De två senaste dagarna

Hej allihopa! Igår var jag och en annan tjej (Louise) till en strand som vi inte varit till tidigare. Alltså jag älskar att se och upptäcka nya platser och saker! :) Dit ska jag nog åka någon dag för att ta bilder i solnedgången- perfekt för det skulle jag tro :) På kvällen igår tittade jag på En stark resa med Ola-Conny och Morgan och det är ju bara för kul! Jag brukar inte skratta när jag tittar på TV eller nåt och särskilt inte när jag är själv, men här kan man bara inte låta bli :D
 
Idag var vädret jättebra, varmt- ca. 20 grader. Vid halv tio imorse åkte jag iväg till ett ställe som heter Ulta- där finns det parfymer, smink och hårprodukter och jag köpte ganska många saker faktiskt: en maskara (rocket), en foundation, rouge, puder och ett värmeskydd för håret. Allt detta för bara $31! Det är ca. 210 kr! :D Härligt... Sen åkte jag över till andra sidan gatan för att gå och titta lite i Old Orchard (shoppingstället). Var mysigt men jag hann inte gå så länge för jag var tvungen att komma hem ganska snart. Jag stannade i alla fall på Corner bakery och åt en jättegod macka med mozarella och ruccola (sjäv haha, men det gör ingenting här. Det är inte pinsamt eller så! Så det är superhärligt).
   Nu sitter jag och tittar på En stark resa igen (den här gången är de i Hawaii).
 
Imorgon, om jag får låna bilen (!) så ska jag nog ta och åka till ett annat shoppingcenter som ligger i närheten. Finns faktiskt två, så undra vilket jag ska välja! Annars får jag väl gå ut och gå och titta på program på datorn :)
 
 
 
 
 
 
Jag saknar faktiskt alla där hemma i Sverige då och då, och jag hoppas verkligen att ni har det jättebra! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo