Heart of Nature

Mornarna till jobbet har varit så otroligt fina! Jag har sett så fantastiskt fina soluppgångar och massa dimma som omringar träd, sjöar och åkrar. Jag njuter varje gång jag ser det och önskar jag hade tid och plats att stanna och fota lite på, men det går ju tyvärr inte klockan 5 på morgonen... Men det är underbart. Den här veckan har jag varit på skolor mest runt Norberg och det är på vägen dit som naturen är så fin. 
 
Igår på vägen hem stannade jag vid ett kalkbrott. Hade sett skylten flera gånger då jag åkt där två dagar tidigare men aldrig orkat eller hunnit svänga av för att kolla upp det, men igår visste jag att jag inte skulle dit igen på ett tag (eller inte mer?) så jag bestämde mig för att åka in och titta, trots att jag var galet trött, att det regnade och att jag hade ca 56 km kvar hem. Men det var sååå värt det! Tog faktiskt ut jobbcameran (Canon 6D) och tog massa bilder :D Såå perfekt att den var med! Tog även bilder med mobilen så får slänga ihop ett collage snart! Har förresten en ny mobil nu :D Iphone 5s :) Var nästan magiskt att se det i verkligheten.
 
 
 
Älskar när man ser de där träden på berget från vägen när man kör! Och äntligen fick jag en bild på dem!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo