Stämpelbild

Nu har jag precis kommit tillbaka från datasalen, där jag satt ett tag och redigerade lite familjebilder... Jag känner mig lugn just nu, för jag är färdig med studiouppgiften! Känns så himla, otroligt bra, att den är klar redan efter andra dagen! Själva studiotiden igår gick väl annars sådär, men resultatet blev ju ganska bra (eller jag menar likt), hehe :) Men som jag höll på: jag bytte fond, ändrade ljus, höjde blixtljuset, sänkte blixtljuset, höjde och sänkte bländaren, bytte lampa, letade fokuspunkt, flyttade fram och tillbaka pallen jag satt på och stativet, tände och släckte i taket, bytte fond igen, gav nästan upp, till och med svor någon gång, men tillslut- efter ca. 100 olika bilder och tre timmar senare, fick jag äntligen min bild. PUH...
 
Imorse hade vi sovmorgon till 10.30, men istället för att sova, redigerade jag och skrev ut den färdiga bilden :) När klockan var halv, började vår superintressanta föreläsning, som den kända journalisten och fotografen Donald Boström, höll i. Otroliga berättelser fick vi höra och vi fick se massor av bra bilder. Jag säger bara att: än en gång, känner jag mig riktigt inspirerad till att jobba som fotograf!
 
Efter föreläsningen, sprang jag bort till jympasalen och var som vanligt med på jympan. Alltså den är bara så härlig, man känner verkligen hur mycket kroppen får jobba och man vet att man mår så mycket bättre efter, så det är bara att kämpa. När jag gick därifrån, darrade jag i hela benen. Det är ett gott tecken.
 
Här nedan- en ovanlig bild på mig :)
 
Jag tyckte ordet stämpelbild passade så bra till just denna uppgift, för meningen var ju att vi skulle härma en bild så bra som möjligt. Men egentligen kom ordet upp pga. ett hörfel haha. Elin sa att hon skulle hämta sin exempelbild, men jag hörde ordet stämpelbild :D Hahah. (OBS. jag visar inte originalbilden, för jag vet inte om jag får (enligt bildrätten))



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo