Godmorgon!

Usch, inatt var det första gången någonsin av alla de gånger jag sovit ensam som jag önskade att någon var hemma. Jag drömde den värsta mardrömmen jag någonsin drömt- psykisk terror! Jag vill inte ens skriva om den, men det jag kan berätta var att den handlade om min lillebror, mamma och pappa och de såg hemska ut!
   Så när jag vaknade vid sex imorse var jag allvarligt talad livrädd och kunde inte släppa bilderna från drömmen. Jag vågade knappt gå upp (jag brukar aldrig ha några lampor tända i lägenheten när jag sover själv, så därför var det väldigt mörkt), men jag tände lampan i hallen tillslut och gick på toa, och när jag stod framför spegeln stod jag snett så att jag kunde se både bakom och framför mig. När jag kom in i mitt rum efter, drog jag upp persiennerna och tände ljusstaken och satte på tv:n. Så vid sex imorse var jag som ett litet barn- jag tittade på barnkanalen och var rädd för att jag hade drömt en mardröm.
 
Men tillslut somnade jag och när jag vaknade drog jag på mig morgonrocken, som jag tagit med från pappa (strl 146-152 haha), har inte använt den på kanske 10 år, om jag nu någonsin har använt den, men den var i alla fall jätteskön, och fin! Lite kort i ärmarna bara. Då var jag inte rädd längre i alla fall, utan bara jättetrött ;) Sen stekte jag ett ägg och la på en av mina två mackor och åt frukost.
 
Nu ska jag strax gå och köra ett träningspass i Hannas rum och sedan får vi se vad jag gör. Eventuellt hämta en bil till mamma och pappa i Stockholm, eller åka till Valbo eller hem till pappa och fortsätta rensa (det orkar jag egentligen inte idag, men jaja). Jag måste också bara säga att jag tittade på Cyberbully igår och den är ju bara så bra, och sorglig...
 
Ha det så bra!
 
                         



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo