Utflykt

Gud vad jag känner mig trött nu! Jag orkar inte ens gå och hämta kameran som ligger i väskan några meter bort. Jag vet inte riktigt varför, men det kan bero på utflykten jag och Elin nyss var på haha. Vi tog hennes bil efter lunchen och efter att ha gått till affären och handlat, och åkte till ett naturreservat i Ronehamn. Där gick och gick vi hur långt som helst och när vi skulle gå tillbaka, tog vi en annan väg som verkade gå snabbare, bara det att vi då hamnade så att vi fick hoppa på stenar för att ta oss över massa vatten. Också kom vi fram till stenar med sjögräs på helt plötsligt så då var alternativet att vända och tillbaka de där kilometrarna vi nyss avklarat, eller ta oss över på något sätt. Vi bestämde oss för det sistnämna och så tog vi av oss barfota och gick i vattnet haha. Man fick verkligen tänka på var man satte ner fötterna, så det tog ganska mycket tankekraft haha. Det var ganska jobbigt för att vara ärlig.
 
Annars idag har vi äntligen redigerat färdigt bilderna och skrivit ut fem stycken som är till redovisningen på måndag. Jag är sådär nöjd, tre bilder blev bra men de andra två är jag inte så jättenöjd med faktiskt. Men det är som det är och det gör inget... typ. 
 
Även fast jag håller på att somna nu och har ganska mycket huudvärk, så ska jag nog strax gå och duscha. Sen får vi se om jag är piggare, för då vill jag ju ut med kameran en sväng. Annars tänker jag nog sova/vila en stund och titta på Idol :) 
 
Haha



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo