Busy, but not that busy

Igår introducerades vi inför blixtfoto. Jag har aldrig gillat att fota med blixt, men ju mer vi har hållit på med det (igår och idag), desto mer känner jag att det är inte är så dumt ändå - i vissa lägen förstås! Jag kommer till exempel inte att köpa en sån här extern blixt i alla fall, men det var kul att testa.
 
Idag hade vi eget arbete hela dagen och uppgiften vi hade var ganska lätt, så jag var så gott som färdig redan igår. Ändå fotade jag och en kompis massa imorse, och det var bra, för jag fick någon bättre bild som jag faktiskt ska använda till redovisningen. Sen har vi också varit och firat sötaste Julia som fyller år under lovet. Jag och Elin tog med henne till ett fik, beställde hennes favoritbakverk och gav henne tröjan vi beställt från Forever21, vilken hon blev riktigt nöjd med! Vi tänkte att den skulle passa henne haha, det stod "I don't do mornings" på, och det var egentligen ett nattlinne men hon har använt det ända sedan hon fick det :D 
 
Resten av gårdagen i alla fall, tittade jag på en ny serie (ny för mig): Trophy wife. Sååå himla bra och rolig! Älskar den och rekomenderar den verkligen för alla som gillar lite komedi och missförstånd och trögfattade personer ;) Den är underbar...
 
Nu har jag och Elin precis varit och simmat i över en timme, så det känns riktigt bra att bara kunna ta det lugnt nu och titta på så mycket tv-program jag hinner innan jag måste gå och lägga mig, vilket brukar bli runt 22.30.23.00. När jag har publicerat det här inlägget, ska jag i alla fall titta på nya säsongen av Portkod (!!), Ensam mamma söker och förstås, Trophy wife :) Imorgon är det redovisning hela dagen och vi slutar faktiskt efter lunch, så det är superhärligt!
 
Vi hade två uppgifter, den här med svamparna gick ut på att man skulle ta en normalexponerad bild och sedan en underexponerad och med blixt så att det ser ut som natt (den till höger)
Här skulle man knäppa ett kort utan blixt, på ett fönster, sedan använda samma inställning fast lägga till en blixt. Man ser ju skillnaderna i alla fall :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo