Skratt och mys i Holmhällar

Oj oj oj vad vi har skrattat! Jag, Elin och en tjej som heter Julia var verkligen på skratthumör. Skrattanfallen kom gång på gång på gång och det var bara såå härligt. "Finns det kameler på Gotland?", "Vi är giraffer-troende", "Man är väl veteran om man är vegetarian men äter fisk?", "Jag har en sten i foten"... Hahaha. 
 
Mysigt var det också. Klassen började med att fika lite utanför alla stugor. Sedan gick vi och fotade lite vid havet och någon timme senare fick vi tre-rätters-middag på pensionatet. Var nog första gången, så det var verkligen uppskattat. Någon god lök-soppa till förrätt, lax och potatis till huvudrätt och saffranspannkaka, grädde och salmsylt till efterrätt. Första gången jag smakade saffranspannkaka också! Det var faktiskt något jag velat göra, så jag är jätteglad att jag fick det. Det smakade inte som jag trodde dock, men det var ganska gott i alla fall och kul att ha provat nu.
 
Efter att ha blivit proppmätt, gick alla till ett samlingsrum för att mysa och titta på film tillsamans. Eftersom vi är en fotoklass så tittade vi på en dokumentärfilm som handlade om en fotograf som inte blev känd förrän hon dog. Den var faktiskt intressant och helt okej bra.
 
Resten av kvällen bestod av fotande i mörkret med ficklampor, vandring till havet för att se norrskenet (som aldrig kom :((( tyvärr!) och grillning av marshmallows och choklad kring en eld mitt i natten. Ååå :)
 
Julia och Elin
Fint <3
 
 
 
Julia
 
Elin
 
 
Utanför den här stugan grillade vi marchmallowsen på kvällen
Adrien
Afrika-inspirerad bild - älskar den
Julia i den fina stugan vi sov i
Mobilbild från grillningen



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo