Magövningar, inspiration och saknadsprat

Imorse var jag på gymmet och gjorde några riktigt roliga, men jobbiga magövingar - måste visa nån gång tror jag ;) På eftermiddagen har jag bara tvättat lite och suttit framför datorn och kollat på inspiration på Weheartit, och även pysslat lite själv med texter och designer- vilket har varit riktigt kul. 
 
Också måste jag bara berätta att idag sa både Alex och pappan att de skulle sakna mig när jag åker hem. Ååh... Vad rörd jag blev (än en gång). Pappan ville till och med att jag stannar kvar som gäst ett tag! Hehe, men det går ju inte eftersom att alla flyg och resor redan är bokade :) Men jag kommer sakna dom jag också förstås. Jag menar vi har ju faktiskt bott under samma tak i mer än åtta månader. Och det är tråkigt att lämna just nu eftersom att vi nu känner varandra som allra bäst ju. Men det är som det är och man får ju hålla kontakten :) Jag är inte orolig i alla fall.
Sånna här roliga saker har jag alltså hållit på med idag. Texterna bara fann mig haha. Inte världens bästa, men kul att fixa med till exempel typsnitt och färger ;)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo