Att få vara med

Jag bara älskar miljön på Hela Sverige bakar! Det är så otroligt fina detaljer överallt :)
   Igår morse hade jag tur som blev upphämtad av Julia här utanför huset klockan 7.00. Annars hade jag behövt tagit tunnelbanan vid 6.40 och varit tvungen att gå upp 20 minuter tidigare, vilket jag inte hade orkat efter dagen innan.
 
Vid 8.00, hade vi team-möte och senare började alla fixa med olika saker och lite senare kom Birgitta till tältet och hälsade på oss fem som var där inne :) Henne pratade jag sedan lite mera med under dagen och hon var jättetrevlig! Var superroligt att träffa henne faktiskt. Sen kom Tilde och hälsade hon också. Kul, som jag väntat! Hon var inte som jag förväntat mig, men hon var snäll :) Den enda jag inte hälsade på under hela dagen var Johan- andra jurymedlemen. Men det gjorde ingenting, det blir ju flera dagar haha. 
 
På morgonen/förmiddagen började inspelningen på riktigt och deltagarna började baka. Det var riktigt hetsigt och slitsamt att vara kamerapassare faktiskt! Och man blev riktigt smutsig på händerna haha (mörkt vatten näran tvättade händerna sedan!), men det var väldigt roligt :) Speciellt när man kom in i det! Med fem kameror ska man göra vägen fri för alla som går åt olika håll - det är intressant ;) 
 
Under dagen fick vi både lunch och middag, samt smaka alla bakverken från deltagarna! Vilket jag alltid viljat göra, så det var ju helt underbart att vi fick det! 
   Sedan slutade vi kl. 21.00, och jag var galet trött då hehe. Imorse vaknade jag ganska tidigt för att jag hade huvudvärk (som dagen innan dessutom- beror nog på vattenbrist under dagarna!), men hade även träningsvärk haha. Så blir det när man står upp en hel dag och böjer sig ned för att dra ihop och flytta på sladdar osv. ;) Var skönt att ha en ledig dag i alla fall!
 
 
 
Här står Tilde, Birgitta och Johan (och nån deltagare och ljudteknikern) :)
 
Måste bara tillägga att jag hjälpte Tilde av med myggan och faktiskt erbjöd henne om att vara barnvakt :D Haha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo