Lite shopping...

Första shoppingen på lääänge! Det enda jag har köpt sedan jag kommit hem från USA är ett par svarta byxor, och jag har varit hemma i nästan två månader nu. Men idag, äntligen, hittade jag lite kläder som jag gillade. Shoppingen går tyvärr inte alls att jämföra med Forever 21, som jag saknar så otroligt mycket! Funderar stort på att beställa. Men man får ta vad man har...
 
 
Två linnen från Gina, ett par shorts och en klänning från H&M

You never know what good things will pour in when the heart is open to life

I onsdags hade vi ju som sagt friluftsdag på Rapatac och dagen började med femkamp. Sedan körde vi lite brännboll och avslutade dagen med fotboll - riktigt rolig dag men tyvärr väldigt kallt och jag får så ont i kroppen efter sånna där saker. Vet inte varför men det är strunt samma.
 
I alla fall, igår var planen att spela minigolf med tre kompisar men det slutade med att jag blev ensam med ena killen. Men det var hur mysigt som helst :) Först fikade vi och sedan åkte vi iväg till minigolfen och spelade och sedan avslutade vi med en macka på ett annat fik haha. 
 

Hope always

Ibland händer det bara fantastiska saker. Ibland helt oplanerat. Därför ska man aldrig sluta hoppas!
 
För mig känns det riktgit bra idag - jag gick på en till testintervju på rapatac och det gick väldigt bra och sedan planerade jag att jag ska jag åka till Norrköping nästa måndag och titta på gif-match med en killkompis från rapatac! :D Det ska bli hur roligt som helst! Och just nu är planerna: en vanlig dag med filmredigering imorgon, sedan följa med mamma och skjutsa ned morbrorn till Stockholm på kvällen och på onsdag väntar en utedag med sportaktiviteter och på torsdag blir det minigolf med några kompisar och sedan är det helg :)) Längtar sååå mycket till allt.
 
 
 
Bilder som jag fotat de senaste dagarna (tog många fler med "riktiga" kameran så ska visa snart)

Lördag idag

Idag var jag uppe med tuppen. Jag tror att eftersom jag inte har någon rullgardin eller persienner i mina fönster så vaknar jag av ljuset. Inte det bästa men det är lugnt, (jag får väl skaffa ögonbindel haha) ;)  

Just denna morgon var det bra att jag vaknade så tidigt för nu har jag tid med det jag vill ha tid med, innan jag ska åka och titta på Linus GD-GIF. Det som står på listan inför morgonen är att dammsuga (med musik i öronen ;)), gå ned till Konsum och panta burkar + köpa matsäck åt Linus, ta reda på disken i diskmaskinen, äta själv och sedan åka och titta på Linus. Blir nog en bra dag och vädret är ju på topp igen. Älskar värmen!!!
 
Imorgon kommer mamma och pappa hem på morgonen. Det ska bli skönt ändå tycker jag, och roligt förstås för jag har saknat dem. Veckan som har gått, har varit full av aktiviteter för Linus, städning, vattning av blommor, matlagning och massa andra saker. Jag har nästan inte haft en ledig stund haha. Men det har ju gått bra och varit ganska mysigt ändå... och jag tror att jag klarade mitt uppdrag! :)
 
Jag har fotat otroligt mycket de senaste kvällarna så snart lägger jag nog ut massa bilder från det :)

Good things come to those who love

Jag blev bara så otroligt glad igår när en av ledarna på Rapatac tog in mig i ett grupprum och berättade hur mycket han trodde på mig och att han skulle stå bakom mig vad som än hände och bara gav mig komplimanger så att jag nästan blev lite rörd. Det värmde och kändes så himla bra :) Tack till Chris!
 

Ibland får man bara acceptera och gå vidare

Det blir tyvärr inget Chicago eller New York denna sommar, men det gör ingenting. Jag har ju nyligen varit där och jag har insett att städerna alltid kommer finnas kvar och att jag kan åka tillbaka någon annan gång (vilket jag ska!) :) Till Chicago i alla fall - jag vill verkligen tillbaka till Navy pier och staden. Det kommer...
   Anledningen till varför det inte blir något nu är att jag och Ryan inte är tillsammans längre. Vi bestämde oss för att vara vänner istället och även om det kändes jobbigt i början så tycker jag det är otroligt skönt nu! Jag kan ju liksom fokusera helt på ett jobb nu och på framtiden utan några distans-problem. Också kan jag ju hitta någon här i närheten ;) Det var det bästa att göra tycker jag. Men jag är väldigt tacksam för våra mysiga och roliga stunder tillsammans...
 
 
Vårt underbara äppelträd. Såå fint nu

Just nu känns allt ganska toppen!

Ja, var ska jag börja?? För det första var det en varm dag idag och jag har varit på Rapatac som vanligt. Där fick jag idag ännu ett uppdrag, och det är att jag ska filma ledaren när han pratar inför massa folk imorgon i Gasklockorna. Haha, nästan helt själv! Det kommer med en till tjej men vi ska inte få filma på samma ställe. Är lite nervös haha men det ska bli roligt!
 
När jag kom hem, åt jag sallad och cyklade iväg till Testebo för att springa i spåret. Jag sprang två varv idag faktiskt och lite armhävningar och situps på det ;) Känns bra och det känns som att träningen har kommit igång igen :) 
 
 
Tillbaka hemma, läste jag mina mejl på mobilen (som jag gör typ tusen gånger per dag haha) och såg ett mejl från värdpappan, som jag brukar få lite då och då, men den här gången stod det nåt speciellt: han undrade om jag ville komma tillbaka till New York och jobba i juli och augusti! Ååh alltså vad jag faktiskt vill det! Tänk att få åka tillbaka och spendera sommaren i där borta i cityt och i området de bor i. Och att få vara med Nathalie igen!!
   De senaste dagarna har jag faktiskt längtat tillbaka till NY så att få tillbringa två månader där skulle ju vara helt fantastiskt :)) Få se hur det blir men om jag gör det så är sommaren planerad för mig, och det skulle kännas enormt skönt! Först Chicago den 11 till 20 juni <3, sedan hem någon vecka och tillbaka till New York igen i juli. Det låter ju som en perfekt plan :D 
 
Men först och främst är det fredag och helg som gäller <3 Behövlig känner jag... Och på lördag åker mamma och pappa till Cypern och blir borta i ungefär en vecka så då blir jag bossen i hushållet ;) Haha och matschemat är redan färdigt och jag tror att storhandlingen blir imorgon efter Rapatac eller på lördag förmiddag. Jag ser fram emot det :)

Nu är det planerat...

Ända sedan jag lämnade, har jag viljat åka tillbaka och nu är det äntligen inbokat och bestämt; den 11 juni åker jag till Chicago igen!!! Ååh vad jag längtar! Staden, Ryan och Buse <3 <3 <3 Det är obeskrivligt hur glad jag är.
 
Bildbevis på att jag rörde "bönan" i Millenium park när jag bodde i Chicago ;))

So far, so good

Jag skriver inte så ofta längre. Lite tråkigt men det känns som att jag inte har något intressant att blogga om, också tar jag mig inte tid åt att skriva. Finns så mycket annat jag måste och vill göra. Men men, får se hur länge jag väljer att fortsätta blogga ;)
 
Nu kan jag i alla fall berätta några saker som hänt sedan sist: Jag har börjat på Rapatac- ett ställe för arbetssökande ungdomar. Det är faktiskt riktigt roligt och jag trivs med att gå dit. Just nu håller jag och en kille på med att redigera och klippa en film till en av ledarna som filmat massa när han var i Afrika och installerade datorer på en skola. Hedrande uppdrag haha. Det är jättekul att titta på alla klipp, men det är otroligt mycket material! Totalt fem dagar med ca 1 timme och 45 minuters material från varje dag. Men det går. Jag har redan fixat två dagar :) 
 
Sen har jag varit på intervju idag. På Sector alarm (de ringde. Annars hade jag aldrig sökt jobb där). Men det gick bra och även fast jag inte vill ha det så var det en bra erfarenhet. Alltid nyttigt med intervjuer!
 
Såhär fint var det faktiskt när jag sprang i spåret för några dagar sedan. Tänk att det finns landskap i lilla Gävle också ;p Jag var bara tvungen att stanna och ta en bild :)
Mamma och jag lagade nyttig pesto-kyckling som räckte i flera dagar. Supergott!
Så fint ljus det blir på kvällarna! Såklart finare och ljusare i verkligheten och det är så mysigt :)

Vilsen i världen

I tisdags kom Ryan till Sverige. Vi hade supermysiga dagar då vi bland annat gick till fängelsemuséet, Länsmuséet, Boulongern och Gamla stan här i Gävle. Sedan Skansen, ett akvarium, Djurgården, Gamla stan och massa fina restauranger och barer i Stockholm :) Han gillade speciellt Gävle, vilket var kul.
 
Så mysigt i Gamla stan
Så sött
Så fint träd!! Jag visste inte att vi hade sånna i Sverige ;)
Sista april firade vi vid högskolan :) Tänk att det snöade!!
 
Utsikt från hotellet (Obs. var tvungen att stå i soffan för att kunna se, haha)
 
Så himla fint
Gamla stan
 
Lion bar som vi gick till båda dagarna :)