It's Friday!

Nu sitter jag i sängen med blött hår och vill gärna gå och lägga mig. Men jag kan verkligen inte somna om håret inte är torrt, för då ligger jag bara och fryser hela natten... Jag har i alla fall nyss tittat på halva Mr Bean's semester, vilket var roligt men jag orkar inte titta färdigt. Har sett den för många gånger haha.
 
Tidigare idag hade vi storformat, och faktiskt, var det mycket roligare än jag väntat mig. Tur, för jag hade räknat med en jobbig och lång dag. Flera saker som känns bra är att jag ringt till CSN, tvättat, redigerat mina bilder (fortfarande en bild kvar dock, får ta den imorgon!) och träffat Rasmus- hans föräldrar bor ju här på Gotland, så han kom förbi när han var påväg dit. Kul att träffa honom igen. Vi tog en lång promenad här i Hemse, så lite träning blev det också - ett litet plus i kanten på dagen tycker jag. 
 
Imorgon ska jag och Julia, som sagt, försöka fota på morgonen/förmiddagen, sedan vid 14, ska vi ta bussen in till Klintehamn och gå på Klinte marknad :) Sen ska vi festa lite hos Elin och fortsätta in till Visby och bland annat gå på Ladies night, haha. Jag blir chaufför, så ingen dricka för mig. Men tacos blir det i alla fall, mysigt! Var sååå längesen :)) Trevlig helg allihopa!
 
Har ingen ny bild att visa just nu, så får bli en från Fridhem igen :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo