Fantastiskt väder men jobbiga dagar

Ja, 30 grader och strålande sol, helst perfekt. Igår var jag och en annan svensk tjej till en strand som bara ligger ca. 15 minuter från mig :) Hade ingen aning men ååh vad fin den var och var mysigt det var att vara på stranden! Nu börjar det kännas mycket mera som USA ;) Vattnet var turkos-blått och klart och sanden var nästan vit- den var precis som en strand borde vara.
 
Jag verkligen älskar min fritid här :) Men när jag jobbar är det lite jobbigt ibland. Ganska ofta faktiskt. Ska inte gå in på detalj men barnen har ovanligt mycket energi och vill inte riktigt göra som man säger de hundra första gångerna man säger till dem tyvärr. Inte roligt... Plus lite andra saker. Men jag mår bra ganska ofta i alla fall hehe :)
 
 
 
 
 
 
 
 Idag har jag varit på Forever 21 och shoppat, igen... Måste sluta snart, men jag har faktiskt typ bara köpt saker jag behövt när jag har åkt :) Idag ett par sommarskor och en väska (och faktiskt ett nagellack också haha- turkost). På eftermiddagen gick jag en liten promenad och städade på rummet (igår tvättade jag mina lakan, så nu luktar de supergott!). Jag lämnade även tillbaka böcker som barnen lånat på biblioteket- känns så himla skönt att jag hittar nu! Och det är så roligt att köra. Automat-bil och BRA musik! :) Imorgon kan jag tyvärr inte låna bilen för då är den upptagen, men jag kan ju alltid gå ut och gå eller någonting. Det ska dock bli kallare igen framöver tyvärr.
 
Testade dessa snygga skor. Bara de fanns i storlek 7 så skulle jag ha köpt dem!
Väskan :) Rea, så bara ca. 105 kr.
Träden är jättefina här
Jag gillar den här utsikten :) Från vår gård till grannarna.
Ny outfit efter dusch, målade tånaglar och nya skor ;)
 
 


ÅÅh så härligt det ser ut med stranden!! Du var så fin i klänningarna!! Jag blir så shopping sugen!!
Säg bara till så ska vi Skypea eller Facebooka!=)
Jag har skrivit ditt brev också så jag ska posta det bara=) HA en bra dag KRAM:)

Svar: Tack Mimmi! Det är så himla härligt här=)) Absolut, måste få tid bara hehe:) Vad kul med ditt brev:) Ha det så bra du med!=)
Daniela Frost

2013-05-04 | 19:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo