Lite shopping på ett nytt ställe

Igår kväll hittade jag ett nytt shoppingcenter på appen Yelp. Fattar inte hur jag kunnat missa detta! Palisades center hette det och är tydligen ett av de åtta största i hela USA. Kan verkligen fatta det - de hade alla affärer man velat ha, över 400! Plus en bio, bowling, matställen, parisehjul, isrink och massa barer. Riktigt häftigt! Men just nu var det tyvärr rustning där så på vissa ställen var det lite rörigt.
 
Några av mina favoriter: Target, Forever 21, Charlotte Russe, Barnes and noble, Hallmark, Disney, Bath & body works mm. Plus en överraskning (har aldrig sett den i USA förut) - NewYorker! Var så roligt för prislapparna har ju det svenska priset - den enda affären som har det.
 
Det var en bra dag idag, men nu känner jag mig lite krasslig faktiskt (lagomt till helgen hehe). Febrig, har ont i halsen, hostar och mår lite illa. Inte roligt, men nu ska jag bara ta det lugnt och titta på något bra :)
 
En liten del av det hela. Här var det renovering på gång, så inte bästa fotot
Dessa köpte jag på Bath & body works - söta, juliga och användbara
De här skyltarna från Hallmark är så himla fina, gulliga och roliga - jag måste bara köpa en någon dag!
Den mest svenska salladen jag ätit i detta land. De hade fullkornspasta! Första stället som hade det. Annars var det gurka, majs och tranbär :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo