Bröllop

 
 
 
 
 
 
 
Några av alla bilder jag tog på det superfina brudparet!

Midsommar mm.

I den vita byggnaden jobbar jag och det är utsikten man ser på bilden snett nedanför :) Det är så fint!
 
Vilka härliga dagar det har varit! I onsdags åkte jag till Interpool med Malin bland annat (längst ned till höger) och tittade på Sverigematchen och drack en supergod Falken. Att Sverige förlorade var ju såklart inte roligt!! Men man kan inte deppa för det... I fredags åt jag med familjen jättegod klassisk midsommarmat med jordgubbar, meloner och glass till efterrätt, innan jag åkte och jobbade till klockan 21, då jag skyndade hem och gjorde mig i ordning för att träffa Mimmi på stan. Först gick vi till boulognern och hade en mysig picknick (som vi haft mycket den senaste tiden!) också fortsatte vi till Interpool där vi först köpte en varsin Falken (favvo!!) och sen blev inbjudna av några killar att spela ett av spelen där (typ mini-curling, kommer inte ihåg vad det heter haha men det var kul!), och efter det spelade vi alla biljard. Var en supertrevlig och rolig kväll! Igår jobbade jag igen och även idag blir det jobb på eftermiddagen till 21, men imorgon är jag ledig! :D 

Awesome

I fredags hade jag min första photoshoot till fotoprojektet! Fotade Eden och det blev jättebra, så himla roligt att vara igång igen :D Sen jobbade jag i lördags och i söndags och avslutade den senaste jobbdagen med lite massage i massagestolen haha! Gjorde ont men var skönt. I måndags var jag på mysig picknick med Mimmi i Boulognern igen och igår kom Daniel hit från Uppsala. Då gick vi bl.a. en långpromenad runt Boulognern och genom stan, åt buffé på Lilla saigon och avslutade med en fika på Coffe house. Supermysigt och trevligt!
 
Nu efter lunchen ska jag iväg till Eden och kolla upp lite fotomiljöer till kommande fotograferingar, och ikväll ska jag titta på Sverige-matchen någonstans med Malin och några fler :) Blir jättekul! Imorgon blir det troligtvis att jag gör någonting med familjen innan jag börjar jobba kl. 15. Sen när jag slutar vid 21 ska jag träffa Mimmi på stan! Ser fram emot allt! 
 
Utan att avslöja något...

Like like


Highlights

Såhär har dagarna sett ut sedan förra fredagen! Mat och "studentflakstittande" på Interpool med Mimmi, en underbart mysig och rolig dag i Furuvik med Mimmi och Eric (Eric vann stor Toblerone på första försöket, snacka om lyx!), såg dessutom Samir och Viktor uppträda där. Jag är absolut inget fan men de har rätt härliga låtar så var kul att se! Sen var det fest med Malin och dans på Allstar, Sverige-match på Interpool och snacks i tältet utanför Rådhuset efter, vilket var jättemysigt. Sen har jag varit i Sundsvall med mormor, jobbat, ätit ute, träffat Eden och planerat fotoprojektet. Så jättehärlig vecka med många höjdpunkter!

Sunshine in my pocket

Tänk att det går så långt emellan varje gång jag skriver nuförtiden! Men det får faktiskt göra det. Jag känner inte att jag orkar känna stressen över att jag måste publicera något här. Därför skriver jag istället när jag känner för det :)
 
Veckan som gått har varit riktigt bra och jag har som vanligt hunnit med en hel del! Älskar att ha saker att göra <3 Förra onsdagen var jag ju med på en bal och fotade vimmelbilder i Hedemora (vid ett slott), och det var jätteroligt. Superkul också att se alla som klätt upp sig och gjort sig så himla fina! Tyvärr fotade jag inte med min egen kamera så har inga bilder att visa här förutom miljöbilder från mobilen :/ Men det får duga. Sen har jag träffat min barndomskompis och planerat ett fotoprojekt som ska bli så otroligt roligt att genomföra :D Och på lördagen fotade jag hennes mamma och sin blivande man innan deras bröllop, och det var så fantastiskt roligt att göra och jag bara älskar bilderna! Ska fråga om jag får visa upp några här :) Sen den kvällen blev det fest hos Malin och hennes lillasyster Emma. Roligt som vanligt! :D
 
Sen igår hade jag världens myseftermiddag/kväll med Mimmi, då vi köpte med oss lite picknick och gick till Boulognern och åt medan vi pratade i timmar och lyssnade på musik (Mimmis högtalare var med!). Det var underbart <3 Idag har jag praktiserat/varit assistent igen till en fotograf, och idag blev det Engelska skolans nior som blev fotade i sina härliga blå kläder och hattar. Ååh, jag blev typ kär i skolan haha! Också vill jag dessutom också bli fotad i sånna kläder xD
 
Blandade <3

Superduper

Igår på eftermiddagen mötte jag Mimmi och Eric i Boulognern och spelade minigolf, och åt sedan glass på fiket bredvid. Såå mysig dag med superhärligt väder och allt! Efter det åkte vi till Owe Jansson, Ikea och MIo bland annat för att kolla på/och köpa lite inredningssaker till Eric. Sen fortsatte vi hem till Mimmi och gjorde och åt jättegod tacos och spelade Monopol. Var en toppendag! :) 
 
Idag ska jag träffa en kompis på eftermiddagen och sedan se vad som händer ikväll. Kanske hjälper pappa att stå i kiosken för Linus fotbollslag eller hittar på något annat. Imorgon ska jag i alla fall fota en bal i Hedemora! Ska bli SÅ kul :D Det är en praktikdag med företaget jag ska jobba med i höst, så det blir jättespännande. Sen på lördag ska ja eventuellt fota mitt första bröllop! Roligt!!