En väldigt bra dag

Ja, även fast det var skola så var dagen jättebra och jag känner mig så glad. Jag känner mig som en livsnjutare som bara tar vara på stunderna...
 
Dagen gick fort - skolans sex timmar kändes som tre. Vi tittade på en film - Good Will haunting. Faktiskt ganska bra! Den var fin på något sätt och hade ett slut som band ihop hela historien (nu blev det en liten recension här hehe). Efter det åt vi lunch och sedan fick vi lägga fram våra projekt och läsa och titta på varandras. Då såg jag några stå i en ring och titta i min bok och säga fina kommentarer - då blir man bara glad!
 
Sen fick vi stå framför klassen och berätta om våra projekt och fick jag också beröm :) Även fast det absolut inte var det bästa jag gjort och även fast jag inte var helt nöjd, så kändes det toppen! Det var värt de där timmarna!
 
Nu på kvällen var jag ut och sprang men när jag såg att himlen var superfin och när jag bara inte kunde släppa ögonen från att titta på den, så bestämde jag mig för att springa hem och hämta kameran o stativet istället och åka bort till mitt lilla fotoställe där uppe på berget och att ta några bilder.

Det var jättefint där som vanligt och det är så fantastiskt att stå där och se allt. Jag önskar ni kunde se det i verkligheten för det blir inte riktigt samma känsla förstås på bilderna, men jag är väldigt nöjd med några i alla fall.

 Undra hur många foton jag har på detta ställe nu! Måste hitta ett annat ställe där jag får utsikt över alla träd och berg...

 Mitt nya favoritmotiv - så fina faktiskt
Himlen var coolare åt andra hållet, men det finns inget att fota där plus att solen gått ned när jag anlänt. en man ser ändå den rosa himlen och molnen. Jag älskar naturens "under" ;)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo