Uppdatering!

Hej på er alla! Nu har jag inte skrivit på länge igen och jag har så mycket att berätta och visa. Men det får komma allt eftersom... Till exempel så vill jag ju berätta om helgen, som jag spenderade med familjen <3 Men jag har så mycket bilder, så jag måste välja ut några först - får göra det senare eller imorgon eller nåt.
 
Men i alla fall, nu är jag ensam här i New York igen. Familjen åkte hem igår - tråkigt. Har kännts så himla skönt när de har varit här! Även fast vi inte träffade varandra varje dag, så var det som en trygghet att veta att de var nära. Och vi har haft så roligt och mysigt! Det har ju helt enkelt varit så underbart att se dem "live" och höra deras röster och krama dem, och uppleva lite av den gamla vardagen (typ). Men! På något sätt, känns det i alla fall bra och att jag nu kommer klara av det här halvåret som är kvar (ibland har jag känt att det skulle vara så skönt å komma tillbaka till Sverige igen och komma tillbaka till vardagen), men nu, tack vare att de kom, så fick jag lite nya krafter. Så jag mår rätt bra ändå! :)
 
På Rockaway beach en kväll (berättar mera sen)
 
Igår hade jag en riktig myskväll och det kändes precis som att jag var hemma i Sverige. Jag tittade nämligen på en GIF-match (för första gången på riktigt länge nu! Otroligt att jag inte har kollat på så många matcher den senaste tiden - jag brukade ju se precis alla!) och åt lite svenskt godis. Det var riktigt gott, men nu ska jag vänta tills på lördag eller något innan jag smakar lite till. Spännande match i alla fall.
 
Godis och några lotions jag köpte i lördags - love
Idag spenderade jag dagen ute för det mesta. Det är helt fantastiskt hur vädret kan vara såhär just nu - det är så varmt ute och solen skiner så starkt. Jag är lite bortskämd nu! Tog en promenad i bara linne och uppvikta byxor. Jag hade kunnat ha shorts - såå varmt var det :)) MEN, jag ser på löven att det kommer bli en kall vinter - haha, säger väderproffset ;) Nej, men jag har läst lite om hösten (för ett fotoprojekt) och när löven är röda, så betyder det att det kommer bli kallt. Usch, hoppas det är fel! Måste ladda upp med lite flera varma kläder.
 
Jag skulle ha tagit en bild när taket var nere! Det var det hela dagen
 
Efter min lilla promenad, satte jag mig på baksidan vid bordet och ritade några bilder till en läxa jag har till skolan. Just det, har jag berättat?? På söndag börjar jag på college! Jag ska gå där tre söndagar och sedan blir det en resa med klassen till Boston! (som vi ska läsa om) :)) Sen har jag bara tvättat Alex kläder och varit till Walgreens och köpt lite skolsaker.
 
Nu snart, ska jag åka och hämta honom från fotbollsträningen. Och lite senare ska jag titta på Idol och ensam mamma söker. Längtar!


Vilken fin blogg! Så söt bild på dina päron, "love is in the air". Ha det bra Daniela, kram...

Svar: Tack, vad glad kul att höra! Ja visst var de gulliga. Haha ja precis, det var nog lite kärlek i luften... Tack så mycket och ha det så bra du med , kram :)
Daniela Frost

2013-10-08 | 15:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo