Mitt 2015

I sommar har jag gått otroligt mycket (dock inte så glamoröst som det ser ut på första bilden då jag tog en myspromenad i klänning och sommarskor, utan långa, tuffa prommisar med träningskläder ;) Också var jag på Söderhielmska för första gången, och på konsert och såg Tomas Ledin. Sen har jag gått på massa fotbollsmatcher och invigt nya arenan, träffat mina underbart söta tremänningar (!!!), campat i Trosa med familjen, fått besök av Julia som kom från Göteborg, hälsat på henne i Göteborg (o varit till Ullared, woho) och träffat strutsen Bengt i Furuvik (som jag och syrran döpte honom till, haha)
Sedan har jag också bott ensam i Stockholm, varit på Skansen, hälsat på i New York! Varit på karlsön på Gotland, bakat bullar (för första gången på åratal!), praktiserat och varit med på inspelningen av Hela Sverige bakar, åkt till Prag med mamma (nästan glömt att det var i år!), upptäckt den godaste drinken med Mimmi - "Falken",  åkt till Lummelundagrottan på Gotland, och umgåtts med med mina lovely Elin och Alexander :)
Sen har jag sett och fotat norrsken två gånger (och för första gången i mitt liv dessutom!), varit till Kleinfeld och pratat med Randy och sett lite av inspelningen "Say yes to the dress", bakat lussebullar (och pepparkakor), firat jul, och  grillat med pinne ;D Förutom detta, firade jag även pappas 50-års-dag, hade fotoutställning i Visby med klassen, åt glass på glassmagasinet, fotade massor, gick Starta eget- utbildningen, hälsade på Mimmi i Uppsala och var med henne på halloweenfest, träffade Nathalie och hennes lilla dotter Melissa och umgicks väldigt mycket med familjen och massa mer :)
 
Sammanfattningsvis så har året innehållit väldigt mycket, och framförallt mycket nytt, vilket har varit extra roligt. Men jag har även haft jobbiga och långtråkiga perioder och stunder, då jag saknat mina vänner som inte finns nära längre tex. och då jag fick vara ifrån min dåvarande pojkvän väldigt länge och gjorde slut med honom. Men för det mesta har det varit ett bra år och jag är nöjd med det. Jag hoppas dock på att nästa år blir bättre. Då väntas nya utmaningar och äventyr, och jag ska göra mitt absolut bästa för att lyckas! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo