Hemskt, men underbart

Igår åkte klassen till Stora Karlsö (som vi egentligen skulle ha gjort förra veckan på onsdagen, men som blev inställt på grund av att det blåste för mycket).
 
Vägen dit var brutal, haha, utan överdrift! Båten hoppade fram på de enorma vågorna som gjorde mig och många andra väldigt sjösjuka. Jag var nog ändå värst, för när vi kom fram på ön och gått fram till samlingsplatsen, la jag mig ned för att huvudet snurrade så mycket och för att jag mådde så illa och var kallsvettig. Det var hemskt! 
 
Bättre blev det inte av att det var kallt i luften och att vi skulle på guidad tur runt hela ön som skulle ta runt 2,5 timmar! Nej usch, så jag blev helt enkelt tvungen att stanna kvar i stugan/restaurangen för att värma mig och få illamåendet att gå över. Jättetråkigt, men absolut det bästa alternativet för min hälsa. 
 
Glad blev jag senare i alla fall när Elin och Alexander offrat en del av turen för att att istället gå in till mig och göra mig sällskap :) Vilka vänner <3 Elin sa att det framförallt var för att hon ville äta mat, men lite för min skull också. Så typiskt henne, haha! Sen gick vi också ut för att fota lite, och jag var mycket piggare och frös inte lika mycket, så det kändes bra :) Därför kunde jag verkligen njuta av den "sista" (som inte är den sista!) tiden med mina kära vänner. 
 
Här spenderades alltså många timmar på karlsö!
Var bara tvungen att gå ut en stund, för såg det underbart fina vattnet där ute. Sen fick jag värma mig massor igen dock, för skakade som en pinne! (Vänta, brukar man säga som en pinne verkligen? Haha, vad trött jag är :p)
 
 
 
Där är stugan :)
Från promenaden till grottan
Nancy och Kajsa - goa tjejer som jag kommer sakna!
Kolla vad stor!
Coola Elin
Skulle verkligen behövt Photoshop till denna bild, men jag gillar den, så den får vara med ändå ;)
 
 
Adde och läraren Anna i bakgrunden
Slutligen Alex igen :) (Behövde egentligen Photoshop till alla bilder, men de får duga såhär, för jag har ju ingen sådan längre tyvärr)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo