Shopping shopping shopping

Idag hade jag ett ärende på Odenplan, så imorse ställde jag klockan på 8.00 för att komma dit före 10.00, och det gjorde jag också. Det tog hela 40 minuter att gå dit och jag gick riktigt snabbt så det blev lite härlig "träning" där. Efter det fortsatte jag till stan, och gick som vanligt in på massa affärer, och till skillnad mot tidigare, hittade jag faktiskt kläder jag ville ha och som jag inte kunde motstå från att köpa! Bland annat mina älskade skor från H&M :D

Vid lunchtid var jag hemma igen och åt min pestopasta som jag gjorde i förrgår ;) Efter det, städade jag lägenheten och vek min tvätt. Sen gick jag till shoppingcentret här och köpte ett par träningsskor och en träningströja (fick tyvärr inte plats med mina träningskläder när jag flyttade hit, så det blev att köpa nytt haha). Lite mycket pengar som gick åt dock, men jag är supernöjd! Senare gick jag ut och sprang och utforskade området lite mera :) Skönt att springa igen, som jag längtat!

Nu på kvällen har jag duschat, ätit, och lagat mat tills imorgon. Det är faktiskt riktigt roligt att laga mat! Och jag känner att det faktiskt går väldigt bra :) Haha. Imorgon är det dags för jobb igen, så nu ska jag bara ta det lugnt och titta på tv :)

 
Linne, shorts och skor. Köpte även en svart kofta och en rosa långärmad tröja :)
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo