Songs now

Så bra låtar och texer!! <3

Fakta om mig

* Jag har ständigt en eller flera berättelser i huvudet. Jag tänker på dem till exempel när jag duschar, åker buss själv, när jag inte har någonting att göra och när jag ska sova. Om jag inte har viktigare saker att tänka på såklart ;p
 
* Jag får nästan panik om saker jag använder dagligen börjar ta slut. Detta gäller framförallt müsli, toapapper, tvål/duschtvål, deodorant och tandkräm. Mår alltså allra bäst när det finns lagrat hemma!
 
* Som jag skrivit tidigare så är jag bra på att komma på projekt och saker att göra, men nästan värdelös på att avsluta dem. 
 
* Jag har väldigt lätt för att tappa tråden när jag pratar. Blir alltså avbruten lätt och tar ganska lång stund innan jag kommer på vad jag pratade om. 
 
* Jag älskar att äta! Äter fem mål om dagen på relativt samma tider: frukost 8.00-9.00, lunch 11-12, mellanmål 15.00, kvällsmat 16.30-17.30 och ett litet mellanmål igen 20.00-21.00. 
 
* Så fort jag hör bra musik vill jag dansa (och sjunga)! Men brukar hålla igen på offentliga platser, haha. 
 
* Jag har en tendens att känna mig hemma på ställen jag varit på mer än två gånger. Haha. Inte hemma hos folk utan till exempel i städer, köpcentrum och affärer. Stan här i Gävle, Valbo köpcentrum, Willys, Ikea, Chicago och New York är dem ställena jag kommer på just nu. 
 
* Jag sminkar mig nästan exakt varje dag året runt, även fast jag vet att jag bara ska vara hemma. Den enda gången jag inte gör det är om jag är väldigt sjuk och därför inte orkar, men annars är det på.
 

Photoshoot

Så söta och fina Nelly och Nora

Helgen

Jag har haft en riktigt bra helg! I fredags kom mammas kompis (min gudmor) Anette och hennes tjejer och lillkille hit och åt tacos med oss. Det var tjejerna jag fotade förut :) Jag, Linus och barnen spelade sedan spel, kortspel, lyssnade på deras superbra egengjorda låtar och busringde. Haha. Jättehärlig kväll, och det var så längesen vi umgicks så det var verkligen kul! Nästa dag målade vi ägg på förmiddagen och åkte hem till farmor och träffade lite släktingar, bland annat vår faster, hennes man och vår kusin från Mora :) Sen stannade vi där till 23 och jag var chaufför som vanligt, och när vi kom hem vid 23.30 gjorde jag mig i ordning och mötte syrran (som åkt hem tidigare) och hennes kompisar på stan och gick till Interpool där vi var tills det stängde. Trevligt! Tyvärr ingen dans dock, haha.
 
Igår åkte vi till mormor och åt god mat som vanligt och fick leta Kinderägg efter det. Tradition det också hehe. På kvällen tittade vi på Let's dance från i fredags :) Idag ska familjen äta lunchbuffé på ett Asia garden om det är öppet, hoppas på det för det är grymt gott! Sen är det även GIF-match ikväll så det ser jag fram emot :) 
 
Mamma gjorde dessa av lera och de är såå fina! :)

Glad Påsk

Jag kommer troligen inte blogga någonting nu i helgen för kommer inte vara hemma så mycket. Imorgon ska familjen till farmor och träffa lite släktingar, och på söndag blir det påskfirande hos mormor. Ska bli jättemysigt alltihopa och jag ser fram emot det :) Jag älskar traditioner och kommer säkert måla ägg med lillebrorsan och alla andra som vill här i huset :D Ha en trevlig påsk allihopa!
Weheartit

Cheap thrills

Igår kväll var jag på dansdejt kan man säga. Var riktigt trevligt och roligt, och det resulterade i att jag nu kan dansa lite Salsa och Kizumba! :D Yey vad coolt! Jag testade även en annan dans men kommer inte ihåg vad den hette, men det var i alla fall superkul! Ännu en sak jag kan bocka av från min bucket list (att lära mig pardans :)). Jag kommer dessutom säkert göra det många fler gånger! ;) 
 
Härlig ny favvolåt som har med dans att göra ;)

Photographs

 
 
 
 

Good day, good morning

Inatt sov jag tio välbehövda timmar. Såå himla skönt! Gick och la mig 21.30 igår för att jag knappt orkade hålla ögonen öppna. Kan bero på att jag dagen innan festade lite (dansade mycket!) och sov nästan ingenting den natten ;P Men trevligt var det, och likaså kalaset vi hade för mamma igår! Var en bra helg helt enkelt :) Idag har jag tränat, duschat, ätit mat, tagit reda på disken och tvättat, och snart ska jag titta på Pretty little liars.
 
En liten pyjamasbild, haha

Let life surprise you

 
Tog lite bilder för några dagar sedan och provade en ny vinkel (för mig) :)

One from today

Idag fotade jag i skogen. Var jätteroligt men kallt! 0 grader... Men som tur var snöade det inte som det gjorde hemma när jag åkte hemifrån!

17 mars!

Igår fyllde min fina, älskade mamma år! <3 Så på morgonen började jag och lillebrorsan med att överraska med nybakta scones till frukost (efter att ha sjungit förstås ;)). Pappa var hemma från jobbet (sjuk) så han var också med :) Sen åkte jag med mormor till sjukgymnasten och köpte med blommor på vägen hem, lika som mormor som även köpte med grillad kyckling och potatissallad som vi sedan åt tillsammans. Efter det åkte mamma till skolan, och jag bakade en budapestrulle (med hallon i, så himla god!) och på kvällen åt vi lite plockmat som ni ser på sista bilden. Så ofantligt gott! Sen kollade vi på bra tv och hade det mysigt. På söndag blir det kalas och presenter!
 
 
 
Mjuka bröd, kex, brieost, tre andra mjukostar, lök, oliver, tomat, mozarella, basilika och slutligen frukt!

Att göra en bild

Målade denna med promarkers för några veckor sedan. Tycker det är jätteroligt att rita när man är på sånt humör! Vilket jag borde vara oftare, haha ;) (Skulle egentligen ha scannat in bilden för bättre kvalitét, men det gick tyvärr inte)

Inspiration #15

Drömmiga bilder - framtidsinspo <3

Spring feeling

Åh det är så härligt att det börjar bli vår nu! Varmaste dagen hittills, och jag har gått rätt mycket i det fina vädret. Till bussen, till jobbcoachen, till mammas skola och på stan :) Förutom att jag njutit av dessa små promenader har jag även dansat, lyssnat på musik (såklart) och fikat med en kompis. Roligt, och nu ska jag försöka komma på något bra att titta på.
 
Min söta Nemo som älskar att vara ute när man själv är det <3

Cards

Här är vykorten jag köpte på Gallerix för några veckor sedan. Visst är de fina?! Skulle vara så snygga i en svart ram med passepartout runt! Ska bli så kul att sätta upp dem sen. Min favorit är fjädern :) Vilken gillar ni bäst?? 
 
 

Self-Portraits

 
 
 
 
Olika svartvita effekter/redigeringar på alla. Vilken gillar ni bäst?

Delicious

Igår åt vi supergod mat här hemma! Grönsaksspett som jag gjorde, quornfilé, ris och lite bea. En liten ny favorit måste jag säga. Och det roliga är ju att man kan ha nästan vad som helst på en spett. Vi hade, som ni ser här på bilden, färska champinjoner, majskolvar, zucchini, paprika och lök. De andra i familjen hade även spett med bara kött. Sen grillade vi dem i ugnen med marinad som mamma gjort av soya och honung (och kanske något mer?). Min standardkommentar: Mmmmm.
 
Innan marinaden penslades på. Så härliga med alla färger, och nu blir jag hungrig igen haha

En stad & människor jag tycker om

 
 
Hade en underbart mysig och perfekt dag igår med kära Mimmi! Det var sol och skönt väder ute, vi fylldes av massa fint från bland annat Fullerö handel, Chili och Ikea, också åt och drack vi gott. Först på fiket på Fullerö och senare på eftermiddagen på Starbucks då vi delade på en muffin och jag blev bjuden på en chai tea latte <3 Ljuvligt god! Sedan tittade vi i affärer på Gränby centrum, frågade om en drink på Systemet, åkte hem till Mimmi och hennes snälla och härliga sambo som lagade en riktigt god kvällsmat till oss senare. Och innan det hann vi med att titta på bilder från USA, gå en mysig och rätt lång promenad, och baka en kladdig kladdkaka som vi senare åt till efterrätt tillsammans med färska jordgubbar och blåbär. Mmmmm! Sen fick jag skjuts till tåget av dem (så snällt <3) och kom hem runt 23.30 då jag somnade nästan direkt.

Inspiration #14

 
Blandade från Weheartit <3

Yey

Kvällen i lördags var superhärlig! Halloumiburgare (för min del), god dricka, dans, spel och ännu mera dans senare på Allstar! Gårdagen var däremot väldigt lugn och spenderades hemma med en kompis :) Frukost vid 15.00 och skräckfilm mitt på dagen. Haha, vände på dygnet lite.
 
Idag har jag ätit jättegod buffé på Gavlerinken med mamma och Hanna, skjutsat hem mamma, "shoppat" på Rusta, hälsat på mormor och lagat mat med syrran. Bra dag. Vi gjorde nån pasta med tomatsås, kyckling och böner som var helt okej. Nu ska jag strax titta på nån serie eller film, och imorgon blir det jobbcoach och eventuellt bio på kvällen. Sen på onsdag ska jag till bästa Mimmi i Uppsala och på torsdag till huvudstaden som jag berättat lite om. Taggad, ska bli så kul!
 
Ännu ett gäng mobildbilder med dålig kvalité, men visst ser maten rätt god ut? ;) Jag och min danspartner Malin på sista bilden, haha 

This is Africa

En av mina första och en utav mina favoritbilder från Gotland. Tycker den påminner lite om Afrika faktiskt ;) Har aldrig varit där dock, haha!

Senaste

Åååh vad söt Nathalies Melissa är! Titta bara på bilderna här nere! Var så mysigt och trevligt att träffa dem igår :) Efter brunchen på Ikea gick vi en stund i Valbo också innan jag åkte vidare till jobbcoachen. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning inför Brynäs-match. Var rätt kul att se den sen. Jag kommer inte ens ihåg när jag såg en match live senast. Kanske förrförra året? 
 
Ikväll väntas i alla fall mat, Melodisfestival, fest och utgång med syrran och några kompisar. Det blir nog kul!
 
Kladdkakan på Coffiehouse är bara sååå god! Korten som jag ska rama in som ni ser längst ned till vänster är bara underbart fina! Måste visa bättre kort nån annan dag. Köpta på Gallerix

Början på mars

Just nu är jag jättetrött och känner att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Vet inte varför, men det är som det är. I alla fall, idag har jag varit på stan (för tredje dagen i rad!) och fikat med några kompisar. Och morgonen/förmiddagen spenderades med träning, tvättvikande och film med brorsan som har lov den här veckan.

Det känns som att jag har mycket att se fram emot just nu. Rätt vardagliga saker i och för sig, men roliga. Nu på fredag till exempel väntas brunch med Nathalie och hennes lilla Melissa och sen Brynäs-match på kvällen med några andra. På lördag ska jag ev. på fest (igen?! Haha, jag går emot mig själv :p), och nästa vecka ska jag till Mimmi i Uppsala och på torsdagen på öppet hus på en skola i Stockholm. Ska bli kul! Hoppas ni alla har det bra :)

 
 (Mobilinlägg. Får redigera inlägget på datorn sen om det ser konstigt ut, hehe)