Den trötta söndagen

Efter att jag bloggat färdigt på bussen igår, höll jag på att somna. Jag gäspade var tionde sekund och kunde bara inte hålla ögonen öppna. Tyvärr höll tröttheten i sig ända tills vi kom fram till Fårö och började äta. Men som tur var, fick jag mycket mera energi av maten. Vi grillade kycklingkorv och det var faktiskt riktigt gott, passade perfekt just då framförallt. 
   
När vi ätit färdigt, tog vi en lååång promenad. Elin ville fota ett vrak som fanns väldigt långt borta, man såg det som en liten sten från där vi fikade haha. Men jag kände mig så mycket piggare efter maten så jag var definitivt på. Vi gick och gick och gick och gick och gick och gick och gick osv. Förbi en jättefin strand, över en mur, förbi en till strand och sedan möttes vi av lamm. Då blev jag glad, jag har viljat fotografera lamm ända sedan jag kom hit. Men då använde jag mest min analoga kamera, fast det blev en del digitala också :) Så söta var dem, och inte alls tama faktiskt, utan de sprang iväg så fort man kom nära. Elins mamma, syster och mormor var också med, men efter ett tag, vände de, också fortsatte bara jag och Elin fram till vraket. Jag tyckte inte själv att det var särskilt fint eller roligt att fota det, så jag tog bara två bilder, men Elin gillade det i alla fall, vilket var jättebra, så hon tog några fler.
 
När vi sedan åkte hemåt (vi hann tyvärr inget mer, för den där promenaden hade tagit flera timmar!), somnade jag i bilen och sov ganska länge. Skönt kan jag säga!
 
 
 
 
 
 
 
Jag fotade i RAW och har inte redigerat dem, därför är vissa inte så jättefina i färgerna osv.


fina bilder !

Svar: Tack!! :D
Daniela Frost

2014-10-13 | 03:44:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo