Min Au Pair-vardag

Precis klockan 06:00 ringer väckarklockan och då är det bara att gå upp. Jag ligger inte ens kvar i en halv minut, utan jag är uppe på tio sekunder. Då går jag upp på övervåningen och väcker Alex. Sen går jag ned till köket, delar en bagel med brödkniven (jag har blivit en riktig hejare på det nu! Haha, blir alltid två jämna halvor), lägger dem i brödrostugnen och gör i ordning två andra mackor till mig. Sedan blandar jag chocolate milk till Alex och gör i ordning hans lunch, som bl.a. består av: ett äpple, en macka med ost och kalkon, en muffins, äppelmos eller päronbitar och vatten.
   När han ätit upp sin bagel, går han upp och gör sig klar, och då går jag in på rummet och sminkar mig och gör mig i ordning lite och ibland även tittar på TV. Sen går han ut med hunden och när han kommer tillbaka, pratar vi lite grann, innan han går ut till skolbussen som kommer ca. 7:10. Ganska bra och enkel morgon tycker jag :)
 
Sen har jag fritid och då brukar jag tex. sitta framför datorn och titta på svenska (eller amerikanska) tv-program, blogga, redigera foton, åka och handla, shoppa, skriva noveller, gå ut och springa eller ta långpromenader, träffa kompisar, läsa och tvätta lite kläder och ta reda på disk.
   Vid 2:35, kommer Alex hem och då brukar vi spela lite tv-spel i ca. 25 minuter, innan det är dags för mellanmål och läxor. Sedan har han antingen karate eller fotboll så då hämtar vi upp hans kompis och åker iväg till träningen. Jag åker oftast hem då och sedan skjutsar kompisens mamma hem honom. Perfekt :) Sen äter vi - ibland gör jag maten och ibland pappan.
 
Efter maten, går Alex upp och duschar och jag brukar gå in på mitt rum. Sen kanske vi spelar lite mera tv-spel eller så kollar han på videoklipp på Youtube och jag gör något annat.
 
Och så är det nästan varje dag. Ganska härligt schema! Det låter lätt som en plätt, men så är det inte haha, bara vissa dagar ;) Så nu vet ni lite om hur min vardag brukar se ut i alla fall.
 
Igår var jag på en liten fotopromenad tidigt på morgonen :) Jag åkte till de två platserna jag redan tagit kort på, jag ville se lite mera höstfärger. På det första stället hade inte så mycket hänt, men det var fint ändå. Det andra stället visste jag ju var lite höstigt, eftersom jag varit där två kvällar innan hehe. Var jätteskönt ute - ca. 30 grader!
 
 
Röda löv tillsammans med andra är så himla fint!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo