Mysig middag & tågkrångel

Igår kväll vid kl. fem gick jag ned till tågstationen för att åka till Chappaqua där tjejen från Gävle - Nathalie, bor (jag glömde helt bort att jag kunnat ta bilen eftersom det var helg! Men ja ja, lite motion igen är ju aldrig fel ;)). Men gud vad öde det var på stationen - det var faktiskt läskigt. Och där stod jag själv...
   Men hur som helst, när jag kom fram så hämtade hon mig med sin bil och vi åkte tillsammans och hämtade upp en annan tysk tjej som jag aldrig träffat förut. Vi åkte till en restaurang som heter Appelbees- första gången för mig. Vi hade det jättemysigt, trevligt och roligt :) Det var en perfekt avslutning på helgen! Och perfekt avslutning på dagen som för övrigt hade varit ganska långtråkig.
 
Sedan i alla fall, skjutsade de mig till tågstationen i Mount Kisco, och efter en kvarts väntan, klev jag på fel tåg! Så tåget bara passerade min station när vi var där. Jag bara: "hejdå...".
   Sen gick jag av vid nästa station som var typ 20 minuter bort. Haha, och som dessutom den också var riktigt öde så här dags! Men det fanns inget att göra åt saken, så jag fick helt enkelt roa mig själv i ca. 50 minuter innan ÄNTLIGEN nästa tåg kom och jag kunde åka hem.
 
Nu har jag i alla fall lärt mig något haha - gå aldrig på ett tåg som inte ser ut som de vanliga tågen :p Anledningen till att jag gick på det är en annan historia.
 
Bild från i lördagsKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo