6 juni 2015

Dom svenska flaggorna på bussarna, allt folk som går på gatorna och som har gjort sig finklädda för att (troligen) gå hem till någon för att äta god middag och ha det trevligt och fira. Det ser så mysigt ut. Sveriges nationaldag alltså :)

Själv har jag bara varit hemma hela dagen, förutom när jag gick och handlade mat på Ica. Här hemma har jag gjort lite småsysslor, som att laga mat, tvätta, diska, sortera bilder på datorn och gjort lite magövningar, och just nu halvtittar jag på Narnia. Har varit en lugn och skön dag, och jag lyxade faktiskt till det ikväll med en riktig mysmiddag, som bestod av potatis, morötter, palsternacka, färska champinjoner och fetaost i ugn, också quornbitar och keso till det. Var verkligen en höjdare! ;)

Imorgon och på måndag är det jobb som gäller, och på måndag kväll är det slutfest på Hela Sverige bakar (även fast det inte alls är slut?), så då blir vi nog kvar där ett tag. Det blir säkert jätteroligt :) Sen på tisdag kommer en kompis från Göteborg hit- Jonas. Jag längtar verkligen, det ska bli SÅ kul!

 Somrig bild från tältet som jag tog igår :)
Mellanmålet jag åt idag var keso, nötter och bär- såå gott!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo