En septembermåndag

Första skoldagen är avklarad, vi slutade redan 14.30 (som vi ska göra varje dag nu). Det var en rolig dag i alla fall och den har gått så himla fort! Men äntligen känner jag att jag har hamnat rätt, jag älskar det här stället och att bara plugga foto! Underbart :D
 
Haha, man behöver inte vara orolig för att man ska bli hungrig på det här stället. För först får man frukost runt 8, sedan förmiddagsfika (macka) runt 10.30, sen är det lunch klockan 12 och eftermiddagsfika (idag degestivekex) runt 14.30, sedan kvällsmat vid 17. Helt perfekt! särskilt för mig som blir hungrig så ofta. Då kan man bara äta lite varje gång och aldrig vara speciellt hungrig :) 
 
Efter skolan idag i alla fall åkte jag och en klasskompis och hennes syster iväg och kollade in storstaden Hemse. Eller ja, stor och stor, staden är nog mera passande ;) Nej men det var jättemysigt och nära skolan. Jag köpte dessutom en nätverkskabel för att få mitt internet att funka, men tyvärr utan resultat. Jag får fråga någon senare eller imorgon helt enkelt. 
 
Nu ska jag i alla fall strax gå och äta kvällsmat. Sen ska jag duscha och bara mysa på rummet. Kanske gå och titta på Idol i tv-rummet också (om det fungerar), annars får jag se det på mobilen. Sen ska jag nog bara ladda om inför imorgon. Då ska jag fota tre olika porträtt på personer jag inte känner, wow. Men det ska nog gå bra. 
 
En bok vi fick idag (även den enda som vi måste köpa så det känna bra!)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo