Ditt eget val...

Dagen började på nästan värsta tänkbara sätt. Mobilen var helt död - igen! Gud vad arg jag blev. Sen blev det inte bättre av att det regnade och var mulet ute och att min plan att träffa Sonia blev förstörd för att jag inte kunde kontakta henne när jag lämnat hemmet och Facebook. Men! Det blev bättre. Mycket bättre...
 
Först när jag kom till Grand central såg jag att de hade en squach-turné inomhus! De hade byggt en liten genomskinlig fyrkant där två personer spelade så det var roligt att se. Haha, ganska häftigt var det. Sen gick jag till caféet jag var till förut en gång och åt en likadan macka - svensk smak, mmm. Sen fortsatte jag mot Central park och bestämde mig för att gå till "Imagine" cirkeln i Strawberry field. Det var fortfarande regnigt och tråkigt, så jag hade paraply och tog inga kort där. Men det var kul att se. 
   Efter detta fortsatte jag bortåt och kom fram till den bro jag faktiskt viljat hitta. Där var det fint, speciellt med isen, men det var svårt att ta bra bilder just på hela området, för det blev väldigt ljust i bakgrunden. I alla fall, där stannade jag nog i över en timme och bara gick runt och fotade. Och just ja - det hade slutat regna när jag hittat dit och solen kom fram lite då och då :) 
 
Överblick på området jag fotade mest på
Vattendroppar på broräcket. Gillar bilden faktiskt
En idé jag fick - detalj på bron. Ett av hålen. Tyckte det blev ganska häftigt - jag tror jag är den första med den idén :) Fast man vet ju aldrig...
 
Vattnet hade en häftig färg
Jätteroligt! Det kom ett brudpar och två kompisar till dem dit, och de var svenskar!! :) Gulligt par, men usch vad de frös stackarna
Vad fint det var här!
På väg från Central park. Älskar de här skyltarna! De finns nästan överallt
 
När jag kom hem vid kl. 18.00, åt jag mat och när pappan kom hem, berättade jag om telefonen... Sen frågade han vad jag skulle göra ikväll och jag sa att jag inte hade några planer. Då föreslog han bio :)  härligt. Så medan jag åkte och hämtade Alex hos en kompis, åkte pappan och fixade biljetter till oss. 
 
Vi tittade på "Lone survivor", som definitivt inte var någon jag skulle ha sett om jag fått bestämma själv. Men det är roligt att göra nya saker ibland! Bryta mönster liksom ;) Det var mycket typ krig och action i den - mycket blod. Den var hemsk, men lite gripande också måste jag erkänna. Haha, pappan själv sov lite då och då och han var jätterolig! Kan kanske bero lite på att han druckit ett visst antal öl ;) (Jag körde).
   När filmen var slut och vi hade gått ut från biosalen, såg vi att en annan bio började just då, så pappan sa att vi skulle se den! Hahaha, vad jag och Alex var rädda när vi satt där inne. Vi var rädda att vakten skulle komma på oss! Så, vi stannade inte utan åkte hem. Klockan var ju ändå nästan tio. Men kul - jag gillar spontana och galna saker ibland haha!
 
Och nu! Alex gick in i mitt rum när vi kom hem och sa helt plötsligt att jag hade 5% batteri kvar. Då frågade jag vilken telefon han pratade om och han svarade min nya! Heeelt otroligt! Den funkade helt plötsligt igen. Kan fortfarande inte fatta det. Jag har provat hela dagen att starta den och så men den har inte fungerat. Men glad överraskning. Det var ju den som ville förstöra dagen för mig...
 
Men så, vad har man lärt sig av det här då? Jo, att en dag kan börja som världens sämsta, men ändå ordna till sig - bara man har modet och hoppet uppe. Jag ska säga att jag först var väldigt arg, särskilt när jag gick där i parken med bara regn, tappad lerig vante och inga fina motiv att ta kort på, men då skärpte jag mig verkligen och satte på musik i hörlurarna och tänkte positivt osv. Jag till och med flinade för att lura mig själv att jag var glad och det funkade! Det funkar allvarligt :) Jag tänkte bl.a. att det bara var en dag och att det var positivt att jag var ute och gick i alla fall - jag fick ju massa motion och energi :) Och slutligen hittade jag ju denna plats och solen dök upp så det blev bra. Och sen blev det ju glanska glatt när telefonen funkade. Mysterium... Men så, slutligen: man väljer alltså själv hur en dag ska bli...Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo