Presentation av mig

Nu tänkte jag presentera mig för alla er som inte vet vem jag är eller för er som vill lära känna mig lite bättre! :)

Precis som den animerade filmen, heter jag Frost i efternamn. Daniela är mitt förnamn, men många uttalar namnet Daniella (vilket faktiskt är lite drygt ibland, haha). Jag är en av alla 93:or här i världen och är bosatt ca 1,5 timme norrut från vår kära huvudstad, dvs. i Gävle.

När det är ordning och strukturerat runt omkring mig mår jag som bäst. Därför är jag den i familjen som alltid har rent och fint på mitt rum och aldrig lämnar saker på andra platser än de ska vara på. Detta leder också till att jag sällan tappar bort mina saker! xD Jag är otroligt duktig på att planera och skriva listor, och tycker det är väldigt roligt (även fast jag ibland också gillar att vara spontan).

Att ha riktiga DVD-filmer känns speciellt och mysigt tycker jag och därför har jag mina favoriter i hyllan bredvid min säng. De står bredvid mina anteckning- och inspirationsböcker som jag brukar titta och skriva i. Jag älskar ordspråk och citat och att bli inspirerad och se fina bilder! Därför är Weheartit en viktig hemsida, då jag mår bra av att titta där. Att ha ett fint, ljust och fräscht hem är också viktigt för mig, då jag behöver det för att trivas.

Jag har otroligt många intressen och har lätt för att gilla nya saker jag testar, att göra pizzasnittar till en vernissage t.ex. (haha). Att fotografera, helst porträtt, landskap och inredning, är ett av mina största intressen dock. Sen älskar jag även att skriva (både för hand och på datorn), framförallt listor och längre noveller, också att resa. Mitt favoritresemål är Chicago och jag tycker även att Las vegas var riktigt mäktigt. Fotboll är dessutom riktigt roligt att kolla på, och ett av dem bästa ögonblicken i mitt liv är när Gefle IF gör mål (då skriker jag alltid ut min glädje!!). Förut spelade jag även själv, i ca 10 år.

Kameran jag tar dem flesta bilderna med är en Nikon D5100, och jag använder även nästan alltid (nu den senaste tiden) mitt polariseringsfilter, som gör att bilderna får mera kontrast. I gymnasiet använde jag ofta en Canon, så gillar dem också, även fast jag inte gärna vill erkänna det för mina Canon-vänner, haha xD

År 2012-2013 var jag au pair i Chicago och New York, vilket var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort! Därför får ni gärna fråga frågor om det :D Och givetvis andra saker också! Det får avsluta min presentation.<3

2015-12-18 | 11:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo