Helg ljuva helg

Det var ganska längesedan jag skrev nu, och det beror främst på att jag inte kunnat logga in, vilket jag sedan förstod berodde på att jag bytt mejladress (som jag helt hade glömt bort haha). I alla fall, nu skriver jag...
 
I fredags kväll kom Rasmus och hämtade mig också åkte vi hem till honom och sov där. På lördagen åt vi frukost och gick ut i det fina vädret och medan han gick och fixade med crossen, pratade jag med hans mamma någon timme i vårsolen. Jättetrevligt! :) Sen kom hans kompis Gustav också åkte vi iväg med crossarna och körde resp. fotade. Senare på eftermiddagen gick vi ut på långpromenad med hunden och pappan, och det var riktigt härligt. Det var dessutom väldigt fint i skogen... Vi gick fort och i drygt en timme :)
   På kvällen åt vi hemmagjord pizza i deras supermysiga "salong" och hade det trevligt. Sedan slutade vi kvällen med kortspel och alla var helt slut vid 21.30 haha, så det blev en tidig kväll. På söndagen åkte jag hem till lunch och satt i datasalen till kvällsmaten och sen kom Rasmus och sov över. Vi tittade på filmen "The Cobbler" med Adam Sandler ;) Den var bra! 
 
Rasmus garage/lada, salongen och supersöta hunden Alfons
 
Igår hände inget speciellt förutom att jag var på intervju för ett jobb som personlig assistent, och det gick rätt bra ändå. Det roliga var att hon frågade om belastningsregister och säger själv innan jag ens svarat: "Nej du har väl ingenting? När skulle du ha hunnit med det?". Hahaha. 
 
Imorse sov jag till 9.30- sent för att vara mig! Jag hade inte ställt klockan så jag bara sov hehe, och det var faktiskt skönt ;) Dagen har sedan spenderats i datasalen med massa redigering (med undantag nån timme då jag hjälpte Julia lite i studion). Såå kul att hon är tillbaka! 
   Imorgon ska jag åka för min sista intervju för tillfället, som är i Visby, så tänkte passa på att shoppa lite också, eller åtminstone titta ;) Jag sparar pengar som vanligt haha. Elin och hennes syster ska följa med så det känns bra :)
 
Så mysig skog...



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo