festen var vi påväg ut, men pga. att vi kom ut så sent, bestämde vi oss istället för att äta lite och ta en mysig promenad genom stan August och jag, innan vi sedan gick hem till honom och sov fram till klockan 12 idag. Haha, länge! Även då tog vi en promenad, och den här gången blev det genom Boulognern, vilket var jättemysigt. Var så varmt och skönt ute dessutom! Sen åkte jag hem och tittade på fotbollsmatch med familjen, och nu sitter jag här i sängen och skriver det här. Snart blir det mat och lite film. MYS. Men tänk att det än en gång är söndag! Känns som att det var förra söndagen alldeles nyss, hehe. Veckorna går så snabbt!

Snart helg

Åh vad jag längtar till imorgon kväll när jag kommit hem, skickat in jobbet och kan slappna av och bara ha en skön helg! Det har varit så himla stressiga dagar nu på skolan så jag behöver verkligen lite lugn och ro. Fast det har även varit riktigt roligt. Kul att fota folk som bara är några år yngre! Och att vara på min gamla skola där jag känner igen de flesta lärarna och även har träffat en del av dem jag själv haft. Det är häftigt att vara där igen... Men ja ja, nu ska jag kolla runt lite på bloggar innan jag ska gå och lägga mig. Godnatt hörni!
 
Väldigt fin aula jag fotar i, ellerhur?

Planer

Just nu har jag många roliga saker att se fram emot. På måndag efter jobbet till exempel ska jag åka och äta svamstuvning hemma hos mormor (det är bara så fruktansvärt gott!), sen på onsdag ska vi fira lillebrorsan som fyller 14 (?! :O), på torsdag ska jag eventuellt träffa Nathalie, och på lördag ska jag på fest hemma hos Malin med Mimmi och August bl.a :D Och nu idag ska jag äta lunch med August på Lilla saigon och gå på bio och se Hitta Doris! Haha, ska bli sååå kul och mysigt :)
 
Ingen kan ju ha missat? ;)

A night to remember

Kvällen igår med August var helt perfekt. Vi träffades vid 19.00 och gick till Terassen där vi fick utebord i den härliga värmen. Också åt vi jättegod mat, pratade massor och drack väldigt gott. För min del blev det en cider, en Falken och en Xanté som han tipsade om (päronlikör som var riktigt god! Men stark xD). Sen vid 23 gick vi iväg till Interpool och köpte ytterligare en cider och spelade biljard en timme, men sedan började vi spela Shuffle (mini-curling typ) och det var så otroligt roligt så det slutade med att vi stannade kvar där och spelade ända fram till stängningsdags haha. Såå supermysig och rolig kväll! 
 
Fint och gott :)

Lite semester i veckan

Att resa och bo på hotell själv är en av de mest avkopplade sakerna man kan göra. Har ni inte gjort det, så testa! Att ha en superskön säng som man kan hoppa och gosa ned sig i, att titta på vilket program man vill, att mysa, äta gott och bara njuta... det är härligt. Ibland undrar jag om jag är en liten livsnjutare faktiskt haha ^^
   Det var bara 12 minuters bilväg från Bjurfors till jobbet så det var helt perfekt. Behövde alltså inte gå upp alltför tidigt. Men tyvärr hann jag inte med frukosten första morgonen då jag var tvungen att åka innan den börjat, men jag fick med mig två mackor i alla fall som jag sedan åt. Jättesnällt! Andra dagen däremot hann jag med en god frukost. Äggröra, Keso och apelsinjuice - hotellfavoriter. Mn hinner med rätt mycket när man inte behöver kra 1.5 timme för att komma hem. I förrgår till exempel tog jag en promenad när jag kom hem. Var ju varmaste dagen på länge. Riktig sommarvärme! 22 grader. Love... Jag njöt även extra mycket av värmen då jag gick runt ute på skolgården och tog vimmelbilder <3
 
 
Idag var jag på en skola i Åshammar som bara hade årskurserna F-3, vilket var riktigt roligt, och gjorde att jag blev färdig med en hel skolkatalog med gruppbilder, omslagsfoto och vimmelbilder innan klockan 11.30 (+ porträtt på alla såklart) :D Coolt. Och nu efter jag kommit hem har jag skickat in jobbet, ätit lite mellanmål och gjort mig i ordning för att alldeles strax åka ned på stan och äta med August :) Det blir mysigt! Det enda som är lite drygt är att jag fortfarande är förkyld (över en vecka nu?!?), men ja ja, det är nog på väg att gå över i alla fall.
 
Ha en trevlig helg allihopa!

Yeeey

Idag fick jag sluta rätt tidigt och nu när klockan strax är fem har jag äntligen skickat in dagens jobb och är nu ledig fram tills imorgon :) Jag har dessutom fått mina fotoordrar inför nästa vecka och när jag såg var det var blev jag positivt överraskad haha! Jag ska till min gamla gymnasieskola Vasa!! :DD Hade inte räknat med det! Så hela nästa vecka ska jag alltså spendera där. Kan nog räkna med lite sovmorgon då eftersom det ligger typ 10 minuter bort med bil haha ;) Awesome.
 
 

Sista dagen på veckan

Idag har jag städat rummet, hjälpt mamma rensa kläder, vikt tvätt, bytt lakan och bara tagit det lugnt. Också har jag bokat hotell inför tisdag och onsdag då jag börjar tidigare än vanligt borta i Krylbo! :D Ser fram emot det! Men först har jag en mysig kväll att se fram emot då jag troligen ska äta något gott och titta på en bra film med familjen, och imorgon bär det av mot Älvkarleby igen för att fota på samma skola två dagar i rad. Det ska bli roligt! :) 

Lovely night

Igår kväll var supermysig och jättetrevlig. Jag träffade en kille som heter August :) Först pratade vi i massa timmar och åt och drack på Brända bocken (första gången för båda och det var riktigt gott!), sen satte vi oss i sofforna och drack en cider respekteive öl som efterrätt. Efter det gick vi ned till ån och såg det årliga Å-Draget (som jag bara sett en gång innan), då det är 4000 marschaller som lyser upp efter ån. Så otroligt mysigt. Sen bara stod vi där på en av broarna och tittade ut på den fantastiska utsikten och njöt. Sen sa vi hejdå vid bussarna runt 23.45. Underbar kväll. 
 
Till maten drack jag en Rosa pantern, och han tog faktiskt en White russian xP Jag smakade den och den var verkligen mycket godare än den jag testade i fredags, haha

Shopping #Love#

Idag var jag nere på stan redan vid öppningsdags och shoppade lite välbehövliga saker (plus lite till). De två ansiktsprimerna till vänster köpte jag förra veckan dock, men har ju inte visat dem än, så får bli nu. Tips till alla som vill att sminket sitter bättre ;) Köpt på Lyko i Valbo och på Kicks. Idag däremot köpte jag ett supersnyggt mobilskal som jag verkligen älskar!!! Precis min smak. Kostade 299 på 3, men det var det värt... Visst var det fint?! Sen köpte jag även strumpor, ett anteckningsblock, en chokladkaka/bit på den internationella marknaden ute på torget, och slutligen den snygga Calvin Klein toppen (som var en grej på min bucket list <3) på Twilift. Så nu känner jag mig jättenöjd. Kul med shopping!! Synd bara att pengarna går åt...

Italian temptations

Så härlig internationell food market på stan just nu. Så roligt att se vad alla har att erbjuda, och när man känner lukten av allt gott blir man sugen på typ allt, speciellt om man är hungrig (som jag var när jag gick där). Därför köpte jag med mig en crêpes med vit choklad och en chokladbit med smak av panacotta som jag inte smakat än. Men crêpsen var i alla fall suuupergod. Jag vill ha mer...
Tråkigt att det regnade bara, var så krångligt att hålla i paraply, påsar, väska, mobil och pengar, och betala samtidigt haha ;)

Yesterday Night

Det blev Interpool för mig och Mimmi igår och vi hade det supermysigt och åt jättegod mat! Sen köpte vi en varsin drink också, och jag testade White russian som jag ville. Dock var den inte så god haha, så nästa gång får jag köra på Falken eller Rosa pantern igen som ja vet att jag tycker om ;) Sen i alla fall efter att vi blivit typ proppmätta gick vi till Coffee house by George och delade på en kladdkaka. Haha hur orkade vi??? Men trevligt var det! Sen kom jag hem runt 21.30 och gick och la mig nästan direkt.

Freeedaaag!!

Nu är min första vecka solo på "fältet" avklarad... Och det känns så himla bra! Jag har dessutom haft "sovmorgon" varje dag så det har varit extra plus (gått upp runt 05.30-06.30 istället för runt 04.00). Det är så otroligt roligt jobb jag har! Man träffar så många fantastiskt söta och härliga barn och personal och man får höra så roliga och fina kommentarer. I tisdags var det några tjejer som ropade mitt namn när jag gick till matsalen, också sprang de fram och kramade mig. Så gulligt <3 
   Men det är stresigt också, väldigt! Fast man vänjer sig och man jobbar bara effektivt och har aldrig en tråkig stund. Plus att dagarna går fort! Det som är lite synd är att jag brukar bli färdig med jobbet runt 19 och sen måste gå och lägga mig vid 21.30 för att orka upp nästa dag. Men det går bra :) Och idag blev det en kortdag (första på lääänge!), jag slutade redan vid 12! Och det behövdes verkligen då jag är lite förkyld och känner att jag behöver varva ner lite och ta tag i sakerna jag inte hunnit i veckan. Så verkligen välbehövd tid. 
 
Igår förresten när jag var färdig på skolan åkte jag och träffade några från jobbet och åt jättegod mat på Monroes i Sandviken. Jättetrevligt, och jag är glad att jag åkte trots att jag kände mig lite dålig... Nu senare idag ska jag äta middag med bästa Mimmi och eventuellt dricka nåt gott (jag hoppas White russian finns för då ska jag testa den!), och sen ska jag bara ta det lugnt och mysa här hemma. Ser fram emot allt jättemycket, ska bli så mysigt... Är så skönt med helg.