Lååååång dag

Igår gick jag upp 6.30 när klockan ringde. Sen gjorde jag mig i ordning och jobbade i två timmar. Efter det gick jag ner och bytte om till klänning för värdmamman sa att jag fick följa med på 8-åringens First Communion (som konfirmation ungefär). Så klockan 10 åkte vi till kyrkan (och gud vad fin den var inuti! Blåa spotlights i taket och jättefin stil på pelarna och allt. Vitt och guld). Sen varade denna grej i ca. En timme. Var sååå långtråkigt och ena värdbarnet som satt vid mig hela tiden var ganska jobbig hehe. Ville inte sitta stil och pratade och frågade hela tiden hur många minuter det var kvar. Inte direkt ledigt gör mig... Men musiken och så var jättefin. En vuxen tjej sjöng då och de spelade fina instrument, tex. någon slags gitarr.

Efter detta åkte vi alla till Valley Lo för att äta. Hur fint och mysigt som helst där! Och det är ju där jag och de två yngsta barnen kommer tillbringa ganska många dagar i sommar :)

När vi kom hem fick jag ledigt i en halvtimme innan jag började jobba igen. Sedan kom några av barnens kusiner, ca. 8 stycken. Så det blev ganska galet nere i källaren när jag passade alla! Sen slutade jag äntligen vid 9.40 och då gick jag och la mig. Skönt!

Nästan alla barnen sov över så imorse vaknade jag av dem vid tio i sju. Då gick jag upp efter en stund, gjorde mig i ordning och tog bilen och köpte frukost och nässpray. Sen åt jag mackan i bilen medan jag lyssnade på en underbart bra låt: Cruise. Också lös solen så heelt perfekt :)

Nu ser jag Chicago från mitt fönster på tåget :) Ska träffa Buse och gå upp i John Hancock-byggnaden. Läskigt... Hehe men kul!

Bilder kommer sen! Ha det så bra alla!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo