När man är inspirerad...

I flera dagar/veckor nu har jag varit så inspirerad till att vara kreativ och skapa. Jag har så många planer och projekt och känner till exempel för att teckna (med promarkers), fota (ställen jag inte varit på), baka något gott svenskt recept, göra en inspirationsboard/fotovägg och göra en fotobok mm. Problemen är bara att jag inte har tillgångarna till att göra dessa saker. Jag har inga promarker-pennor här, inga svenska mått + ingredienser, ingen vägg att sätta upp mina bilder på osv. Jag längtar faktiskt till jag kommer hem och kan göra allt igen. Då ska jag ha en liten mysig pysselhörna med härlig belysning, massa pennor och något/några fina foton på väggen att titta på och blir inspirerad av <3
 
Älskar denna stil och när jag kommer hem, kommer jag äntligen kunna använda dessa söta - som jag fick av mamma för ett tag sedan <3
Några av mina promarkers
Några fler

Framtidsplaner!!!

Först och främst finns det saker kvar att se och göra här i New York. Till exempel:
 
- Se, fota och åka skridskor på skridskobanan utanför Rockefeller center
- Uppleva julen i New York city
- Se och ta kort på den berömda julgranen
- Se en musikal på Broadway
- Gå på bio på en av de största biograferna i världen
- Fota i Central park
- Gå upp i Top of the rock
- Fota NY skyline på natten
- Hitta leksaksaffären som är med i "Ensam hemma 2"
- Ta kort på Fashion street-skylten
- Köpa en häftig skylt som jag kan ha på mitt rum (en till mamma och pappa också haha)
- Se Flatiron building
- Köpa en häftig tavla
- Åka till Ikea
- Hitta en galleria i cityt och shoppa
- Åka till en pysselaffär
- Köpa en kudde från Target (de har de skönaste kuddarna ever!!!)
- Eventuellt besöka det svenska caféet "Fika"
- Eventuellt gå på en utställning och se Nick Brandts fantastiska fotografier
 
Sedan har jag även dessan planer:
 
- Åka till Boston
- Åka till Miami en helg
- Få besök av Buse en vecka i jul (när familjen inte är hemma)
- Träffa Mimmi och åka runt i Kalifornien!!!
- Komma hem till ett nyrustat hus och till familjen och alla :)
 
Tänk vilken tur jag har som har möjligheten till dessa framtidsplaner! Jag bara längtar <333
 
Kanske kommer jag hit igen? Med Mimmi! :)) Hollywood...

En väldigt bra dag

Ja, även fast det var skola så var dagen jättebra och jag känner mig så glad. Jag känner mig som en livsnjutare som bara tar vara på stunderna...
 
Dagen gick fort - skolans sex timmar kändes som tre. Vi tittade på en film - Good Will haunting. Faktiskt ganska bra! Den var fin på något sätt och hade ett slut som band ihop hela historien (nu blev det en liten recension här hehe). Efter det åt vi lunch och sedan fick vi lägga fram våra projekt och läsa och titta på varandras. Då såg jag några stå i en ring och titta i min bok och säga fina kommentarer - då blir man bara glad!
 
Sen fick vi stå framför klassen och berätta om våra projekt och fick jag också beröm :) Även fast det absolut inte var det bästa jag gjort och även fast jag inte var helt nöjd, så kändes det toppen! Det var värt de där timmarna!
 
Nu på kvällen var jag ut och sprang men när jag såg att himlen var superfin och när jag bara inte kunde släppa ögonen från att titta på den, så bestämde jag mig för att springa hem och hämta kameran o stativet istället och åka bort till mitt lilla fotoställe där uppe på berget och att ta några bilder.

Det var jättefint där som vanligt och det är så fantastiskt att stå där och se allt. Jag önskar ni kunde se det i verkligheten för det blir inte riktigt samma känsla förstås på bilderna, men jag är väldigt nöjd med några i alla fall.

 Undra hur många foton jag har på detta ställe nu! Måste hitta ett annat ställe där jag får utsikt över alla träd och berg...

 Mitt nya favoritmotiv - så fina faktiskt
Himlen var coolare åt andra hållet, men det finns inget att fota där plus att solen gått ned när jag anlänt. en man ser ändå den rosa himlen och molnen. Jag älskar naturens "under" ;)
 

Jobb, jobb, jobb

Nej, nu är jag faktiskt lite trött på att jobba hela tiden! Igår gick jag in till mig vid 9 på kvällen - efter att ha tittat på några avsnitt av en zombie-serie som Alex ville att jag skulle se. Idag har allt handlat om läxor (igår också), så blir det när man varit hemma från skolan en hel vecka. Men det är ganska jobbigt att tjata om att han måste göra den och den läxan o så... Och just nu har vi ingen mat jag gillar - inga nyttiga mackor eller någon youghurt. Jag svälter... Hahah, nej men hoppas pappan handlar snart annars får jag väl åka till affären själv när jag nu blir ledig nästa gång.
 
Imorgon är det sista dagen i skolan i alla fall för min del, också blev min bok äntligen färdig igår så det känns jättebra! Hoppas verkligen jag får bra betyg på den, eftersom jag satt över 6 timmar och jobbade med den...
 
 Bilder från min fotopromenad för någon vecka sedan
 
 

New habits until New year

Jag tycker det är roligt med lite förändringar ibland - fast samtidigt vill jag att allt ska vara som vanligt också. Men i alla fall, just nu ska jag börja med några nya vanor. Två av dessa är:
 
- Gör minst 20 handlyftningar (vad säger man haha? Träningar med handvikterna...)
- Ät minst tre mini-morötter per dag eller en hel
 
Sedan ska jag också tillägga något med att jag ska tänka eller säga något så fort jag vaknar. Kanske ska göra några lappar med ord som tex: positiv, godmorgon, gör något oväntat eller något sånt. Det ska bli kul faktiskt :)

Listor

Jag är en riktig "list-tjej". Jag skriver listor till/om nästan allt. Favoritfilmer/TV-program, saker jag måste köpa/göra, idéer, tips, saker jag vill göra, ställen jag vill besöka mm. Jag är så otroligt organiserad och ordningsam i vissa lägen, och jag gillar det :) Här är ett exempel på en lista- till morgondagen:
 
- Träna/duscha
- Göra färdigt läxan
- Ladda kameran
- Föra över bilder till USB
- Göra färdigt post hem till Sverige och skicka
- Städa rummet
- Titta på film
- Skriva mejl
 
Ibland blir det väldigt detaljerade listor och ibland bara huvudpunkter. Ibland tillägger jag också: gör vad du vill! Haha, då får man lite frihet också ;)
 

Hemmavecka

Alex har varit hemma från skolan hela veckan för att han har nåt virus i munnen, så jag har fått jobbat hela dagarna, från morgon till kväll - mer än jag borde/ska, men eftersom jag inte jobbar exakt 45 timmar i veckan som är maxantalet, så är det väl okej tycker jag. Problemet är bara att jag skulle vilja gå ut och röra på mig, och ibland bara åka någonstans, men det går ju inte nu på dagarna. Fast igår kväll vid halv sju, åkte jag faktiskt till Target i Mount Kisco och shoppade lite. Jag köpte bl.a. två handvikter (vet inte vikten haha, bara att det är 3. Jag trodde automatiskt kg men nu är jag inte säker längre ;)), en mascara, nässpray, fotkräm, en fotobok till mitt läxprojekt och några färgade papper - tyvärr så skulle inte fotoboken hinna bli färdig till på söndag, då jag måste lämna in den, så nu fick jag ändra mina planer. Istället har jag pysslat ihop en bok nästan hela dagen idag - Alex spelade TV-spel medan, så det var bra. Nu har jag allt färdigt förutom texten - känns såå skönt och nu vet jag att det jag har kämpat för äntligen kommer att bli någonting. Jag visar bilder senare :)
 
Fina va? Kom bara på ett problem: hur ska jag få hem dem? Svaret blir nog att de får stanna här tyvärr

Saknar lillälsklingarna!

Ja jag saknar mina små sötnosar. Lill-Diva och Nemo-gubben <3 Jag skulle bara vilja krama dem nu! Skulle vara så himla gosigt. När jag kommer hem igen så ska jag börja leka med dem mer - inte bara gosa hehe. Längtar...
 
 
 
 

Autumn in the air!

I fredags träffade jag Amelie - tjejen som bor här i området. Vi åkte till Rockefeller state park som ligger ca. 10 minuter bort (supernära!). Det var en jättehärlig dag med sol och underbara träd. Vi hade med oss envarsin sallad som vi sedan åt i en av delarna av den enorma parken :) Mysig dag...
 
 
 
 
 
 
 

I denna stund

Just nu sitter jag i bilen och lyssnar på Aucustic sunrise (den bästa radion). Alex har match så han är med sina lagkamrater nu. Är mycket varmare och mysigare i bilen så jag stannar nog här ett tag! Alex ska inte spela så det spelar ingen roll.
 
Jag skriver och visar bilder från helgen senare om jag får tid. Idol väntar ikväll i alla fall, och eventuellt fotande av solnedgång :)

Favoritlåtar!

Just nu är mina favoriter: Wake me up av Avicii och Still into you av Paramore! Kommer ni ihåg att jag lyssnade på dessa för första gången på California-resan? De är fortfarande superbra!!
 
Bild från igår :)

Love this Autumn!

Idag på kvällen tog jag en fotopromenad kan man säga :) Jag gick till Alex fotbollsträning och fotade där i området. Det var så himla roligt och jag höll på i över en timme (sen var jag tvungen att gå hem och hämta bilen och åka tillbaka för att hämta Alex på träningen haha). Detta ställe är underbart! Så otroligt fina färger på träden :D
 
Nu är klockan 22.16 så jag måste nog gå och lägga mig strax. Därför hinner jag inte lägga upp så många bilder och det är svårt att välja ut några - jag är faktiskt nöjd med ganska många den här gången! Några kommer här i alla fall. Jag måste visa flera en annan dag :)
 
Imorgon ska jag åka till en park jag aldrig varit i! :D Med en tjej här i området. Hon gillar också att fota, så det ska bli väldigt kul! Hoppas vädret och allt blir bra :)
 
 
 
Färger, färger, färger!
 
Annorlunda, men faktiskt en favoritbild
 
Fullmåne idag - kanske är därför jag inte är så trött?

Muffinsbak & läxa

Idag spenderade jag min lediga tid med att jobba med läxan och att baka. Läxan är att göra en barnbok - en riktigt rolig uppgift tycker jag, eftersom jag älskar att skriva och rita. Men det är svårt att göra en bok om Boston (som boken måste handla om, eftersom det är en Boston-kurs), men manuset är färdigt i alla fall och tre bilder, så det är på gång. Har bara nio kvar nu haha. Varje bild tar så lång tid att göra, men det är lugnt. Hoppas bara det är värt det! Jag ska faktiskt trycka en riktig bok av det här, så jag är ivrig! :) Jag visar nog bilder sen.
 
Muffinsbaket gick inte så jättebra haha. Jag menar, allt gick bra och det var roligt, men det slutade med att muffinsarna blev färglösa och lite hårda. Hmm. Jag använde ett annat mjöl än det det skulle vara, så det kanske var det som var problemet? Tråkigt i alla fall. Andra gången som jag misslyckas här! Haha.
 
Nu ska jag titta på Hart of Dixie. Ååh vad det är bra. Det är så mysigt, lättsamt och roligt.
 
 
Fina formar var det i alla fall

De senaste dagarna

I fredags kväll efter att jag slutat, åkte jag och två andra tjejer på bio här i Hawthorne. Vi såg den nya Romeo och Julia - filmen. Jag trodde faktiskt att man skulle bli överraskad av något nytt, men den var faktiskt precis som den första tyvärr. Det bra var att Romeo var jättesöt ;)
 
På lördagen hade jag planerat att stanna hemma i huset och bara ta det lugnt, men sedan ändrarde jag mig och åkte in till cityt för att träffa Sonia på en restaurang/bar och äta lunch. Efter att ha ätit en sallad, gick vi till baren och började prata med några killar, som vi sedan spelade biljard med (fem omgångar!). Det var faktiskt roligt att spela och det gick ganska bra för mig! Jag gjorde så att mitt lag vann första gången och jag fick 10$ av killen i andra laget! Kul :) När jag kom hem på kvällen, tittade jag på Idol :)
 
Igår var jag till skolan igen. Var en ganska okej dag. Skulle ha varit mycket roligare om jag inte behövt stå inför klassen och presentera en grej... (precis som förra gången!). Men det gick bra.
 
Idag har jag varit ledig. Christopher Columbus firas. Men man kan inte säga att jag varit ledig hittills för för det första så har jag bara ritat och hållit på med läxan jag har (i och för sig kul- skriva och rita en barnbok), och för det andra, så har jag varit med Alex ibland och skjutsat honom till en kompis. Men nu ska jag ta en paus från det och kanske titta på någon serie. Dagen har gått grymt fort! Och det känns som att jag egentligen inte har gjort någonting alls... Jaja, nu får det roliga börja!
 
Från en rastplats i Arizona

Träning, sallad, skönhetsartiklar & snart helg!

Just nu längtar jag till imorgon för då är det Idol och helg! Mysigt...
 
Igår var jag ute och sprang för första gången på kanske fyra dagar - kändes jättebra efter, och sedan åt jag en jättegod sallad som jag hade köpt tidigare på dagen. Det kan verka som en udda kombination (jag skulle nog aldrig ha testat den hemma i Sverige), men nu gillar jag den: Vanlig isbergssallad, mozarella och tranbär. Frukt och grönt tillsammans? Jo, det funkar. Idag åt jag samma sak, mmm. Man kan även ha valnötter till, och keso som dressing!
 
Idag i alla fall, var jag till Walgreens och köpte lite grejer. Hade egentligen inte alls planerat att handla de där sakerna utan det bara blev så. Deodoranten var det enda jag skulle ha köpt...
 
Ikväll blir det nog "Hela Sverige bakar" och det nyaste avsnittet av "The middle".
 
Morötterna passade inte till, men dem åt jag på sidan
Oliv-olja till håret och en ansiktskräm och det andra ser ni nog vad det är ;) Det var faktiskt roligt för när jag kom hem och skulle lyssna på en låt på datorn, så kom en reklam upp med just den där ansiktskrämen. Och jag tror jag såg den i affären för att det var en sån fin flaska!

Självporträtt med de shoppade kläderna

I måndags åkte jag till White plains och shoppade i gallerian där. Det var så mycket lättare och roligare när jag visste precis vad jag letade efter! Forever 21 är så stort så det blir nästan svårt att hitta något man vill ha om man inte vet vad man är ute efter. Så det gick i alla fall ganska bra och jag hittade några av tröjorna jag letade. Tyvärr så fanns inte tre av de finsaste, men jag är nöjd med de jag köpte :) Det var så kul att bara shoppa och inte tänka på priset! Önskade jag kunde göra så hemma i Sverige också... Totalt köpte jag: två långärmade tröjor, en t-shirt, tre linnen, fem par leggings, fem par strumpor och två läppglans. Allt för bara 1400kr! :))

Hoppas jag vågar anväda mina leggings (på bilden i mitten) - är lite annorlunda men snyggt tycker jag. Alla leggings förutom ett par är från Charlotte Russe och allt på den första bilden är från H&M :)

Madame Tussauds!

Äntligen kommer lite bilder från dagen då vi var och hälsade på kändisarna ;) Det var ett riktigt bra ställe, så om ni åker till New York - åk dit! Vi fick även gå på en 4D-bio som ingick i biljettpriset. Det var väldigt häftigt. Själva filmen var väl inte så bra, handlade om nästan alla superhjältar, men det var kul med alla effekter - tex. stolen som vibrerade, vattnet som sprutades ut och fläkten som blåste i ryggen... De jag visar kort på är förstås inte alla - det fanns många många fler, men dessa var mina favoriter.
 
 
 
 Nicolas Cage (han har inte särskilt snygg frisyr om jag får säga det :P)
 
 Äntligen fick jag träffa dessa kändisar! Brad Pitt och Leonardo DiCaprio. De var så söta när de var yngre! ;))
Känd komiker, Justin Timberlake och Johnny Depp - såg verkligen verkliga ut!
 
 
 
 Den här stilen är så mysig!
 Såg ni mig på nyheterna? Det var häftigt att man fick vara med! Det var till och med några tv-skärmar uppsatta på väggen bredvid så man såg sig själv när man tittade dit :)
 
 
 Christiano Ronaldo och Superman
One Direction åker vidare nu...

Mot shoppingen!!!

Alldeles strax ska jag ta bilen till White plains och Forever 21 och hoppas att jag hittar (och kan ha) alla kläder jag letar efter! Jag ska faktiskt ta med typ 200 dollar och bara shoppa allt möjligt. Kul!
 
Senare skriver jag om skolan och lägger ut bilder från Madame Tussauds :)
 

Skolaaaa

Ja, nu sitter jag här på tåget och är påväg till unicersitetet. Ska bli rätt spännande, men visst är jag lite nervös. Men som tur är, ska Therese - den andra svenska aupairen också gå kursen! :)
 
Igår var jag till Madame Tussauds med Sonia och träffade lite kändisar ;) Superkul! Sen åt vi på Olive garden, mmm. Toppen-dag!

Dagen idag

Jag har precis kommit in igen efter att ha varit ute en stund. Det är bara helt otroligt att det kan vara över 35 grader i oktober! Men jag klagar inte! På vädret sa de att vädret var unseasonably warm just nu, så jag måste verkligen passa på att vara ute! :) Jag vet att jag skriver det hela tiden, men det är ju bara så bra...
 
Jag längtar till ikväll! Då ska jag titta på Idol och bara mysa. Också ska jag nog titta på Hela Sverige bakar strax :)Och snart är det helg!
 
Har inga bilder att visa från dagen så därför får det bli de här stenarna som jag fotade i förrgår. Jag köpte dem i Arizona :)

Min Au Pair-vardag

Precis klockan 06:00 ringer väckarklockan och då är det bara att gå upp. Jag ligger inte ens kvar i en halv minut, utan jag är uppe på tio sekunder. Då går jag upp på övervåningen och väcker Alex. Sen går jag ned till köket, delar en bagel med brödkniven (jag har blivit en riktig hejare på det nu! Haha, blir alltid två jämna halvor), lägger dem i brödrostugnen och gör i ordning två andra mackor till mig. Sedan blandar jag chocolate milk till Alex och gör i ordning hans lunch, som bl.a. består av: ett äpple, en macka med ost och kalkon, en muffins, äppelmos eller päronbitar och vatten.
   När han ätit upp sin bagel, går han upp och gör sig klar, och då går jag in på rummet och sminkar mig och gör mig i ordning lite och ibland även tittar på TV. Sen går han ut med hunden och när han kommer tillbaka, pratar vi lite grann, innan han går ut till skolbussen som kommer ca. 7:10. Ganska bra och enkel morgon tycker jag :)
 
Sen har jag fritid och då brukar jag tex. sitta framför datorn och titta på svenska (eller amerikanska) tv-program, blogga, redigera foton, åka och handla, shoppa, skriva noveller, gå ut och springa eller ta långpromenader, träffa kompisar, läsa och tvätta lite kläder och ta reda på disk.
   Vid 2:35, kommer Alex hem och då brukar vi spela lite tv-spel i ca. 25 minuter, innan det är dags för mellanmål och läxor. Sedan har han antingen karate eller fotboll så då hämtar vi upp hans kompis och åker iväg till träningen. Jag åker oftast hem då och sedan skjutsar kompisens mamma hem honom. Perfekt :) Sen äter vi - ibland gör jag maten och ibland pappan.
 
Efter maten, går Alex upp och duschar och jag brukar gå in på mitt rum. Sen kanske vi spelar lite mera tv-spel eller så kollar han på videoklipp på Youtube och jag gör något annat.
 
Och så är det nästan varje dag. Ganska härligt schema! Det låter lätt som en plätt, men så är det inte haha, bara vissa dagar ;) Så nu vet ni lite om hur min vardag brukar se ut i alla fall.
 
Igår var jag på en liten fotopromenad tidigt på morgonen :) Jag åkte till de två platserna jag redan tagit kort på, jag ville se lite mera höstfärger. På det första stället hade inte så mycket hänt, men det var fint ändå. Det andra stället visste jag ju var lite höstigt, eftersom jag varit där två kvällar innan hehe. Var jätteskönt ute - ca. 30 grader!
 
 
Röda löv tillsammans med andra är så himla fint!

Godaste, underbaraste, enklaste milkshake-smoothie-glassen!

Ibland står det att det är lätt som en plätt att göra någonting och att det går fort, men sedan behöver man ändå tio ingredienser och tjugo minuter i alla fall. Men det behöver man inte här! Den enda man behöver är bananer och en god mjölk. Den är dessutom väldigt nyttig, och om man väljer en mjölk med få kalorier så blir den förstås ännu nyttigare. Den är så otroligt god, man måste bara prova! Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det för det är som en blandning mellan mjukglass, milkshake och smoothie. Också kan man själv påverka för att få det resultatet man vill ha. Men jag kallar det milkshake också får ni sedan avgöra själva vad ni tycker. Det som skiljer från vanlig smoothie är att det inte är någon annan frukt eller bär i, och att bananerna är frysta.
 
Såhär gör man:
 
1. Dela en banan i ca. fem bitar och lägg in i frysen.
2. Ta fram den efter ungefär två timmar (eller längre för kallare och mera glassig milkshake).
3. Lägg i bananen/bananerna i en mixer och häll i mjölk - om ni vill ha tjockare konsistens, ta inte så mycket mjölk - bara så det täcker ca. hälften av bananbitarna.
4. Sätt igång mixern och vänta tills bananklumparna är borta.
5. Häll upp i glas och drick & njut!

Bilder från Rockaway beach

Linus fick vara min fotomodell ;)
 
 
 
 
Men det här är mamma
Och det här mamma & pappa

Atlantic city

I lördags åkte jag, mamma, Hanna och mammas kompis Shirley (från jobbet och som bor i USA - pratar engelska) till Atlantic city som ligger i New Jersey. Familjen bodde ju på ett hotell där, och just det! I fredags kom de hem till mig här och överraskade! De hade hyrt bil, så senare på kvällen efter att jag jobbat färdigt, åkte vi alla förts till Mount Kisco till Target och sedan hem till hotellet :) Så himla mysigt... Och nästa morgon kom Shirley och hämtade oss med bilen :) Alla fick ju inte plats, så pappa och Linus bestämde sig för att åka in till New York och titta på lite häftiga platser.
 
Atlantic city var såå himla coolt och fint! Det var som Las Vegas!! Förutom att det var lite mindre och inte hade några en gata som Times Square. Men det fanns casinos och en strand!!! Det var en riktig sommardag vi hade där ute :)) Linus och pappa hade också en toppen-dag som tur var och på kvällen möttes vi alla och åt på en restaurang.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friskare hår

Jaa, mamma klippte mina toppar när hon var här och det ser ju förstås mycket friskare ut när man inte har massa lösa hårstrån som är lite längre än de andra. Egentligen vill jag ju så otroligt gärna ha långt hår, men det verkar ju bara inte fungera tyvärr. Men därför är det bättre att göra det bästa av situationen och fixa till det lite :)  Tack mams!
 
 

Fantastiskt fint landskap

Jag åkte lite tidigare idag för att hämta Alex, för jag kom på att jag kunde ta lite foton innan vi skulle tillbaka. Jag vet hur fint det är där men ändå har jag aldrig tagit med kameran tidigare (men tänkt på det!) Särskilt fint var det nu när det var lite färg på himlen och träden! Jag måste åka tillbaka någon kväll och ta med stativ också. För ibland är solnedgångarna så magiskt fina...
 
 
 
 
 

Uppdatering!

Hej på er alla! Nu har jag inte skrivit på länge igen och jag har så mycket att berätta och visa. Men det får komma allt eftersom... Till exempel så vill jag ju berätta om helgen, som jag spenderade med familjen <3 Men jag har så mycket bilder, så jag måste välja ut några först - får göra det senare eller imorgon eller nåt.
 
Men i alla fall, nu är jag ensam här i New York igen. Familjen åkte hem igår - tråkigt. Har kännts så himla skönt när de har varit här! Även fast vi inte träffade varandra varje dag, så var det som en trygghet att veta att de var nära. Och vi har haft så roligt och mysigt! Det har ju helt enkelt varit så underbart att se dem "live" och höra deras röster och krama dem, och uppleva lite av den gamla vardagen (typ). Men! På något sätt, känns det i alla fall bra och att jag nu kommer klara av det här halvåret som är kvar (ibland har jag känt att det skulle vara så skönt å komma tillbaka till Sverige igen och komma tillbaka till vardagen), men nu, tack vare att de kom, så fick jag lite nya krafter. Så jag mår rätt bra ändå! :)
 
På Rockaway beach en kväll (berättar mera sen)
 
Igår hade jag en riktig myskväll och det kändes precis som att jag var hemma i Sverige. Jag tittade nämligen på en GIF-match (för första gången på riktigt länge nu! Otroligt att jag inte har kollat på så många matcher den senaste tiden - jag brukade ju se precis alla!) och åt lite svenskt godis. Det var riktigt gott, men nu ska jag vänta tills på lördag eller något innan jag smakar lite till. Spännande match i alla fall.
 
Godis och några lotions jag köpte i lördags - love
Idag spenderade jag dagen ute för det mesta. Det är helt fantastiskt hur vädret kan vara såhär just nu - det är så varmt ute och solen skiner så starkt. Jag är lite bortskämd nu! Tog en promenad i bara linne och uppvikta byxor. Jag hade kunnat ha shorts - såå varmt var det :)) MEN, jag ser på löven att det kommer bli en kall vinter - haha, säger väderproffset ;) Nej, men jag har läst lite om hösten (för ett fotoprojekt) och när löven är röda, så betyder det att det kommer bli kallt. Usch, hoppas det är fel! Måste ladda upp med lite flera varma kläder.
 
Jag skulle ha tagit en bild när taket var nere! Det var det hela dagen
 
Efter min lilla promenad, satte jag mig på baksidan vid bordet och ritade några bilder till en läxa jag har till skolan. Just det, har jag berättat?? På söndag börjar jag på college! Jag ska gå där tre söndagar och sedan blir det en resa med klassen till Boston! (som vi ska läsa om) :)) Sen har jag bara tvättat Alex kläder och varit till Walgreens och köpt lite skolsaker.
 
Nu snart, ska jag åka och hämta honom från fotbollsträningen. Och lite senare ska jag titta på Idol och ensam mamma söker. Längtar!