Bara lite tankar...

Även fast jag inte har någon aning om hur vårt nya hus ser ut där hemma nu, känns det som att jag vet precis hur det är, och när jag tänker på "hem", ser jag det där huset framför mig. Jag har alltså bilder i huvudet av till exempel vardagsrummet och köket. Det är väldigt lustigt eftersom det säkert inte alls ser ut som jag föreställer mig, men det är häftigt. Jag längtar och tycker det ska bli så spännande att se resultatet! :))
 
Efter idag har jag bara två söndagar kvar här i New York. Det är svårt att få in men jag börjar inse det nu. Jag vet inte riktigt hur jag känner eftersom det är så overkligt än så länge, men jag tror jag börjar få lite smått panik inför att lämna USA och allt det bra med detta! Samtidigt som jag känner lättnad för att slippa bo i en annan familj och bara äntligen få bo hos min egen igen <3 (Som ni vet!!)
   Men tänk vilken omställning det kommer bli! Jag kommer ju tex behöva prata svenska igen. Ååh, jag som verkligen älskar att prata engelska nu! Det kommer bli lite svårt i början tror jag... Men också vardagen och fritiden kommer ju förändras så otroligt mycket. Från den bästa lediga tiden i mitt liv, till vad jag gissar kommer bli ganska långtråkigt haha, tyvärr. Men jag ska försöka hitta på lite saker oftare där hemma också och kanske testa lite nya saker. Sedan måste jag ju hitta något att göra/jobba med tex. Men det tar jag sen. 
 
Hittills vet ju alla hur mycket jag verkligen har längtat efter att komma hem igen och att jag till och med räknat ned dagarna den senaste tiden, men de senaste veckorna har även vardagarna varit väldigt roliga (tack vare gymmet, Nathalie och en liten app på mobilen mm. haha ;)), så nu känns det lite vemodigt. Men strunt samma. Jag har i alla fall fantastiska minnen för livet och en helt underbar erfarenhet som jag är så stolt över att jag tog! Något som har förändrat mitt liv... Också vet jag ju att jag har otroligt fina människor där hemma som väntar på mig så det känns jättebra.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo