I had the time of my life

Fotokursen i Svängsta var så otroligt fantastiskt kul! Campingen vi bodde på, naturen, maten, själva kursen (då vi fotade barn bland annat! :D) och de härliga kvällarna i stugan, restaurangen och ute vid vattnet då vi pratade, skrattade, lyssnade på musik och bara myste.
 
I söndags började resan på Arlanda :)
I måndags kväll gick jag, Amanda, och mina rumskompisar Marie och Rasmus (på bilden) ned till vattnet efter en lång men givande kurs på dagen och en riktigt trevlig och rolig grillmiddag med hela gänget på kvällen. Där satt vi sedan på stenar i sjön och pratade i flera timmar medan vi drack lite av det vi köpt på Systemet tidigare på kvällen. Var så otroligt mysigt.
Tillslut var det bara jag och Rasmus kvar, och det var så himla fint att titta ut på vattnet! Fullmåne som speglades och stjärnor som lyste upp <3 Det var en av de bästa kvällarna jag haft. Så lugnt och fridfullt.
De andra dagarna var också riktigt mysiga och en av kvällarna åt vi tex. på Vägga - en jättelyxig restaurang som  bl.a serverade skaldjurstallrikar. Men för mig och några andra blev det en vegetarisk tallrik istället. Jättegott men mättsamt! Orkade inte ens efterrätten sen som var en drömgod kladdkaka med grädde på (inte likt mig att lämna något gott)... Sen den sista kvällen tillsammans var det musik quiz som gällde och vårt lag vann! Jag sjöng helt själv inför alla :O En chipspåse och en dryckesbijett var, var priset. 
 
Så, riktigt härliga personer som jag redan saknar och vill träffa igen. När man har bott så nära varandra blir det så tråkigt och ensamt när man inte gör det längre. Men man vänjer sig, och så fort jobbet börjar imorgon så kommer jag nog inte hinna tänka på något annat än jobbet på ett tag. Men det ska bli fruktansvärt roligt! Jag är taggad samtidigt som jag är riktigt nervös. Första skolan blir i Tierp så imorgon ska jag upp vid 5.00. Men än en gång, det var underbara dagar!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo