Lördag idag

Idag var jag uppe med tuppen. Jag tror att eftersom jag inte har någon rullgardin eller persienner i mina fönster så vaknar jag av ljuset. Inte det bästa men det är lugnt, (jag får väl skaffa ögonbindel haha) ;)  

Just denna morgon var det bra att jag vaknade så tidigt för nu har jag tid med det jag vill ha tid med, innan jag ska åka och titta på Linus GD-GIF. Det som står på listan inför morgonen är att dammsuga (med musik i öronen ;)), gå ned till Konsum och panta burkar + köpa matsäck åt Linus, ta reda på disken i diskmaskinen, äta själv och sedan åka och titta på Linus. Blir nog en bra dag och vädret är ju på topp igen. Älskar värmen!!!
 
Imorgon kommer mamma och pappa hem på morgonen. Det ska bli skönt ändå tycker jag, och roligt förstås för jag har saknat dem. Veckan som har gått, har varit full av aktiviteter för Linus, städning, vattning av blommor, matlagning och massa andra saker. Jag har nästan inte haft en ledig stund haha. Men det har ju gått bra och varit ganska mysigt ändå... och jag tror att jag klarade mitt uppdrag! :)
 
Jag har fotat otroligt mycket de senaste kvällarna så snart lägger jag nog ut massa bilder från det :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo