Onsdag i NY city

Det är så mysigt att familjen är här och man får ju ta de chanserna man får att träffa dem. Så igår tog jag ett relativt tidigt tåg och mötte dem på stationen. Därifrån gick vi till Times Square och åt på Europa cefé och sedan gick vi in på Disney och Forever 21. Sen var det dags för mig att lämna igen, för att åka hem och jobba. Men jag ska åka till dem och sova på deras hotell i helgen (om jag inte måste jobba! Förhoppningsvis låter de mig åka!).
 
Igår tog de även med lite saker till mig från Sverige! Min fina höstjacka och vinterjackan (som jag skickat hem förut haha!), min halsduk, två varma tröjor, en fototidning, ett dataspel, en film, ett usb och choklad! Tack så mycket familjen :))
 
Dessa mysiga och fina skor, bad jag om att de skulle köpa till mig i New Jersey. Också fick jag dem igår! Vad glad jag blev :) Blir fint tillsammans med vantarna (och den vinröda halsduken som de tog med)
Inne på Disney. Linus sitter och tittar på filmen här uppe till vänster :) Gullig affär...

Helgen med familjen!

Underbart härligt att familjen är här! Deras hotell är i New Jersey så det blir en bit bort, men hittills har vi spenderat både fredagen, lördagen och söndagen tillsammans. I fredags åkte jag faktiskt till New Jersey och mötte dem vid tågstationen där, sedan gick vi runt lite grann där också sov jag kvar på deras hotell :) Mysigt och skönt att inte behöva åka hem emellan!
 
Dagen efter åkte vi in till cityt. Jag visade lite "kända" ställen och ställen jag varit på. Tex. så åt vi på Panera bread, också gick vi till Central park, Dylan's candy bar och Times Square. På Times Square gick vi in på Toysr'us också åt vi på Hard rock café :)) Jättemysigt och roligt att prata och skratta med familjen igen!
 
Igår (söndag) var vi till Battery park för att ta en gratis-färja för att åka förbi och se Frihetsgudinnan. I parken innan fick först Linus, vara med i en dansshow, och sen fick även jag gå upp på "scenen"! Haha, otroligt att jag gjorde det. Om jag inte bott här i USA just nu, så hade jag nog protesterat! Men det var kul. En kille hoppade över oss och två till personer när vi stod framåtböjda.
   Efter färjan, åt vi på en mexikansk restaurang. Jättegott och bra mat :) Jag tog taccos och de andra tog borritos.
 
Imorgon ska vi ses igen. Vad roligt! Längtar :D
 
 Från första dagen. Linus hade växt jättemycket!
 Jag älskade Linus styling! Han är faktiskt alltid cool och har jättebra klädsmak. Modeinriktad... Snygg keps också! Chicago Bulls ;)
 Dylan's candy bar. Så häftigt och annorlunda ställe
 Snygg keps igen! Han fick den av mig i försenad födelsedagspresent. Glassen matchar ;) Tuggummikulor i bordet - roligt och snyggt hehe
 Mamma & pappa <3
 Godis på nedevåningen - coolt
 
 Mamma tog bilden och bilden nedanför - shoppen på Hard rock café
 
 
 
 På showen i Battery park
 
 Mmm :)

Fantastisk början på dagen!

Efter att ha jobbat på morgonen, tog jag bilen till ett ställe jag fick rekommenderat igår av värdpappan. Enkelt att hitta och bara ca. tio minuters åktid. Kommer definitivt åka tillbaka nu när det börjar bli höst och under vintern! Det var varmt idag igen :D Är så glad för det, eftersom familjen kommer! I alla fall, jag tog 154 bilder denna morgon för att vara exakt. Och det var så trevligt att gå där och möta massa människor som glatt sa "Good morning". Önskar folket hemma var lite mera så.
   Det ska bli roligt att redigera bilderna sedan och lägga ut på Loveinspiration!
 
Efter detta inlägg, ska jag ta en dusch, äta lunch och gå ned till tågstationen för att sedan möta min kära kära familj :) Lääängtar...
 
 
 
 
 
På andra sidan muren
 
 
 
 
Måste komma ihåg att visa flera bilder från det här stället!
 
 

Parallella världar

Måste bara göra ett inlägg om detta! Det är så konstigt, men samtidigt coolt och fascinerande, att det kan vara såhär... NU sitter jag framför datorn på mitt rum i New York och klockan är ca. 19.00. Hemma sover de flesta för klockan är runt ett på natten! (Det är det häftiga! Jag ska liksom vara uppe några timmar till och titta på TV och göra lite saker, och ni bara sover ;) Fast det är ju tvärtom när ni vaknar - då sover ju jag!) Men i alla fall, hela min familj är vaken just nu och de ska strax åka till flygplatsen :) Så jag kan alltså prata med dem fast det är mitt i natten där hemma - roligt!
 
Men nu har jag tappat poängen med det här haha, men ni kanske fattar ändå ;)
 
Hoppas de gillar New York!

Idag

Det är äkta sommarväder ute nu igen! Himlen är klarblå och solen är varm :) Jag var ute på förmiddagen och tog en promenad med kameran. Det ser fortfarande ut som sommar, men man ser att det börjar bli höst ändå. Det är några löv som börjat ändra färger. Det är jättefint! Idag har jag även redigerat bilder och gjort några inlägg på den andra bloggen.
 
Nu har Alex precis kommit hem och en kompis till honom kom nyss. Han måste ju göra läxor, så hoppas han inte stannar länge ;) Jag kan inte fatta att familjen kommer imorgon! Men jag längtar! Jag åker nog in till cityt efter lunchen.
 

 
 
 
 

Bilder från förra helgen

Måste bara säga att jag inte alls är nöjd med fotona haha. Men här är de:
 
Från Memorial på Staten island
 
Planet Hollywood. Galet ;)
 
Utanför restaurangen
 
Hard rock café (gitarrer :))
Från söndagen - amerikansk fotboll och cheerleading :)

Loveinspiration - ny blogg!

För två dagar sedan, dök det bara helt plötsligt upp en ny idé i mina tankar, så igår skapade jag en helt ny blogg som heter Loveinspiration och du kan besöka den här. Den kommer bara innehålla redigerade bilder och budskap (och rubriker) - ni kommer se :) På den här bloggen däremot - danielaaa.blogg.se, har jag inte redigerat några foton alls, utan alla är "äkta".
 
Hoppas ni vill börja följa den andra också! Det kommer bli roligt att pyssla med den! Hittills har jag redigerat ca. 12 bilder. Kommer lägga upp dessa snart. Kommentera gärna på den bloggen , så jag vet vad ni tycker om bilderna och så!!!

Längtar till på fredag!!!

Ja, för på fredag kommer familjen hit! :D Jag kan inte beskriva hur glad jag är och hur roligt det ska bli att ta dom till alla häftiga och sevärda platser :)) Och ett stort plus är att jag inte behöver jobba på eftermiddagen och kvällen den dagen, så jag kan möta dom direkt när de anländer! Jag kan knappt vänta faktiskt. I lördags var jag ju med Sonia, och vi åkte till Staten island som planerat. Men det var inte så bra alls och stannade bara 30 minuter. Men sedan blev det Times Square och vi ville upptäcka nya coola ställen (som Hard rock café), och gissa vad! Vi hitade ett ställe som heter "Planet Hollywood". En jättecool restaurang/bar med musik och tv mm. Jag knäppte några kort den dagen, men jag orkar inte föra in dom i datorn (jag är så himla trött. Också ska jag jobba snart...). Jaja, men jag visar en annan dag. Sonia drack vin där, och sedan fortsatte vi och gick in en sväng på Disney - häftigt och som ett "wonderland" för barn.  Vid halv sex, gick vi till Hard rock café (som förra helgen) och åt middag. Väldigt mysigt :)  Igår däremot, fick jag jobba hela dagen. Jag började klockan sju och en timme senare var jag och Alex på plats till samlingen för fotbollsmatchen (amerikansk fotboll). Själva matchen började 9.15, men som tur var, spelade ett annat lag innan. Men ja, nej, den sporten är ingenting för mig, men de hade cheerleading, och det var riktigt kul att se! Precis som på amerikanska filmer :) Men usch vad långtråkigt det blev. Matchen var lång! Den slutade vid 11.   Senare på dagen åkte vi till en park och flög drake, och sedan köpte vi en glass. Sen åkte vi hem och pappan kom hem vid sju. Så jag jobbade för mycket den dagen! Hela 12 timmar...
 Från första gången jag var i Times Square

Idag

Nu står jag här på tågstationen i Hawthorne o väntar på tåget som kommer om ca. fem minuter. Har lite träningsvärk från den långa joggingturen igår. Sprang i massa backar och fortare än vanligt så inte konstigt att det gör lite ont. 
 
I alla fall, idag ska jag möta Sonia igen och vi ska åka till Memorial på Staten island eller vad man nu säger, och sen ska vi äta på Hard rock cafe igen ikväll :) Ser fram emot det!
Nu är det faktiskt lite kyligt ute, men det är ju bara morgon och solen är påväg upp. Hoppas alla får en bra dag!
 
 
 

Nu skriver jag igen

Just nu sitter jag här på sängen i mitt rum med datorn i knät. Klockan halv åtta på kvällen och det är världens åsk- och blixt- storm ute! För det första så regnar det otroligt mycket och för det andra, så lyser himlen upp varannan sekund hela tiden! Det blir liksom trippelblixtrar också! Nyss var den jättenära och jag såg en blixt så himla tydligt. Det är ganska läskigt, men också spännande och mysigt haha.
 
Jag var precis ute och sprang när det började regna som mest. Stora, tunga droppar. Men trots det, är det riktigt varmt och skönt ute - fortfarande. Jag sprang som vanligt i bara skjorts och linne.
 
I alla fall, under tiden jag inte skrivit, har det inte hänt så väldigt mycket. Jag har gått ut och gått och sprungit varje dag i alla fall, lagat mat, och värdbarnet har börjat skolan igen efter sommaren. Så sent de börjar! I måndags. Men vad skönt det är att faktiskt vara hemma själv nu ett tag om dagarna, även fast jag trivs med honom också. Men det är lite problem med läxor haha, men det ska väl ordna sig...
 
I helgen var ja förstås till cityt igen. På lördagen träffade jag Julia (svenska tjejen som åker hem om en vecka!) och två andra tjejer. Vi åt på Rockafeller center (dyrt men mysigt), också gick vi till Central park och såg lite nya ställen där. På söndagen, träffade jag Sonia (från Frankrike). Vi spenderade lite mera än halva dagen på tre olika Starbucks runt Union Square. Haha, fråga mig inte varför ;) Sen tog vi tunnelbanan tillbaka till Times Square och gick in på Hard rock café - som var hur häftigt som helst :) Nästa gång ska jag ta med mig kameran! God mat var det också.
 
Nu måste jag också bara passa på att tipsa om några saker: för det första, filmen "The impossible". Handlar om en familj och tsunamin i Thailand. Sedan har vi Morgan och Ola-Conny! Hahaha, de är bara bäst. Kolla på det här avsnittet: Det bästa från deras resa i USA. Ja, det var nog allt för nu förresten.
 
Men oj vad det blixtrar och håller på! Jag tittade nyss på himlen och den är lite rosa, trots att det var kolsvart nyss. Det bullrar högre än vanligt nu! Hoppas bara det inte är farligt... Haha, det är lustigt, men här i USA, verkar ingen bry sig om det, det verkar liksom inte vara något att oroa sig för. Alla använder el ändå - tittar på TV, har lamporna på o.s.v. Vet de inte att det kan vara farligt??! Hmm, jaja. Det har varit likadant med alla familjerna jag varit hos här...
 
Hehe, har ingen bild att visa, så det får bli en bild från Las Vegas :)

Den finare sidan av San Francisco

Låååååång dag! Buse kunde tyvärr inte följa med till cityt denna sista dag, för hennes flyg skulle gå ganska tidigt, så det blev bara jag, Busra och Laura som följde med resten av gruppen och blev avsläppta på Union Square. Där lämnade vi in våra reseväskor och gick mot Pier 39 (kollade förstås upp var det låg först). Väl där, tittade vi i mysiga San Francisco-butiker och åt soppa ur ett bröd (första gången, gott) och tittade på vattnet och sälarna o.s.v. En mysig sista dag.
 
Sen åkte Busra hem och jag och Laura var så trötta, så vi gick och satte oss på McDonalds i några timmar med varsin smoothie. Också gick vi till China town, och vid kl. fem, gick vi och hämtade våra väskor och tog tunnelbanan in till flygplatsen. Haha, tunnelbanan åkte hela vägen in! Häftigt och bra! Sen köpte vi en macka på Subway och laddade våra telefoner. Och sedan var det dags att säga hejdå och gå till våra flyg och åka tillbaka till New York, resp. Conneticut. Mitt flyg gick 10.30 och jag var i NY igen 6.40 på morgonen (New Yorks tid), så då var det morgon igen och en ny dag (fast det kändes som samma!). Kändes konstigt hehe.
 
 
 
 
Alcatraz. Ville ju så gärna åka över, men det fanns inga biljetter
Pier 39
Från Pier 39
Hahah, dessa små go-cars kunde man ju hyra
 
 
 

Roof top sista kvällen!

Den sista kvällen med hela gruppen, spenderade vi på vår guides kompis takvåning! Som dessutom hade utsikt över Golen Gate bron! Det var riktigt häftigt! Inte alla som får vara med om det... Vi hade bara tur att guidens kompis bjöd in oss alla. Han fixade även mat och alkohol ;) (Vi var ganska många under 21, men där "fick" vi dricka lite). Så där uppe festade vi och pratade med några roliga amerikanska killar.
 
Men sen gick jag, Buse, Busra och Laura ut för att se lite mera av staden. Vi provade även att komma in på några barer, men jag kunde inte komma in, så vi struntade i det efter ett tag. Istället gick vi till den kända sicksack-vägen med blommorna, men det var inte så speciellt. Men det var fint och jobbigt att gå ned och sedan upp igen! Vi var bara såå trötta.
 
Har tyvärr ingen bild ifrån kvällen för jag tog inte med mig kameran. Men bron var i alla fall på ungefär det här avståndet, fast man såg den från sidan :) Och på natten! Jag tog en bild med Buses kamera men jag har inte fått bilden än, men kan säkert visa sen.
 

Golden Gate Bridge

 
 
 
Det var höga vågor då och då!

Fullt hus

På den guidade turen, stannade vi utanför tv-serien "Fullt hus" hus. Den spelades inte in där, men det var ändå häftigt att se huset! Faktiskt så sa jag i bilen, bara några sekunder innan, att jag skulle vilja se huset där den serien spelades in, och plötsligt stannade vi utanför! Haha, det var roligt :) Det var faktiskt bara fem av de husen kvar, för det hade brunnit i området för några år sedan.
 
Överblick
 
Det här är i alla fall området (husen) de har i bakgrunden i introt när de sitter i parken :)
Det här var andra hus längre upp på gatan
 

Utsikt över San Francisco!

Ja, efter den sista natten, som spenderades än en gång i tält på en camping ca. en timme ifrån Yosemite, fortsatte vi in till San Francisco. Där checkade vi in på ett mysigt hotell och fortsatte sedan med en guidad tur genom staden. Vissa delar med San Francisco gillade jag faktiskt inte. Speciellt i ett område som var fullt med hemlösa. Men några platser var riktigt fina! Tex. utsiktsplatsen som vi åkte till :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Yosemite national park

 Här är det kända trädet: General Sherman. Det största i hela världen (ca. 2300-2700 år). För att komma till trädet fick vi gå en liten skogstur ca. 2 km 
Här stannade vi sedan ed bilen några minuter och tog kort. Också känt ställe som man bl.a. ser på vykort
 
 
 
Här vandrade vi sen. Var supervarmt och tufft att gå upp där och vi alla var så törstiga! Men sen kom vi fram till en bro och då 
 Allt var mycket finare i verkligheten och runt om fanns enorma berg! Men det gick tyvärr inte att fota för det blev för ljust i kameran

Death Valley

I Death Valley gick vi ut på bl.a. den varmaste, lägsta och torraste punkten i hela Nordamerika - kallades Badwater (86 meter under havet!). Det var ca. 50 grader där. Supervarmt - hett! Det brände i ansiktet och fast man stod still så svettades man, men det var häftigt!
 
 
 
 
 
 
 
Buse, Busra & en kille från gruppen :) 
 
 
 Här börjar nästa ställe som kallas Sand trap
 
Där är Laura. Jag verkligen älskar bilden! 
Sanden var kokhet och brände när man gick på den (även fast man hade skor!)

 

Wild horses

Vi såg vilda hästar när vi var påväg från Las Vegas till Death Valley! Jättecoolt. Den gången hade vi riktig tur, för det är väldigt sällan man ser vildhästar (sa guiden) :) Så efter att gått ut och fotat, lyssnade vi på låten White horses, med Rolling Stones - helt perfekt!
 
 De var ganska långt bort och zoomen räckte inte så långt, men man kan se dem i alla fall :) Och det var jättehäftigt att se hästarna gå!
 
 Inga hästar här hehe, men lite av området där de var
 
 

Bästa låtarna!

Låtarna vi lyssnade på mest under de långa bilresorna:

Counting stars
Still into you
Wake me up
Love me again
Roar
E.T
Let me love you
Home - varje morgon startade vi med denna :)
 
 

Las Vegas!!!

Jag hade absolut ingen aning om att Las Vegas skulle vara som det var! Jag hade föreställt mig något helt
annat! Men det här var mycket mycket bättre. Det här var coolt, lyxigt och fint! Jag trodde det skulle vara som en fyrkant full med lysen och ett STORT casino (som Times Square ungefär). Men så var det ju verkligen inte! Alla hotell hade casinon och alla hotell var enorma och superlyxiga!!! Hur har man råd att bo på dom?? Och det var i princip en gata som var populär. En lååååång gata som kallades: The strip.

Där på gatan fanns lite mindre kopior av kända städer, platser och byggnader! Tex. så fanns det en kopia av Eiffel-tornet och en luftballong som det stod Paris på (Frankrike), Empire State, frihetsgudinnan, Brooklyn bridge (New York), Disneyland-slott, en pyramid (Egypten), romerska gudar (Italien) mm. Det var så HIMLA coolt! Också var allt så stort. Också fanns det massa shower som man kunde se när man gick på gatorna. Tex. på ett piratskepp, och en eldshow. Det var riktig eld som kom ut som ur en vulkan (ett litet berg) och man kände verkligen känna värmen!

Också min favoritplats! Det var en vattenshow utanför ett hotell. Det var så otroligt mäktigt att se och man fick gåshud på hela kroppen när det var bra musik. Jag tror den var inspirerad från Dubai. En av låtarna de spelade var Titanic-sången, och det var jättevackert! Beautiful! Här och Här kan ni se ungefär hur det såg ut! Vattnet kommer igång mer mot mitten och slutet, så ha tålamod! Eller spola fram ;)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Älskar!
 Vi tog en taxi till ett torn som vi gick upp i och tittade ut över staden :)
 
 
 
 
 
 

Route 66

Route 66 var häftig och vi stannade vid några historiska platser, tex: på en gata som bl.a. hade en kiosk och souvenir-butiker, och på ett annat ställe med en bensinstation. Tror killar (tex. pappa och morbror Micke) gillar sånt här! :)
 
Gammalt ställe, men häftigt. Busra ringer någon på toaletten ;)

 
 Coolt
På baksidan av en kiosk. Ser ut som bilarna från filmen "Bilar" - kul
 
Hmm, vilket ställe... Bra souvenier dock!
 
 
Bensinmacken - något för pappa ;)
Ibland kom det faktiskt en bil!
Hela gruppen :) Bara tyskar, förutom jag, Buse, Busra och Laura (hon är från Frankrike)
Såg MASSOR av olika slags berg på vägen!
Ser tecknat ut

Grand Canyon

Efter Lake Havasu, åkte vi i ca. fem timmar innan vi var framme i Grand Canyon-området. Tyvärr var det regn! Men som tur var, slutade det när vi satte upp tälten. Men sedan började det igen och vi alla var jättebesvikna! Vi bestämde oss för att åka med bussen och titta i alla fall, men när vi kom dit var det helt vitt! Vi kunde inte se ett dugg av landskapet! Helt otroligt! Vilken otur vi hade! Så gruppen bestämde sig för att åka till en souvenir-butik istället en stund (den största och bästa i Arizona), men då på vägen dit, såg vi ett ställe av Canyon som inte hade massa dimma, så där stannade vi och tog lite kort!

Efter butiken, som låg väldigt öde och som dessutom var "downtown", åkte vi tillbaka och på tillbakavägen stannade vi vid ett annat ställe för att se om dimman hade gått bort. Bara jag och typ tre till gick (ingen annan orkade), men det var superbra att det gick! Och självklart att man gör det! Man kommer ju kanske aldrig få möjligheten igen!!! Såå himla bra att vi stannade där! Det var så så häftigt! Kändes som en Harry Potter film eller en äventyrsfilm! Det var riktigt mäktigt och jag är jättenöjd med fotona därifrån :)

Nästa dag, gick jag upp vid fem. Egentligen skulle jag och några till se soluppgången, men då hörde vi att det regnade (fortfarande!) så vi bestämde oss för att inte gå. Men jag gjorde mig i ordning i alla fall och efter en stund vaknade Laura - tjejen jag delade tält med, och då bestämde vi oss för att gå och se Canyon ändå. Så vi tog en gratis buss och stannade vid ett av alla ställen. Och det slutade faktiskt regna! Och det var inte så mycket dimma :) Så vi gick omkring, tog massa foton och gick till andra ställen, såg regnbågen och sol O.S.V. Vad glad jag är att vi gick!!! Vi var de enda som fick se! De enda som tog chansen...

Vid klockan åtta, lämnade vi Canyon och fortsatte mot Las Vegas på den kända Route 66!

 Alldeles vitt! Är nöjd med fotot dock! :)
 Första stället
 Buse
 Andra stället. Mäktigt!
 
 
 
Campingen och bilen vi åkte med. Det här var nästa dag på morgonen
 
 
 
 
 

Lake Havasu

Vi kom till campingen när det var kolsvart ute, så vi behövde inte sätta upp våra tält (tur!), utan vi fick sova allaihopa (vi och en annan grupp) i ett stort rum i ett hus på campingen. På kvällen tog vi en promenad vid vattnet. Nästa morgon, gick vi till vattnet igen och tog lite kort."Vi" i sammanhanget här är Buse, Busra, jag och Laura :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solnedgång i Arizona <3

Eftersom att vi blev tvugna att stanna på restaurangen i några timmar, så missade vi förstås solnedgången vid campingen, men som tur var, stannade vi på en rastplats (den enda som fanns hehe) och tog massa foton. Ännu en underbar fantastisk utsikt! :)))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Busra, Buse, jag och Laura
 
 

On the road to Arizona

Cool och fin omgivning hela vägen! Vi var påväg till campingen och en plötsligt kom en "dust storm" (kolla på Goole om ni inte vet vad det är), så då fick vi stanna på närmaste ställe, som faktiskt blev en jättehäftig 50-tals restaurang med souvenier (äkta amerikanskt! Här kan ni se bilder, jag har bara bilder på mobilen. Det hette Peggy and Sue's diner. Det verkar bara finnas ett och där var vi :)). Det blåste så otroligt mycket där ute och himlen hade en jätteovanlig, men fin färg! Sedan vi fick ta en omväg och vi var framme vid campingen efter ca. sex timmar senare (vid 8 på kvällen).
 
Just det, innan stannade vi på Walmart och jag och några till köpte en varsin sovsäck. Det var tur! Men jag råkade köpa en barnsovsäck som dessutom inte gick att stänga, så det var inte bekvämt hehe, men den var rosa, billig och söt i alla fall. Haha, det viktigaste!
 
Tåg mitt ute i ödemarken!
Början på stormen
Nära Ghost town
 
 
 
 
 
 
Olika slags berg hela vägen. Ganska underhållande, och det blev MÅNGA foton på de där timmarna!

Los Angeles - Beverly hills & Hollywood

Jag, Buse och Busra möttes på flygplatsen i Los Angeles vid 1.30 på natten. Jag kan inte fatta det här, men jag missade faktiskt mitt flyg!!! Det var en mardröm, men som tur var, så fick jag en ny biljett gratis och bara ca. två timmar senare än mitt första! Snacka om vilken panik jag hade när jag insåg att jag skulle bli sen!!!

Men i alla fall, väl där, ringde vi runt för att hitta ett billigt hostel eller hotell som vi kunde sova på. Egentligen hade vi planerat att sova på flygplatsen, men vi ångrade oss. Så tillslut (!) hittade vi ett hotell med bara ett rum kvar, så vi tog det. Det blev ca. 210 kr var för att sova där, men det var det värt. Även fast det bara blev fyra timmars sömn. Vi tog en dusch också!

Sen tog vi en taxi till det hostel vi skulle träffas på kl. 8 på morgonen och efter det åkte vi till Beverly hills. Där stannade vi och tog lite bilder och hade ett litet möte, och sedan åkte vi till The walk of fame och efter det till en utsiktsplats över LA och Hollywood-skylten. Så himla fin utsikt! Beatiful är det rätta ordet! Jag älskade det så otroligt mycket!!!

Walk of fame var inte som jag tänkt mig, men det var bra ändå. Det var stjärnor på båda sidorna av gatorna och massa souvenir - butiker, affärer och muséer runt om. Det var en fin gata!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Vilken resa!!! Love love love <3

Ja, imorse klockan 6.45 landade jag på Newark airport (New Jersey) efter en fantastisk, underbar och otrolig resa - definitivt en av de bästa veckorna i mitt liv! Men det har även varit veckan med minst sömn så jag är så otroligt trött just nu (och har ont i huvudet efter flyget)!. Plus att jag är hes, täppt i näsan, hostar och har ont i halsen, men det är okej, jag ska försöka sova många timmar inatt!
 
I alla fall, detta är min plan nu: jag kommer göra nya inlägg här för varje ställe vi besökte eller vad vi gjorde under en hel dag eller något. Hoppas ni gillar mina bilder! Jag tog samanlagt 2072st (!) så det är väldigt svårt att välja ut några att visa upp, men jag gör så gott jag kan...