Carpe diem

Dagarna på Rapatac har varit jättebra och som jag har skrivit tidigare, så älskar jag att gå dit. Det är så härligt att träffa alla där och ha något att göra :) Men nu känns det toppen att det är fredag och helg! Imorgon ska jag ut med Mimmi på kvällen och på söndag blir det eventuellt att mormor och jag åker till Ockelbo marknad, det ska bli riktigt roligt hoppas jag :) I denna stund sitter jag i sängen och har precis tittat på ett avsnitt av The middle - sååå bra. Men nu är det dags för en film, tror det blir Ego ;) Och bara till allihopa: "Fånga dagen" ;D
 
En av bilderna jag tog i Älvkarleby när Linus och pappa fiskade

Sometimes you need a change

I söndags började jag tänka på hur jag ville att mitt rum skulle se ut - hur jag hade tänkt ända från början. Målet var ljust och fräscht och med vit, grå, beige och rosa inredning. Då fick jag massa idéer i huvudet, och efter ett besök på Ikea med mamma, pappa och Linus, fick/och köpte jag en nattduksbordslampa (finaste någonsin!), en taklampa (som jag viljat ha jättelänge!) och en helkroppsspegel :)) När vi kom hem fick jag även mammas och pappas gardiner som mamma nyss bytit ut - lovely <3 Jag är hur nöjd som helst med resultatet! Nu trivs jag riktigt bra i mitt "nya", underbara rum. Jag har också fått hem min polaroidkamera! YEY :D
 
För övrigt blev jag sjuk i måndags och igår var jag riktigt hängig (också fyllde Hanna år), men efter en alvedon och en god natts sömn den gågna natten, kände jag mig förvånadsvärt bra imorse när jag vaknade. Nu mår jag ganska bra om man räknar bort den täppta/rinnande näsan och värken i nacken ;) ... På Rapatac har vi dessa dagar jobbat med musikvideon förresten, och den är nästan klar! Den är superbra! :)
 
Älskar detta
 
Måste bara köpa film. Sen kan jag använda den!
 
Hittade även min gamla silvriga spegel och den passade faktiskt

Midsommarafton med familjen

Igår efter en jättegod midsommarlunch, gav vi oss iväg till Älvkarlebys camping för att inviga vår nya husvagn och bil :) "Vi" i det här fallet var mamma, pappa, jag och Linus (Hanna var i Stockholm). Det var en mysig dag med med grillning på kvällen - supergod hallomiost, potatissallad, gurka och tomat för mig, och kött och korv för dem andra :)
 
Idag åkte vi till Hällsjön för att låta pappa och framförallt Linus fiska. Det var riktigt kallt faktiskt men det var okej. Jag roade mig med att ta bilder på min jackknapp, mammas ring och våra skor haha. På hemvägen stannade vi efter vägen och jag gick ut och fotade blommor! Så himla fint var det :)) Tog väääldigt många bilder medan de andra satt kvar i bilen och väntade ;) Tacksam för det!
 
Linus & jag gick ut på bryggan medan mamma och pappa grillade
 
 
 
Runt 23, gick jag, Linus och mamma för att ta lite kort
 
Idag. Där står de och väntar
 
 
Sista bilden jag tog :)

När man tar vara på tillfällena

Ååååh, måste bara visa några bilder jag nyss fotade! Himlen är ju bara helt fantastisk ibland! :D Sådana här kvällar önskar man att man befann sig vid något fint landskap med något vatten! Men nu fick jag nöja mig med det jag hade och det funkade det med :) Tyvärr blev riktiga kamerans bilder inte särskilt bra och jag hade inte lång tid på mig, så de flesta fotona blev tagna med Iphonen (och nu bloggar jag därifrån), men ljuset blev faktiskt bäst därifrån så jag kör på det ;) Konstigt väder var det för övrigt. Regn och ingen direkt sol, men däremot regnbåge!
 
 
 
 
Utsikten från trädgården är ganska fin ändå :)

Helgdagar

Igår tog lillasyster studenten så då tog jag ledigt från rapatac så att jag kunde hjälpa till lite. Det blev en lyckad dag :) Bilder kommer nog snart.
 
Idag har varit en ganska lugn dag. Började förmiddagen med att redigera flera husbilder och titta lite på Svensson Svensson serien :D På eftermiddagen åkte mamma, pappa, Hanna och jag till Owe jansson och sedan till valbo och äntligen hittade jag en ögonbindel! Kanske slipper jag vakna vid fyra-fem inatt (som jag gjort i mer än två veckor nu. Känner mig aldrig riktigt utvilad). Men så det ska bli skönt :) Nu vid 22, tog jag en cykeltur för att röra lite på mig. Med bra musik i öronen... Vi får se vad som händer imorgon men jag hoppas på fint väder :)
 
Det var tyvärr inte så jättefint ute, vilket jag hade hoppats på. Så jag ansträngde mig inte för att ta någon toppbild ;)
Här var det lite finare

En helt okej onsdag

Idag var jag till biblioteket som planerat med två kompisar. Vi läste, köpte och åt en jättegod macka och jag försökte skriva personligt brev.

Nu på kvällen har jag städat huset och tagit massa kort igen... Imorgon har jag tänkt redigera dem och fortsätta med det personliga brevet så att jag äntligen kan skicka in min ansökan. En kille har erbjudit att hjälpa mig så det känns riktigt bra :)

 På vägen mot biblioteket. Fint tycker jag :)
På vägen tillbaka till rapatac
Såhär såg det ut när jag fotade idag

Vädret förgyller vardagen

Söndagen blev som planerad, Mimmi och jag åt tacos hemma hos henne (supergott! :D) och sedan åkte vi till Furuvik där vi bland annat klappade lite små jättegulliga getter haha. Det kom en regnskur också men den gick över ganska snabbt och man torkade fort igen ;) På kvällen såg jag Bad neighbors med David. Den var faktiskt riktigt rolig tycker jag! :)
 
Idag cyklade jag iväg till Testebo efter kvällsmaten och sprang två varv i spåret. Sedan peppade (och tvingade) jag mig själv att göra 200 situps, haha och det gick! Med pauser var 20:e ;) Och solande efter- underbart.
 
Imorgon på Rapatac funderar jag på att ta en sväng till biblioteket och låna lite böcker om bl.a. foto och starta eget, och sedan kanske även låna en dator och skriva ett personligt brev till ett jobb jag verkligen vill ha. Det är lite svårt att koncentrera sig på att skriva när man är där borta med alla andra faktiskt, men så på biblioteket ska det nog gå bra hoppas jag...
 
 
 
När jag kom hem ifrån bion, kom mamma, pappa och Linus hem med den där... Husvagn haha!

Summer lovin'

Åh nu känns det som sommar igen, såå skönt! Och mitt i långledigheten :) Igår var jag och David (kompisen från Rapatac) till Boulongern och promenerade. Eftersom det var nationaldagen så var det lite aktiviteter där borta- sång på scenen, fiskedamm och massa stånd där man kunde köpa och smaka olika saker mm. Supermysigt! Och sol i luften (till en början! Sen kom spöregnet haha). Men det gjorde inget...
   Idag har jag varit med mamma och Linus och kollat på avslutningskläder till honom. Också har vi tittat på husvagnar och solat förstås, så himla mysigt och skönt! :) 
 
Imorgon är planerna att träffa bästa Mimmi och äta tacos och sedan åka till Furuvik! Gud vad jag ser fram emot det :D Hoppas bara vädret är bra :)
 
Jag köpte den där blomkransen idag på Cubus. Blir perfekt till Midsommar, och kanske andra sommardagar :)

Mot drömmen!

Först och främst vill jag bara säga att jag mår mycket bättre idag och att dagen har varit ganska bra :) Ibland känner man sig bara sådär nere som jag gjorde igår men då får man helt enkelt lyfta sig i kragen och skärpa till sig (om man inte vill fortsätta vara på dåligt humör förstås).

   I alla fall, en av mina projektidéer som jag tog upp igår på Rapatac var att göra en musikvideo. Om just vad Rapatac innebär osv. och idag nappade en av mina kompisar och en annan tjej på det :) Så idag har vi suttit och kommit på en låttext, som faktiskt blev/är grymt bra! 

Idag har jag även, det bästa av allt, beställt två nya kameror! :D En Nikon D5100 (uppdatering) och en polaroidkamera (en kamera som skriver ut bilderna direkt ;D). Jag är så himla taggad och förväntansfull nu och längtar riktigt mycket tills de kommer! Jag har även kommit på mitt drömyrke - mäklarfotograf! Så det siktar jag mot nu. Lite därav jag beställde en ny, lite bättre Nikon ;) 
 
Nu på kvällen har jag sprungit runt och fotat massor i huset för att träna lite. Det är bara att säga till om ni vill att jag kommer hem till er och fotar lite ;) Om ni vill ha lite foton på ert hus
 
 

En sån där dag...

Neej, det känns inte särskilt roligt just nu. Ingenting går som jag vill. Det känns som att jag har fastnat och inte kommer någonvart. Det har kännts såhär ända sedan i fredags... Och jag har ingenting att längta till eller se fram emot heller, så det känns bara inte bra. Jag längtar inte ens till sommaren, för jag vet att jag knappt kommer vara ledig någonting.
   Också var det en riktig långtråkig och händelselös dag idag på Rapatac, och mina kompisar var inte ens där, så jag kände mig ganska ensam... Men en bra sak idag ändå var att jag fick redovisa min läxa (jaa, att stå och berätta om mina idèer var inte särskilt kul, men att det är gjort nu känns jättebra :)). 
 
Men nej, just nu längtar jag tillbaka till mitt USA-liv, där var jag ju nästan alltid lycklig! 
 
Äsch nu får jag sluta med dessa "klagerier". Och nu kan det i princip bara bli bättre! Ska ta en dusch och sedan titta lite på någonting på datorn. Imorgon är en ny dag och jag ska försöka ändra inställning och gå till Rapatac med en positiv inställning...
 
Tog en promenad på rasten idag, det var mysigt i alla fall :)

Fotovägg & Converse

Idag har jag småpysslat lite och varit till Valbo med Hanna för att fixa studentklänning. Det har varit en helt okej dag men jag tycker faktiskt det ska bli skönt med måndag imorgon och att få gå till Rapatac. Helt otroligt ellerhur?! Men jag trivs där med allt folk. Hoppas jag kan få känna såhär inför mitt framtida jobb också. Om inte, så har jag helt enkelt fel jobb haha. 
 
Nu blir det strax fotboll på tv:n - Sverige-Belgien, heja Sverige!
 
Nu hänger de bästa fotografierna på väggen (enligt mig) och jag är ganska nöjd :) Inte riktigt som jag tänkt mig men det blev bra. Det går ju att ändra senare om jag vill ;) Och jag skulle ju kunna måla klädnyporna vita...
Idag köpte jag äntligen ett par nya Converse! Samma färg som förra gången haha. Men jag gillar dem. Sedan har jag även mina favoritparfymer och lotions på en av bilderna och mina favoritplagg på den bredvid. Också är söta Nemo med

Juni 2014

Första dagen i juni - välkommen <3 Hoppas denna månad blir wonderful!!!
 
Ett collage jag gjorde av några bilder på weheartit (jag har alltså inte fotat dem)

Gör det du kan för att förändra någonting

Igår var jag väldigt nere hela dagen (trots shoppingen). Allt kändes så tråkigt och hopplöst och jag hade ingenting att göra. Då tillslut bestämde jag mig för att ta en promenad så på kvällen gick jag ut och tog en runda innan jag bestämde mig för att gå till mormor... - rätt beslut! När jag gick därifrån senare kände jag mig mycket gladare och piggare :)