Mysiga dagar

Igår bakade Linus och jag chokladbollar. Det var något jag viljat göra hur länge som helst, så äntligen blev det av, och de blev hur goda som helst! Faktiskt uteslutade vi kakao på hälften av bollarna, och mmmm, vilken hit det blev! Smakade som havrebollar <3 Prova!
 
Fatet jag gjorde. Olika storlekar och former
 
Sen på kvällen gick jag på Gif-match, och mötte sedan upp Mimmi på Söderhielmska för att prata och ha det jättetrevligt och mysigt! Var så himla roligt att träffa henne igen! Också testade vi en ny drink (en av sakerna på min bucket list ;)), och den var hur god som helst. Smakade ungefär som milkshake med vanilj- och päronsmak, fast med alkohol också såklart. 
 
Det började verkligen spöregna när vi satt och drack :D Myyys. Bilden till höger gjorde jag idag :)
 
Den här dagen har mestadels spenderats hemma, men jag gick även en timmes promenad med Linus som cyklade bredvid på eftermiddagen. Jag har gjort det ganska många dagar i rad nu, så det känns jättebra. Men också ritade vi faktiskt lite. Det var längesedan det med. Också fick jag hem en av mina favoritfilmer i brevlådan - The best of me. Nu väntar jag bara på resten av dem jag beställt! :)
 
 
Har även testat denna. Var jättegod, och jag ville testa något jag aldrig smakat tidigare, så nu har jag gjort det också. Men jag föredrar originalet- som oftast ;)


Gott!

Svar: Det var det! Hehe :)
Daniela Frost

2015-08-14 | 19:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo