Andra marsdagen detta år

Den här söndagen var bra. På morgonen satt jag i några timmar framför datorn och tittade lite på Pretty little liars och Let's dance. Gud vad jag gillade Let's dance den här säsongen. Jag menar, så roliga och fina personligheter. Önskar bara jag fick se förra säsongen eftersom jag verkligen gillade dem som var med då också!... Men men, efter det i alla fall, hämtade Nathalie upp mig också åkte vi till Diner och åt en jättegod lunch.
   Sen åkte jag, pappan och Alex för att åka skridskor som planerat. Och det var riktigt underhållande faktiskt. Alex uppskattade det riktigt mycket och det var kul att hjälpa honom runt där på isen, och åka lite snabbare själv ibland. Synd bara att det var riktgit mycket folk där.
 
Efter skridskor i över två timmar, blev jag avsläppt på tågstationen också åkte jag till Chappaqua för att återigen bli upphämtad av Nathalie. Då åkte vi med några andra tjejer och åt crêps på ett väldigt mysigt ställe, också fortsatte vi sedan till en fin bar där vi alla tog en varsin alkoholfri drink. God! 
 
Keso, grillad kyckling och sallad för min del :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo