Just nu känns allt ganska toppen!

Ja, var ska jag börja?? För det första var det en varm dag idag och jag har varit på Rapatac som vanligt. Där fick jag idag ännu ett uppdrag, och det är att jag ska filma ledaren när han pratar inför massa folk imorgon i Gasklockorna. Haha, nästan helt själv! Det kommer med en till tjej men vi ska inte få filma på samma ställe. Är lite nervös haha men det ska bli roligt!
 
När jag kom hem, åt jag sallad och cyklade iväg till Testebo för att springa i spåret. Jag sprang två varv idag faktiskt och lite armhävningar och situps på det ;) Känns bra och det känns som att träningen har kommit igång igen :) 
 
 
Tillbaka hemma, läste jag mina mejl på mobilen (som jag gör typ tusen gånger per dag haha) och såg ett mejl från värdpappan, som jag brukar få lite då och då, men den här gången stod det nåt speciellt: han undrade om jag ville komma tillbaka till New York och jobba i juli och augusti! Ååh alltså vad jag faktiskt vill det! Tänk att få åka tillbaka och spendera sommaren i där borta i cityt och i området de bor i. Och att få vara med Nathalie igen!!
   De senaste dagarna har jag faktiskt längtat tillbaka till NY så att få tillbringa två månader där skulle ju vara helt fantastiskt :)) Få se hur det blir men om jag gör det så är sommaren planerad för mig, och det skulle kännas enormt skönt! Först Chicago den 11 till 20 juni <3, sedan hem någon vecka och tillbaka till New York igen i juli. Det låter ju som en perfekt plan :D 
 
Men först och främst är det fredag och helg som gäller <3 Behövlig känner jag... Och på lördag åker mamma och pappa till Cypern och blir borta i ungefär en vecka så då blir jag bossen i hushållet ;) Haha och matschemat är redan färdigt och jag tror att storhandlingen blir imorgon efter Rapatac eller på lördag förmiddag. Jag ser fram emot det :)


Naw vad go du är !!!! <3 skulle va jätte kul ju och nu är du ju 21 med ;)

2014-05-20 | 07:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo