Lite sightseeing en tisdag

Idag var det knappt någon skola alls, så på förmiddagen hände det nästan ingenting alls, men efter lunchen, hämtade Rasmus upp mig på skolan och vi åkte iväg till tryckeriet och färghandeln för att fixa några av hans ärenden. Sen fortsatte vi till fiket och fikade :)
   Efter det, bestämde vi oss för att åka på lite sightseeing, så vi åkte bort mot Gotlands sydligaste punkt; Hoburgen och klättrade bl.a. upp på ett superhögt berg, därifrån vi sedan såg den underbart fina utsikten! Synd bara att jag inte hade "riktiga" kameran med mig :/ Men det blev ganska okej med mobilen ändå! Man ser i alla fall någorlunda ;) Ååh, det var så härligt att se en solnedgång igen- det har ju inte varit så mycket sol den senaste tiden faktiskt... 
 
 
 
Berget är mycket högre och brantare än det ser ut här på bilden! Haha, vi skippade stigen och gick rakt upp istället - det kändes i låren kan jag säga!
Utsikten från toppen av berget- såå fint
Cool utsikt!! Synd bara det där med kameran på den här bildern framförallt
Hoburgsgubben :) I grottan där bredvid till höger (som man bara ser en liten gnutta av :P), har varit med i en av Pippi-filmerna :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo