En dag närmare helgen

Igår fixade jag äntligen designen här på bloggen! :) Känns lite tråkigt att jag inte har kvar den gamla, för jag var faktiskt nöjd med den. Det kändes som jag på nåt sätt. Men samtidigt gillar jag den nya också och man vänjer sig väl? Den här är ju lite mer stilren och enkel också, och det tycker jag om. Hur som helst är jag glad att jag har en fungerande design igen :) 
 
Idag hade andra halvan av klassen digital bild, så vi andra var nästan lediga. Så imorse vaknade jag av väckarklockan som ringde 9.25! Otroligt att jag sov så länge, men det var riktigt skönt och jag har verkligen känt mig utvilad hela dagen... Efter sovmorgonen och frukosten med Elin, gick vi bort till tillskärarakademin och redigerade lite bilder och pratade med läraren om våra egna projekt.
 
Sen efter lunch, gick jag och Julia ut på "stan" här i Hemse och shoppade loss. Haha, nej inte riktgit, men vi gick in på de flesta affärerna i alla fall. Vilket kanske i och för sig inte var så väldigt smart, då jag faktiskt köpte något i iprincip varje butik vi var in på. Men jag är glad ändå, för jag fick tag på ett par supersnygga, svarta vinteskor för endast 40 kr! Begagnade var de men det syntes knappt. Så det var ju ett rejält kap (typ det första begagnade plagget jag köpt tror jag!) ;) Sen köpte jag en lotion för håret, handsprit och lite godis. Igår köpte jag även torrshampo, tuggummi och sköljmedel. Lite lagomt behövliga saker sådär. Fast detta innebär ju tyvärr att jag spenderat en hel del pengar den senaste tiden! Haha.
 
Idag har jag även bytt badrum, pga. en ny granne, men jag trivs!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo